Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hafta sonu aksamlari disari cikma sendromu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pek konu acmaya megilli bi pati deilim ama yeterin yahu tak etti canima, her hafta sonu ozellikle cuma aksami ayni sey, 'nereye gidelim canim?' 'e hep ben soyluyorum, bi kere sen bisey desen, hem gidelim diyen sensin' 'olmas ben senin istedigin yere gitmek istiyorum' 'ama olur mu oole sey' 'olur olur sen soole bi yer' , bu arada emaille 7 tane yer onerdim, yarim saatten fazladir ona mi buna mi diye tartisiyoruz, bilen varsa kurtulma yollari onerebilir mi :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
çıkın dışarı
soğuk kaldırımda oturun kıçınız donsun ne güzel :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
o fazla romantik kaçar ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
istanbul'da derdim ama ne yazik ki burada deniz olmadigi icin oturulabilecek bi sahil de yok :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ehe Action derim :)
-Kaya inişi
-bungee Jumping
-Trekking
-Orman havası,akciğere yaraması
-Keşiflik bir yer
-Bisikletle Gezinti
-Bisikletle dolaşma
-Bisikletle keşif
-Bisikletle action
-Bisikletle eğlence
-Bisikletle antrenman
-Bisikletle tepe inişi
-Bisikletle (ehe sustum)

ben bilimum doğa ile başbaşa yer seçerim her zaman.Doğaya olan platonik aşkım...Ne olursa olur...Bir orman yürüyüşü bile iyi gelir..

Tabii,Disco,Clubberlık(Dres?),Dance&Drink den pek çakmadığım için bunları diyebilirim sadece :)...

Hem doğa havası iyi gelir...Okşijen

*!K.E.G.(kaskgözlükeldiven)ini alır,dünyaya açılır*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Mesaj tarihi:
Olmaz öyle hep "senin istediğin yere gidelim", sıkar adamı.

Yapacaksın bir program, sorgulatmayacaksın bile, alıp götüreceksin, adım adım uygulamaya koyacaksın, önceden programı anlatıp fikir bile almayacaksın, herşey sürpriz olacak. Eğer uyum varsa zaten bilirsin karşındakinin neden hoşlanıp hoşlanmayacağını, böyle karşılıklı kaçamak yapmaya gerek yok "sen karar ver, ne istersen onu yapalım" diye.

Eğer sürekli sen yaparsan bunu o da olmaz tabii, ara ara o da yapacak. Hatta ortamdaki hatun kişi sen olduğuna göre bence genelde o yapmalı ehe.
Mesaj tarihi:
bendede oluyor o ya böle bütün bir haftanın sıkıntısını atmak istiyor insan ama bazende atamayabiliyor tabi çok kötü çook.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
  • Admin
Mesaj tarihi:
cikmayin kardesim disari fln
alin malzemeleri evde icat yapmaya ugrasin
en azindan hic yoktan yap bi radyo kumandali araba falan onu gelistirmeye kas
daha sonra buyut onu falan bole yarislara falan sokarsiniz
2nizde elektronikcisiniz yapin iste mis gibi
Mesaj tarihi:
hazin cuma gecesi:
oraya mi buraya mi seklinde suren tartismadan sonra, cic, fazla kalabalik olmayan bi yere gidip guzel bi yemek yenmesine, arkasindan da rumba-tango tarzi bi bara gidilip dansedilmesine karar verildi, ona gore giyinildi falan, hersey guzel, ve fakat, bizim gidecegimiz restorana 10 metre falan kala 8 kisilik bir turk arkadas grubuna rastladik (adamlarin turk olmalari onemli cok), 'naapiyosunuz' 'ehem biz surdaki restoranda yer ayirtmistik, yemek yicez' onlar 'aaaaa ne guzel, biz de yemek yicez, sizle gelelim' onur:'ama ama iki kisilik masa' onlar:'bisey olmaz yaa ayarlanir bisey icerde', iste bu lafi herhangi milletten baskasi demez efenim, yer ayirttik denen adamin pesine takilinir mi yahu!
neyse iceri girdik, felaket tabi, en buyuk masasi 4 kisilik olan yerde 10 kisi, bi de biz giyinmisiz sik tabi, dans edecez arkasindan diye, 'ne o bi durum mu var siz boole giyinmisiniz', ben:'ehem dans etmeye gidecez de burdan' bu noktada tabi yaninda sevgilisi falan olmayanlari taca cikardik hehe mutluyuz derken, yasemin:'aaaa biz de gidelim onnarla tolgaa, hem deisiklik olur, hic tango yapmadik biz', bu noktada cani burnuna gelmis olan onur:'simdiye kadar yapmadiysan bu simdi de yapamayacagin anlamina gelir ama' dedi, hey rabbim adamlar yine geldiler bizle, oh oldu ama i daha gelemezler butun gece oturmak zorunda kaldilar da en azindan dans pistinde nefes alabildik acuk[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
vay be
elin oğlu tango yapıyo
bizde up tıs deyip ayağımız yere vurmaktan başka ne iş yapıyoz be[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
'asosyal' olunca bu tür sorunları olmuyo insanın :)
çok rahat yani, herkese tavsiye ederim.
(bu arada 'asosyal' kavramı üzerine düşündüklerimi daha önce yazmıştım)[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?

Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun edi =]

Cidden böyle bir anlamazlık vurdumduymazlık var insanlarda, sinir olurum ben de. Benim arkadaşlarım söz konusu olduğunda çok dert etmiyorum, pek direk ifade edebilirim çünkü derdimi, o tür durumlarda alışıktır benimkiler çöt diye terslememe, yakın olanlar da zaten yapmazlar öyle düdüklükler. Lakin sefkilinin özellikle kız arkadaşları söz konusu olduğunda ciddi sorun yaşıyorum o konuda. Terslesen olmuyor, ses çıkarmasan olmuyor, daha kötüsü yumuşak yumuşak laf atınca da karşındaki anlamayabiliyor senin örnekteki gibi, iyice sinire kesiyorsun. Bak kızdım şimdi yine =P
Mesaj tarihi:
aynen dedigin gibi oldu nefr'cim yav :) tam anlattigin gibi yani, isin kotusu adamlar super samimi oldugumuz adamlar deil, yoksa biz de aynen kovalardik, simdi ama bunnari kovsan gidecekler butun tanidiklara 'var ya gecen cuma gecesi ediyle budu bizi sepetledi' dicekler, cok fena cok :) ama bi daha olmaz sanirim, yani ama cici yemegimiz de burnumuzdan geldi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
edi sen nerden bildiriyorsun?

ama kötü olmuş, böyle bir durumda kaldım mı diye düşünyorum..
Derken aklıma geldi, yazın cmtesi akşamı bizim adadan burgaza gitmiştik, ben bir kızla konuşacağım bir eleman da kaldı yanımızda.
Baktım baktım anlamadı, en sonunda ya x sen şuraya gitmeyecek miydin dedim?
haaa dedi ayu yavrusu gitti : )[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
bizde her zaman dogaclama da bigun program yapalim dedik basimiza gelenler bunnar :) bi de tabi tango yapmaya dogaclama gidilmiyo yav, giyinmek falan lazim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
..and they all stink..

8-)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
  • Yeni Oluştur...