Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 C3nK said: Hayret kimse donnie darko soundtrackini şöylememiş.Filmi ilk izledigimde hasta kalmiştim. Gary Jules - Mad World http://www.youtube.com/watch?v=KL0rHIBYlY0 watch?v=KL0rHIBYlY0 tam ben yazıyordum onu baktım son sayfaya kadar yazan yok hayret ettim. Mad World çok inanılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Gadjo Dilo! off dans edesim geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 pixies - where is my mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ve yine ekliyorum Amelie Hanabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Way Back Into Love Hugh Grant & Haley Bennett - Music and Lyrics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Requiem for a dream OST gerçekten çok iyiydi insanı filme adapte etme konusunda. Şimdi yine dinledim, bu 6 buçuk dakikalık muhteşem parça, hakkaten, aşmış. Where is my mind ı da eklerim tabii altına. Başka ne olur aklıma gelmiyor. Hababam Sınıfı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Rocky I-II-III-IIII-IIIII ve IIIIIII müziklerinin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 arkadaşlar iyi hoş da..bari Fight Club OST fln diyin, anlayalım güzelim Pixies sanki where is my mind'dan ibaret miş gibi ne o öyle. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 çok güzel bir müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 obsesifik said: Way Back Into Love Hugh Grant & Haley Bennett - Music and Lyrics sadece bu şarkı değil. Music&Lyrics in tüm şarkıları dinlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yaa junonun film müziklerini nerden bulcam yaa hasta kaldım izliyorum bi yandan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 llama ben sana upload eder link yollarım akşama bende var ost albumu junonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Llama said: yaa junonun film müziklerini nerden bulcam yaa hasta kaldım izliyorum bi yandan :S upload ettim bile, link isteyen sölesin özelden atiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 çok saols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ghost ship mirrors(asturias) saw(hello zep) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 once'in butun soundtrackleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Oasis-Stop Crying You Heart Out butterfly efect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oasis'e +1. bi de terminatör 2 - the judgement day'in müziği var. çok korkutucu geliyo hala bana. cıva adam filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yazan oldumu bilmiyorum ama Yann Tiersen - La Valse D'Amelie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 JUNO'NUN MÜZÜKLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Connie Francis - Siboney Film: 2046Bu müziği htt p://www.youtube.com/watch?v=EikDIkpa1nMBu da Film'de çaldığı sahne 5.25 dakika Parçanın film içinde çaldığı orjinal yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dynun said: JUNO'NUN MÜZÜKLERİ oha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hans zimmer ve danny elfman tarafından yapılanlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 en iyi 10 -tabi ki bence- 1.the last of the mohicans 2.gladiator 3.meet joe black 4.requiem for a dream 5.pianist 6.mad men 7.godfather tri. 8.the crow 9.amelie 10.fight club not: bu listeye eminim ki bunlar kadar degerli ama aklima gelmedigi icin yazamadigim bi 10 daha koyarim zamanla!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar