raider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dotada bile sendikalılar öncelikli. yıkıp küllerinden yeniden kurmalı sendikayı.
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kermitin gozlerinde olumu gordum, pyronun bakislarinda aski buldum. sly icin bi yorumum yok. valla yok. YOK ULAN. ama cok kaliteli olmus, asteroth terazine abandim, rep denizine bogdum. valla annem izlese "ah oglumuzu bi su sendikaya sokamadik" derdi.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 raider said: dotada bile sendikalılar öncelikli. yıkıp küllerinden yeniden kurmalı sendikayı. Biz öncelikli değiliz bizbize oynuyoruz sadece. sdfs
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Estel_Anorien said: biri net bi link atsa da izlesek. video no longer available yazıyor. " sendika =o= " yaz youtube a öyle bulup izle derim, ben öyle yapmak zorunda kaldım mecbur. Ayrıca aşk falan yok hepsi rp onların. Emeğine tşk jos +rep.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sendika, insanin int herosuna battle fury kasmasidir.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Alternatif oluşumlarla pati içi çete savaşları desteklenebilir bence. Daha heyecanlı olur. Dota takımlarıda artar hem. :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Şuan kafedeyim, vidyo yüklenmiyor ya deli gibi merak ettim. Var mı rapide koyabilecek olan?
raider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: raider said: dotada bile sendikalılar öncelikli. yıkıp küllerinden yeniden kurmalı sendikayı. Biz öncelikli değiliz bizbize oynuyoruz sadece. sdfs Eksik oldunuzmu dışardan almayı biliyosunuz ama :D adadasd
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 güzel olmuş çok tatlı insanlarız esasında
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yeter lan bu ne dota oynayamıyoruz tez zamanda karşı bi organizasyon kurulacaktır portları açık bir modem sahibi olan esas bir pati bulunması lazımdır
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aquila said: sendika, insanin int herosuna battle fury kasmasidir. sendika, Lütfü'nün nerub'a lifesteal kasmasıdır.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sendika insanın takım arkadaşlarına "HP NERDE?" diye sormasıdır.
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sendika, 4 kişinin kuşatma altındaki beyzi bırakıp ugandalı aç sürüsü modunda escape artist tinerci bir heroyu rakip beyze kadar kovalamasıdır.
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 3:50de bonepart iyilik timsali çıkmış röhaeaeahaeh
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 allah sendikanin belasini versin
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Nooluyo la burda orcinaller gitmiş feykler gelmiş
Öne çıkan mesajlar