kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sabah ezanına denk gelmeyin o zmn akşam ezanıda en kralıdır. en kısası o çünki asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şöyle bişey duymuştum aslında en kısası sabah ezanıymış ama hoca efendi işin okunu çıkarıyo Allah-ü Ekber diyeceğine AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALlllllllllllllllllllllllllllllllAAAA...................... kopuyo direk haliyle uyku uyutmuyo. hani "biz uyandık namaz kılıyoz bre kafirler sizde uyuyamayın emi!!1" demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 lost izlerkene sabah ezanı başlamıştı acaip gıcık oldum... son ses açtım soona babam azıma sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yazık............... geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 recall uçtu dostum artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 müziği iyice açarsan duymazsın ezanı böylece sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dostum ezan dediğin de bi müzik türüdür dansı da namazdır. sende müziğe kulak ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hogwartsdaki imam efendiye sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Halk otobüsünde bir odun benim kulaklıklarımı çıkarmamı istedim.Neden diye soruncada ezan okunuyor dedi.Hristiyan'ım dediğimde ise susmuştu.Oysaki ben patizm'e inanıyorum. +repler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Gkgokhan said: Halk otobüsünde bir odun benim kulaklıklarımı çıkarmamı istedim.Neden diye soruncada ezan okunuyor dedi.Hristiyan'ım dediğimde ise susmuştu.Oysaki ben patizm'e inanıyorum. +repler bana. oha hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 eregorn2 said: ezan çok gıcııma giden bişedir... ezanın anlamı insaları namaza çağırmaktır... kardeşim insanlar zaten namazın saatini falan bilmiolarmı sen ööle avaz avaz baırıon?!?!111... bence "hadi namaza" die seslense yeter.... zati hacı hoca kısmı ya camidedir... yada bi yerde üfürükçülük yaparak kız götürüodur.... Topic: Adriana Lima Türkiyeye Gelicekmiş!!! Hadi beyler namaza +7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. Mehmet AKif ERSOY Ezan sesleri yurdumuzun üstünde inledikçe şehitlerimizinde ruhları şaad olacaktır. Ezan sesi sadece yaşayanlara değil, ölülere hatta onların mezar taşlarına bile tesir eden yüce bir anlam taşır. Şehit atalarımızın her şeyden arınmış ruhları yerden fışkıracak, ezan sesiyle ayağa kalkacak ve dışa yükselecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ne kadar ezan sesine gıcık olursan ol böyle denmiştir istiklal marşımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 I sense a fake in the garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 pokeimam aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şu an okunuyo. ben müzik dinlemeye devam ediyorum. kısık sesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Sabah ezanı okuduğum sıralarda webcam show izliyodum sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oo ezan da mı okuyon sen O.o edit: dahi anlamındaki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ahahaha öyle komik bi fail olmuş ki değiştirmeye kıyamadım kalsın öyle sdfsdfds :D Oha ya webcam şov izleyip ezan okuyan imam modeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: Ahahaha öyle komik bi fail olmuş ki değiştirmeye kıyamadım kalsın öyle sdfsdfds :D Oha ya webcam şov izleyip ezan okuyan imam modeli :D sen imam olsan öyle bi modeli görebilirdik galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ooo feykler ezan dersine girmiş eheh. Dinleyen dinlesin arkadaş, yüzlerce senedir aynı rutinlikte söyleniyor zaten. Bana karışılmasında. Bu sefer farklı ne söylenecek diye kulak açıp beklemiyorum şahsen ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 İyi ki değilim di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: Sabah ezanı okuduğum sıralarda webcam show izliyodum sanırım :S Cidden bu ne abi off >_> imza yapabilitem var ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: İyi ki değilim di mi :D asdasdasda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Redeagle said: nileppezdel said: Sabah ezanı okuduğum sıralarda webcam show izliyodum sanırım :S Cidden bu ne abi off >_> imza yapabilitem var ._. Ya zaten başkası yazmış olsa ben de imzama alırdım o lafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar