Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tuğba Özay'ın başrolünü oynadığı filmde vahşet görüntüleri vardı. Bir at sürüklene sürüklene öldürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Gel de katılma şimdi Türklerin kötü ününe ün katmışlar. Tbr brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dün acılmamısmıydı bu yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?22,3449025 açılmış evet. Napalım kitleniversin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Meselenin filmle alakası yokmuş. At, Tuğba Özay'ın abilerinin gazinosunda yüklü para kaybettikten sonra ödeyememiş, ibret olsun diye yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aynı mesaj orda da var ama yine yazayım: -007- said: İşte bu olayın sorumlusu olan filmin yapımcı ve yönetmeni: Gani Rüzgar Şavata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tuğba Özay'ı hep ata benzetirdim..tövbe estağfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Şerefsizlik lan bu. Bir gün o arabanın arkasında onlarda sürüklerinr umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 -007- said: Aynı mesaj orda da var ama yine yazayım: -007- said: İşte bu olayın sorumlusu olan filmin yapımcı ve yönetmeni: Gani Rüzgar Şavata bi filminde ağlaması gereken çocuk ağlayamıyor düzgün diye hayvan gibi tokatlayp sonra o sahneyi çekmişti bu şerro amcamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 videoyu izlemedim abi üzürüm aglarım ya olm hayvanlara kalkan eller kırılsın sdfs ayrıca o filme gidenlerinde allah belasını versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 video var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 işin ilginç yanı AKP bu adama o insanlık dışı olayın olduğu film için destek veriyormuş. said: Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek verdiği 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' adlı filmin çekimleri, Malatya'da yapılmıştı. çok "kültürlü" insanlarız cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 CthuLhu said: video var mı ki? linkte video varmı yokmu bilmyiroum bakmadım vardır diye düşndüm açamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben Tuğba Özay'ı Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum baya. Şöyle saçları geriye yatık bir Tuğba özay kafa yapısı ve surat ifadesi olarak aynı Tuncay. Harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 caniler... bizim burda idealtepenin ortasinda kirpiler cikti, dogma buyume sehirde yasadigim icin daha omrumde kirpi gormemistim ilk kez gordum bunlari cok sevimli seyler mahalleli de seviyordu kimseye zarari olmiyan hayvanlar bide ustune bocek filan yiyorlarmis bostan var burda birtane kirpi oriya girmis biz sokaktan egciyorduk bostanci kovaladi elinde kurek kaldirimda kistirdi hayvan parcalarina ayrilana kadar vurduda vurdu biz durdurmaya kosana akdar neymis efendim dikenlerini firlatip coluk cocuga zarar verirmis cocuklari dusunmus guya bre dingil siradan kirpielr diken miken firlatmaz hot desen 2 kilometre depar atan zararsiz hayvanlar birde hem suclu hem guclu bagirdi cagirdi insanimsi bu varlik ve paramaprca ettigi kirpiyi sokagin ortasinda birakip kanli kuregi ile geri dondu bostanina dogada sebepsiz yere olduren tek hayvanda bu insanimsilar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tüm zeki hayvanlar sebepsiz yere öldürür. Basit ve çarpık bir zevk var bu işte. Kedigiller, kargalar, primatlar, hepsi yapar bunu. Çocuklar da yapar. Çocukken bende bir keresinde sırf meraktan kuş öldürmüştüm, üzülüp ağlamıştım ama sonrada. Yine de öldürmüştüm ama kuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 RECAAAAAAAAAAAALLLLL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Çok üzüldüm, Osman Yağmurdereli'nin ölmesi zerre umrumda olmadı ama bu haber beni sarstı. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Normalde filmlerde hayvanlar ölür. At, kedi, köpek vs. Ama film hilesi denilen birşey vardır, filmde ölecek diye gerçekte de öldürmezler. Benzerini yaparlar oraya koyarlar, görüntü efektleriyle veya fotomontojla öyleymiş gibi gösterirler. Ama gerizekalı, embesil, süzme salak oldukları için, bu tip şeylerden habersiz, direk gerçek atı bağlayıp öldürmüşler. Tuğba Özay'dan zaten nefret ediyorum. Embesilin önde gideni. Bu işle kendini bir kere daha kanıtlamış oldu. Umarım Hayvan hakları dernekleri ciddi para cezasına çarptırır bu kişileri. İnşallah filmin gösterime girmesini engeller de, zerre para kazanamaz bu moronlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 inanamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu filme gitmeyelim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Viktor said: caniler... bizim burda idealtepenin ortasinda kirpiler cikti, dogma buyume sehirde yasadigim icin daha omrumde kirpi gormemistim ilk kez gordum bunlari cok sevimli seyler mahalleli de seviyordu kimseye zarari olmiyan hayvanlar bide ustune bocek filan yiyorlarmis bostan var burda birtane kirpi oriya girmis biz sokaktan egciyorduk bostanci kovaladi elinde kurek kaldirimda kistirdi hayvan parcalarina ayrilana kadar vurduda vurdu biz durdurmaya kosana akdar neymis efendim dikenlerini firlatip coluk cocuga zarar verirmis cocuklari dusunmus guya bre dingil siradan kirpielr diken miken firlatmaz hot desen 2 kilometre depar atan zararsiz hayvanlar birde hem suclu hem guclu bagirdi cagirdi insanimsi bu varlik ve paramaprca ettigi kirpiyi sokagin ortasinda birakip kanli kuregi ile geri dondu bostanina dogada sebepsiz yere olduren tek hayvanda bu insanimsilar iste şerefsizim benim gözümün önünde yapıcak onu hastanelik etmessem , nasıl dayandınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 At, özel efekten daha ucuza gelmiştir. Küfür lazım burada ama Dasaaa'yı editle uğraştırmayalım (düşünceli vatandaş oldum artık). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yayında ve yapımda emeği geçen herkese kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar