Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: The Dark Knight Sequel

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Valla biz batmanın yalnızlığına çare aramıyoruz ki.Yalnız , depresif Batmani ;Gay Batman-robin ilişkisine tercih ederim.
Gothamın en zengin adamıyla beraber yaşayacaksın.Gazetelerde boy boy resmin olacak.Ama bir allahın kuluda gözüne bi siyah çizik atıp senin sirk paylançosu robin olduğunu anlamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, siz neden eski çizgi-roman'lardaki filimlerdeki Robin'i karıştırıyorsunuz ki. İzlediğiniz Batman çok mu benziyor eskilerine? Hayır. Robin de doğal olarak eklenicek olursa, değişecek, daha uygun bir şekle bürüncek. İllaki Batman ile birlikte yaşamasına bile gerek yok hatta. Şu ana kadar Christopher Nolan gayet özgün iki tane filim verdi bize. Eğer ki bir Robin ekliycek olursada, daha gerçekçi ve uygun bir şekilde vericektir.

Fakat Christopher Nolan'nın sanırım kendi açıklamaları içinde Robin'i eklemiyceği ile ilgili birkaç sözü vardı. Büyük ihtimalle 3. filimde de Robin olmayacak.

Yine de sizin yaptığınızın "Heath Ledger'dan Joker olmaz." demekten pek farkı yok. Görmeden, duymadan yargılıyorsunuz hemen. Önyargı dağ kadar olmuş maşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama yeni çizgi-roman'da ki Robin çok iyi, biraz dengesiz de, hatta Green Lantern'i öldürüyordu az kalsın :( Ben Robin isttiiiiyyoooommm banane :(.

Bu arada depresif, psikopat, acımasız Batman sevenler All-Star Batman'i kesinlikle okusunlar. Harika olmuş. Zaten sadece 11 sayımı ne çıktı şu ana kadar. The Dark Knight'da ki Batman'nin kişiliğini sevenlerin çok hoşuna gitcektir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
Spidee said:
Heath Ledger'a herkes en başta "OLMAZ, KÖTÜ, KAKA" dedi. Şimdi Depp'e "OF SÜPER" diyoruz, gene tam tersi olmaz umarım =)

Ama burada şöyle birşey var,Heath Ledger Joker seçilene kadar neredeyse tüm rolleri ağırdı,yani kimse nasıl hayal ederse etsin Joker'i Heath Ledger olarak düşünemiyorlardı.

Fakat Johnny Depp diyorsun,Riddler diyorsun.Depp'in üstesinden gelemeyeceği rol yoktur benim gözümde ki gerçekten öyle,ama Riddler gibi geyik karakterleri de ayrı bir güzel canlandırıyor.

Riddler olacaksa ya Depp ya da Jim Carrey'dir yine benim gözümde.Fakat Nolan'in Jim Carrey'i cast'a almayacağına %100 gözüyle bakılırken tartışmayalım bunu.Haa şunu da diyebiliriz,3. filmdeki tek iyi şey Riddler'dı,bunu herkes kabul etmeli.

Geyiğine söylemiştim zaten, Depp her türlü rolün altından kalkabilecek bir oyuncu bence. Nolan'ın Batman'ine de Jim Carrey'den daha çok yakışacağını düşünüyorum Depp'in Nolan'ın Batman'ine uyarlayacağı bir Riddler'ın.
Sosyal ağlarda paylaş

Begins den belliydi herşeyin nasıl olucağı, filmin ne kadar gerçeğe yakın olcağı falan,

hatta begins i izledikten sonra önceki serilerin bütün yönetmenleri/oyuncuları ölsün dedim: D

dark knight ı izlemeden önce de jack nikılsının jokerinden nefret ettim hepp,, ve dark knight ta da, böyle bir joker karakterinin olucağı belliydi, Ledger dan sonra mutlaka oynicak birisini gene bulcaklardır eminim.

bu arada bu seride robin diye bi yaratık olmicak denmişti, kesin olmicak diye biliyorm.

ne kadar ciddi(!) bir film olduğu begins den belliydi. saçma sapan karakterler görmicez, olayın gelişimi de bu yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

jack'in üstine joker geldiyse, herkesin üstüne gelebilir. merhuma saygı gibi bir durum olacaktır ama muhtemelen, o sebeple olmayabilir. ben yönetmen olsam, ve bir aktör kariyerinin doruğuna benim çektiğim bir filmle ulaşıp, filmime büyük katkılar yapsa sonrada ölse böyle düşünebilirdim. paraya da bakar tabii, iyi para gelecek yerden joker esirgenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

''Şovalyenin Düşüşü''nü okuyanlar hatırlayacaklardır; Bane,başta Batmani yormak için Gothamdaki tutuklu tüm kötüleri serbest bırakıyordu.

Düşüncem 3. filmde Joker başka bir aktöre oynatılıp biraz geri planda tutulacak.Jokeri 1 film elde tutup araya riddler, pengueninsan da sıkıştırlıp 4te Bane de işlenebilir tabi.

Gief Bane diyorum ama canlandıracak aktör tüm o piskopatlığı, karizma ve gücü yansıtır işallah...

Two Facei de geri dödürmek akıl karı değil daha elde bu kadar kullanılmamış karakter varken...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...