Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ohaaaaa, aidoll lar efsane laaaan edik: sturmun hassasiyeti için imla düzeltildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hatta metin üstündağın müthiş bir lafı var, az bucuk bu duruma uydurabiliriz :), "Hayallerimize aşık olur, gerçeklerle sevişiriz". Benim içim ideal kız beni seven kızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ohoo ben de her işimi yapıcak bi hatun arıyorum ama sevgilim olmıcak. her işimi yapsın ama bişi beklemesin. hayallerimdeki kız bu işte. erkek de olabilir aslında farketmez, ama mutfak işleri gelmeli elinden sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Baluu said: Dynun said: yoo. bende var. ikisi birden. Bende de vardı, 1-2 gün evvel, muhtemelen hiç tanımadığım birine ödünç verdim, geri alır mıyım bilinmez. bknz : yaraya tuz basmak. doğan çok fenasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu güne kadar kim bulmuş ki hayallerindeki kızı/erkeği? yetinmeyi bilmek gerekir bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yemek sipariş veriyon sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kerim keccaaap mayonez de olsunmu yada hardal da istemisin... olm naaptın la.? :d insan neler istemio dimi yani... mesela japon kızıl saclı beyaz tenli mavi gozlu kılsız bulursanız da ben istiorm ama olmuyo işte..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hayal kurmak güzeldir tabi :) Benimde canım çekti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 seviyeli bi hayal kurarsan bulabilirsin.yani ne bilm jessica alba değilde eli yüzü düzgün olsun beni sevsin diye hayal kurarsan imkansız olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abi bole hayalindeki kadını anllat falan deyince de eli yuzu duzgun olsun beni sevsin biraz az kalıyo. haa aza kanaat etmiyen cogu bulamaz o da dogru ama. hayallerindeki kızın boyle farklı bi yer olmalı bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gerçekleşmesi açısından söyledim :). ne kadar az özellik o kadar bulunması kolay :) sonuç olarak hayalindeki kızı bulmuş oluosun ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 özellik mözellik hikaye buluyon bi tane bi bakıyon hayatının kadını olu vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 işte olay o yani en azından hayallerindeki muhtesem olsun dierini zaten sevicen muhtesem olucak her kosul...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yok ya muhteşem figürü oluşturucaksın ama muhteşem aramicaksın. Ordaki mükemmellik biyerde, mükemmel olmamasından kaynaklanıcak. Mükemmel insanların kusuru da karşıdakine istemeden de olsa eksik yönlerini hatırlatması. Mükemmel insanları sevmez kimse pek :p yada öyle birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Spastik_Serce said: O KIZ * dinlediği müzik önemsiz sabahtan akşama kadar evde hopçiki hopçiki diye ibrahim erkal söylerse görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mükemmel derecede kusurlu =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mükemmeliyetçi olmamak lazım. hep ondan kaybediyoruz(m). bunun kaşı onun gözü derkene sap gibi ortada dolanıyosun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ferrero said: Spastik_Serce said: O KIZ * dinlediği müzik önemsiz sabahtan akşama kadar evde hopçiki hopçiki diye ibrahim erkal söylerse görürsün. zati öyle alakasız müzik dinleyen biri olsa saninle aynı ortamın yanında bile olmazki müzik konusuda bi bütünlüktür hayatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ya işte komuşu kızı falan bişey denk gelir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 asd hayır bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bi son postu bide ilk postu okudum .Kendi yorumum şudur B*k bulursun =( sad but true Edit:Kendimde bulamadim ordan biliyorum Dipnot:Bulursam 2. editle düzeltirim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bulmak zor ama bulana kadar uğraşmak lazım belli bi yaş sınırı koyarak kendin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Garbıç bu konu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hayalindeki kızı hayalinde bırak dünyaya gelirse kirlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar