Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir at sürüklene sürüklene öldürüldü.

Xærø

Öne çıkan mesajlar

caniler...

bizim burda idealtepenin ortasinda kirpiler cikti, dogma buyume sehirde yasadigim icin daha omrumde kirpi gormemistim ilk kez gordum bunlari

cok sevimli seyler mahalleli de seviyordu kimseye zarari olmiyan hayvanlar bide ustune bocek filan yiyorlarmis

bostan var burda birtane kirpi oriya girmis biz sokaktan egciyorduk bostanci kovaladi elinde kurek kaldirimda kistirdi hayvan parcalarina ayrilana kadar vurduda vurdu biz durdurmaya kosana akdar

neymis efendim dikenlerini firlatip coluk cocuga zarar verirmis cocuklari dusunmus guya

bre dingil siradan kirpielr diken miken firlatmaz hot desen 2 kilometre depar atan zararsiz hayvanlar

birde hem suclu hem guclu bagirdi cagirdi insanimsi bu varlik ve paramaprca ettigi kirpiyi sokagin ortasinda birakip kanli kuregi ile geri dondu bostanina

dogada sebepsiz yere olduren tek hayvanda bu insanimsilar iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tüm zeki hayvanlar sebepsiz yere öldürür. Basit ve çarpık bir zevk var bu işte. Kedigiller, kargalar, primatlar, hepsi yapar bunu.

Çocuklar da yapar. Çocukken bende bir keresinde sırf meraktan kuş öldürmüştüm, üzülüp ağlamıştım ama sonrada. Yine de öldürmüştüm ama kuşu.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde filmlerde hayvanlar ölür. At, kedi, köpek vs.
Ama film hilesi denilen birşey vardır, filmde ölecek diye gerçekte de öldürmezler. Benzerini yaparlar oraya koyarlar, görüntü efektleriyle veya fotomontojla öyleymiş gibi gösterirler.

Ama gerizekalı, embesil, süzme salak oldukları için, bu tip şeylerden habersiz, direk gerçek atı bağlayıp öldürmüşler.

Tuğba Özay'dan zaten nefret ediyorum. Embesilin önde gideni. Bu işle kendini bir kere daha kanıtlamış oldu.

Umarım Hayvan hakları dernekleri ciddi para cezasına çarptırır bu kişileri. İnşallah filmin gösterime girmesini engeller de, zerre para kazanamaz bu moronlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
caniler...

bizim burda idealtepenin ortasinda kirpiler cikti, dogma buyume sehirde yasadigim icin daha omrumde kirpi gormemistim ilk kez gordum bunlari

cok sevimli seyler mahalleli de seviyordu kimseye zarari olmiyan hayvanlar bide ustune bocek filan yiyorlarmis

bostan var burda birtane kirpi oriya girmis biz sokaktan egciyorduk bostanci kovaladi elinde kurek kaldirimda kistirdi hayvan parcalarina ayrilana kadar vurduda vurdu biz durdurmaya kosana akdar

neymis efendim dikenlerini firlatip coluk cocuga zarar verirmis cocuklari dusunmus guya

bre dingil siradan kirpielr diken miken firlatmaz hot desen 2 kilometre depar atan zararsiz hayvanlar

birde hem suclu hem guclu bagirdi cagirdi insanimsi bu varlik ve paramaprca ettigi kirpiyi sokagin ortasinda birakip kanli kuregi ile geri dondu bostanina

dogada sebepsiz yere olduren tek hayvanda bu insanimsilar iste

şerefsizim benim gözümün önünde yapıcak onu hastanelik etmessem , nasıl dayandınız ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...