Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ne pis ve iğrenç bir ayaktır o ya bide gülen yüz var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hworang iyi bence. Hızlı da. Bağladım mıydı komboya kralı gelse dövemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ilkokul yıllarım ekol atari salonu 3jeton 250bin ve tekken3 kingin serilerini hala yapabilirim galiba bu arada cocuklar seni iyi rencide etmiş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bryan hwoarang(böyle bişey) üzerim olm bunlarla!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yoshimitsu mu öyle bişe vardı elindeki kılıcı döndürüp helikopter gibi uçardı çok severdim o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dinozorla iyi oynuyordum ben de xD İsmini unuttum robot vardı bi tane onla yardırıyordum. bir de Bruce Lee özentisi bir eleman vardı Lee'ydi galiba ismi onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bruce lee olan law. bir de lei var ama o polis, alakasız. law iyidir yau. süperdir hatta. çünkü bruş li'dir, bu da süper olmak için yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Her adam oynamasını bilene iyidir yafs. Geçmiş olsun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 favorim paul abi gerilir gerilir bi koyardı yumruğu tek atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oha aynı lafı on kişi demiş lan evet okumadan yazdım direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ilk sayfaları okumadan zort diye yazmak da böyle bişeymiş heralde. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kumburgaz süxör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsn geçer şimdi gidip 10bin jeton alıyorsun ve pratik yapıyorsun.o çocuğu yeniceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hobarang çok pis cidden, hiç bilmeyen bir kıza sadece tekme, tokat nasıl atılır gösterdim 2 oyun sonra yendi beni. lanet herifin ayağı boğaz köprüsünün ayakları kadar, nasıl bir mesafeden dokandırıyor lanet. Yalnız Jack FTW, biraz ağır ama safi yumrukla kitliyorsun inanılmaz, favorimdir. atari salonlarında takılırken kingciydim bende gerçi, o zaman yaşta küçük, AHA KİNK YAZIYOR EN GÜÇLÜSÜ BUDUR OYUNUN BUNLAN ALAYIM BEN modundaydım fsggsdf. yalnız ayar verip kehkeh diye gülen küçük çocuk tiskenç bir şey, dövemiyorsunda tipleri ahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kingpin said: Cons said: biraz bekle çiftken bitir :D yetosun cons df. değil de bu oyunda eddie diye bi eleman vardı tam lame işi idi rast gele tuşlara basardınız oyunu bitirirdiniz falan. herif immortal. ahahaha başlığı okuyup dalmıştım ben afvdskmvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paul ile Law yargılar tagda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tekken 5 in üstüne tanımam abi...asuka'yla yattığımı hatırlamıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yoshimutsunun üstüne adam tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de bitiremedim ama 10 kişinin 9 unu rahat döverim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 marshall law owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bokscu yaratık vardı ne lan onun ismi :D zıplar fln karnında bebeğini taşır asjdas türkçe ismini unuttum asdjasd yaratık diyorum sdfkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kertenguru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 heee yaw kanguru la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Nina FTW Tekken bitiremeyen oyuncu yoktur, Nina kullanmayan oyuncu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nina mi, pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar