Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayallerimdeki kızı bulabilirmiyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatta metin üstündağın müthiş bir lafı var, az bucuk bu duruma uydurabiliriz :), "Hayallerimize aşık olur, gerçeklerle sevişiriz". Benim içim ideal kız beni seven kızdır.
Mesaj tarihi:
ohoo

ben de her işimi yapıcak bi hatun arıyorum ama sevgilim olmıcak. her işimi yapsın ama bişi beklemesin. hayallerimdeki kız bu işte. erkek de olabilir aslında farketmez, ama mutfak işleri gelmeli elinden sonuçta.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Dynun said:
yoo. bende var. ikisi birden.

Bende de vardı, 1-2 gün evvel, muhtemelen hiç tanımadığım birine ödünç verdim, geri alır mıyım bilinmez.

bknz : yaraya tuz basmak.

doğan çok fenasın.
Mesaj tarihi:
kerim keccaaap mayonez de olsunmu yada hardal da istemisin... olm naaptın la.? :d

insan neler istemio dimi yani... mesela japon kızıl saclı beyaz tenli mavi gozlu kılsız bulursanız da ben istiorm ama olmuyo işte..:D
Mesaj tarihi:
seviyeli bi hayal kurarsan bulabilirsin.yani ne bilm jessica alba değilde eli yüzü düzgün olsun beni sevsin diye hayal kurarsan imkansız olmaz :)
Mesaj tarihi:
abi bole hayalindeki kadını anllat falan deyince de eli yuzu duzgun olsun beni sevsin biraz az kalıyo. haa aza kanaat etmiyen cogu bulamaz o da dogru ama. hayallerindeki kızın boyle farklı bi yer olmalı bea...
Mesaj tarihi:
gerçekleşmesi açısından söyledim :).

ne kadar az özellik o kadar bulunması kolay :)

sonuç olarak hayalindeki kızı bulmuş oluosun ahha
Mesaj tarihi:
yok ya muhteşem figürü oluşturucaksın ama muhteşem aramicaksın. Ordaki mükemmellik biyerde, mükemmel olmamasından kaynaklanıcak. Mükemmel insanların kusuru da karşıdakine istemeden de olsa eksik yönlerini hatırlatması. Mükemmel insanları sevmez kimse pek :p yada öyle birşey :)
Mesaj tarihi:
Ferrero said:
Spastik_Serce said:
O KIZ
* dinlediği müzik önemsiz

sabahtan akşama kadar evde hopçiki hopçiki diye ibrahim erkal söylerse görürsün.

zati öyle alakasız müzik dinleyen biri olsa
saninle aynı ortamın yanında bile olmazki
müzik konusuda bi bütünlüktür hayatla
  • Yeni Oluştur...