Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Valla biz batmanın yalnızlığına çare aramıyoruz ki.Yalnız , depresif Batmani ;Gay Batman-robin ilişkisine tercih ederim. Gothamın en zengin adamıyla beraber yaşayacaksın.Gazetelerde boy boy resmin olacak.Ama bir allahın kuluda gözüne bi siyah çizik atıp senin sirk paylançosu robin olduğunu anlamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Theghosthand said: Robin serinin içine sıçar.Koymasınlar mümkünse uzak dursunlar . +1 robin hiç olmasaydı da olurdu hani.. edit: robin ne lam.. batman'in karizmaya bak robin'in sakilliğine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hayır, siz neden eski çizgi-roman'lardaki filimlerdeki Robin'i karıştırıyorsunuz ki. İzlediğiniz Batman çok mu benziyor eskilerine? Hayır. Robin de doğal olarak eklenicek olursa, değişecek, daha uygun bir şekle bürüncek. İllaki Batman ile birlikte yaşamasına bile gerek yok hatta. Şu ana kadar Christopher Nolan gayet özgün iki tane filim verdi bize. Eğer ki bir Robin ekliycek olursada, daha gerçekçi ve uygun bir şekilde vericektir. Fakat Christopher Nolan'nın sanırım kendi açıklamaları içinde Robin'i eklemiyceği ile ilgili birkaç sözü vardı. Büyük ihtimalle 3. filimde de Robin olmayacak. Yine de sizin yaptığınızın "Heath Ledger'dan Joker olmaz." demekten pek farkı yok. Görmeden, duymadan yargılıyorsunuz hemen. Önyargı dağ kadar olmuş maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 haha joker çıkıp why so gay derse yarılırım valla(o zaman izlenir).Yok valla önyargı yok sadece robini sevmiyorum.Joker en favori kötü adamımdır zaten oynayanın hakkını vereceğini düşünüyordum bi ön yargım yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 robin olsa, buyuk ihtimal, boyle sokak serserisi filan tipinde bi adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Oldum olasi Robin'e gicigim. Istemiyorum ben sidekick falan. Batman kendi basina, depresif, karanlik, yalniz bir karakter. Istemiyor ben yanina birini. Nolan'da istemiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ama yeni çizgi-roman'da ki Robin çok iyi, biraz dengesiz de, hatta Green Lantern'i öldürüyordu az kalsın :( Ben Robin isttiiiiyyoooommm banane :(. Bu arada depresif, psikopat, acımasız Batman sevenler All-Star Batman'i kesinlikle okusunlar. Harika olmuş. Zaten sadece 11 sayımı ne çıktı şu ana kadar. The Dark Knight'da ki Batman'nin kişiliğini sevenlerin çok hoşuna gitcektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nasıl temin edebiliriz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 esas teen titansdaki robin iyi, sonra buyuyup nighthawk mi ne oluyo galiba, oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nightwingmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 DarKRideR said: Spidee said: Heath Ledger'a herkes en başta "OLMAZ, KÖTÜ, KAKA" dedi. Şimdi Depp'e "OF SÜPER" diyoruz, gene tam tersi olmaz umarım =) Ama burada şöyle birşey var,Heath Ledger Joker seçilene kadar neredeyse tüm rolleri ağırdı,yani kimse nasıl hayal ederse etsin Joker'i Heath Ledger olarak düşünemiyorlardı. Fakat Johnny Depp diyorsun,Riddler diyorsun.Depp'in üstesinden gelemeyeceği rol yoktur benim gözümde ki gerçekten öyle,ama Riddler gibi geyik karakterleri de ayrı bir güzel canlandırıyor. Riddler olacaksa ya Depp ya da Jim Carrey'dir yine benim gözümde.Fakat Nolan'in Jim Carrey'i cast'a almayacağına %100 gözüyle bakılırken tartışmayalım bunu.Haa şunu da diyebiliriz,3. filmdeki tek iyi şey Riddler'dı,bunu herkes kabul etmeli. Geyiğine söylemiştim zaten, Depp her türlü rolün altından kalkabilecek bir oyuncu bence. Nolan'ın Batman'ine de Jim Carrey'den daha çok yakışacağını düşünüyorum Depp'in Nolan'ın Batman'ine uyarlayacağı bir Riddler'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Begins den belliydi herşeyin nasıl olucağı, filmin ne kadar gerçeğe yakın olcağı falan, hatta begins i izledikten sonra önceki serilerin bütün yönetmenleri/oyuncuları ölsün dedim: D dark knight ı izlemeden önce de jack nikılsının jokerinden nefret ettim hepp,, ve dark knight ta da, böyle bir joker karakterinin olucağı belliydi, Ledger dan sonra mutlaka oynicak birisini gene bulcaklardır eminim. bu arada bu seride robin diye bi yaratık olmicak denmişti, kesin olmicak diye biliyorm. ne kadar ciddi(!) bir film olduğu begins den belliydi. saçma sapan karakterler görmicez, olayın gelişimi de bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 iyi tamamda hani robin olmayabilir evet fakat olursada eminim taytla gezip sirk cambazlığı yapmaz nasılki nolan her karakteri kendi dünyasına göre uyarlamış robini de bence 10 numara bi şekilde kendi dünyasına uyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet, kesinlikle, şahane yapardı nolan amca: D ama olmicak diye bi makale okumuştum, o yüzden yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sözlükte yancı kelimesini ararsanız robin çıkıyo karşılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 DarKRideR said: Fakat Joker'in bir daha geri gelmemesi taraftarıyım onu da belirteyim :) Joker'siz Batman olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 jim carry enigma'yı oynamıştı, başka karakter oynatırlarsa yakışık olmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dennis said: 3. filmde 2face olur bence ama joker zor gibi. He bir de Riddler isterük. bana da bu 2face olucak gibi geldi ama adam için cenaza töreni yaptılar nasıl canlandırcaklar herifi bilemiyorum.. neyse nolan'dan devamını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bone said: DarKRideR said: Fakat Joker'in bir daha geri gelmemesi taraftarıyım onu da belirteyim :) Joker'siz Batman olmaz. Nolan'in serisinde de Ledger'siz Joker olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Jack Nicholson disinda Joker olmaz da diyorlardi bi ara. Oynatir, adam bulur bir kisiyi... Karakteri biraz daha degistirir, ona uygun bir aktor bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bence yeni bir aktor ile Joker denemeyecek. Doğrusu da bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 jack'in üstine joker geldiyse, herkesin üstüne gelebilir. merhuma saygı gibi bir durum olacaktır ama muhtemelen, o sebeple olmayabilir. ben yönetmen olsam, ve bir aktör kariyerinin doruğuna benim çektiğim bir filmle ulaşıp, filmime büyük katkılar yapsa sonrada ölse böyle düşünebilirdim. paraya da bakar tabii, iyi para gelecek yerden joker esirgenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi hangi yönetmen, jokeri oynayan adam öldükten sonra bir daha joker diye karşımıza birini çıkarır sanıyorsunuz.. 3. bir film daha çeker joker olmaz zaten, sıkıcı olmaz mı arka arkaya filmlerde joker var. 3. filmde de başka bir karakter koyar eğleniriz. çeksin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ''Şovalyenin Düşüşü''nü okuyanlar hatırlayacaklardır; Bane,başta Batmani yormak için Gothamdaki tutuklu tüm kötüleri serbest bırakıyordu. Düşüncem 3. filmde Joker başka bir aktöre oynatılıp biraz geri planda tutulacak.Jokeri 1 film elde tutup araya riddler, pengueninsan da sıkıştırlıp 4te Bane de işlenebilir tabi. Gief Bane diyorum ama canlandıracak aktör tüm o piskopatlığı, karizma ve gücü yansıtır işallah... Two Facei de geri dödürmek akıl karı değil daha elde bu kadar kullanılmamış karakter varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mickey Rourke Bane olsun. Zaten maskeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar