aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: 300 dedinya senide zevk sahibi sanırdım :( ben de seni @d@m sanırdım! 300 soundtrack güzel nesini beğenmeyebilirsin ki Come and get theme, Returns A King, To Victory falan çok güzel. bir de eklemeliyim, Immediate music bu orkestranın yaptığı Spiderman Theme çok sağlam hepinizin sanırım kulak aşinalığı vardır. Tam adı; Immediate Music - Lacrimosa şu dünyadaki en gaz parçadır, ben en son 2 kişi dinlediğimizde odadaki 3. kişiye battaniyeye sarıp odanın içinde bi yere fırlattığımız hatırlıyorum. Kendisine evet şimdi sana örümcek ağı fırlattık diye açıklamıştık durumu ahhahahaghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Immediate Music - Lacrimosa dediğim Mozart. Requiem'den, sevdiysen dinle, aslı daha da güzeldir. edit: karıştırmışım, şimdi bir dinledim değilmiş. Güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Snatch[Massive Attack'ı bu filmde öğrendim] American Beauty Clockwork Orange Fear and Loathing in Las Vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Albüm olarak söylemek gerekirse. Vanilla Sky'ı severdim Love Actually Aşk zamanı bi başka oluyor. Matrixde iyiydi. Fakat lakin genede hiç biri Star Wars John Williams etkisi yaratmıyor bünyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: aente said: 21 300 Disturbia veee Oscar gooz tuuu Across The Universe (tu)(tu) 300 dedinya senide zevk sahibi sanırdım :( Olsun aşşaıda Across the Universe le kurtarmış xD Edik : asdfasd bidakka ben Across the Starsla karıştırdım sw ostu olan neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fight Club -Jack's Smirking Revenge -Homework -What is Fight Club Star Wars -Imperial March -MainTheme aklıma geldikçe yazıcam post kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aritra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 the dark knight ost de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 -Dark_Angel- said: Olsun aşşaıda Across the Universe le kurtarmış xD Edik : asdfasd bidakka ben Across the Starsla karıştırdım sw ostu olan neyse =P ekroş the univörş'e uzanan eller kırılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hans Zimmer yaptımı tam yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 birde sopranos'un vardı o sayılır mı :) woke up this morning-alabama 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 başlığa pek uymuyor ama, The Good, The Bad and The Ugly'de Tuconun mezarda altınları arayışı esnasında başlayan Ecstasy of Gold kadar etkileyici bir sahne/müzik bilmiyorum :P youtube.com/watch?v=GdNh9f2Wwm0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Blade Runner Soundtrack (Vangelis) diyen olmamış ya...OCAĞINIZ SÖNSÜN, BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Into the Wild OST de güzeldi Eddie Vedder yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… plasticmouth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dralnu said: marie antoinette radio dept iidir candır:D + kusturica filmlerinin soundtrackleri de takdire sayandır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kehribar21 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 son osmanlı yandım ali - sensiz iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Lord of the Rings ost leri ezer açık ara 1. gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 said: Blade Runner Soundtrack (Vangelis) diyen olmamış ya... OCAĞINIZ SÖNSÜN, BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM! Ben söyledim ki onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 persepolis:özellikle eye of the tiger coverı imbaah juno:özellikle tree hugger ve tireswing chicago: ee tabi ki hepsi guzel de all that jazz bi baska amelie:guilty'' diğerlerinden sıkılsam da bundan sıkılmıyorum caramel:khaled mouzanar harikası sarkılar hepsi guzel ve son olarak Easy Rider:steppenwolf mu ararsın the byrds mi kyrie eleisonun electric prunes coverımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 The Boondock Saints OST pek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 John Williams, Hans Zimmer, Rob Dougan, David Arnold, Philip Glass, Marco Beltrami ve Michael Giacchino (bu daha çok oyun ost leri yapar)... bu adamlar hangi filme sountrack yapsa harika olur. hepsi duygu yüklüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Any Given Sunday'inkiler gazdı galiba. Bi de Hard Candy'den Blonde Redhead - Elephant Woman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 LOTR ve Constantine... Ha bide Pirates of Caribbean da güzel. Edik: İmlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Klaus Badeltti hatta karayip şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 blade runner, starwars, lotr, pirates of the caribbean ilk sırada yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik En sevdiğiniz OST ler (Film Müzikleri) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Albüm olarak söylemek gerekirse. Vanilla Sky'ı severdim Love Actually Aşk zamanı bi başka oluyor. Matrixde iyiydi. Fakat lakin genede hiç biri Star Wars John Williams etkisi yaratmıyor bünyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: aente said: 21 300 Disturbia veee Oscar gooz tuuu Across The Universe (tu)(tu) 300 dedinya senide zevk sahibi sanırdım :( Olsun aşşaıda Across the Universe le kurtarmış xD Edik : asdfasd bidakka ben Across the Starsla karıştırdım sw ostu olan neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fight Club -Jack's Smirking Revenge -Homework -What is Fight Club Star Wars -Imperial March -MainTheme aklıma geldikçe yazıcam post kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 the dark knight ost de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 -Dark_Angel- said: Olsun aşşaıda Across the Universe le kurtarmış xD Edik : asdfasd bidakka ben Across the Starsla karıştırdım sw ostu olan neyse =P ekroş the univörş'e uzanan eller kırılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hans Zimmer yaptımı tam yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 birde sopranos'un vardı o sayılır mı :) woke up this morning-alabama 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 başlığa pek uymuyor ama, The Good, The Bad and The Ugly'de Tuconun mezarda altınları arayışı esnasında başlayan Ecstasy of Gold kadar etkileyici bir sahne/müzik bilmiyorum :P youtube.com/watch?v=GdNh9f2Wwm0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Blade Runner Soundtrack (Vangelis) diyen olmamış ya...OCAĞINIZ SÖNSÜN, BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Into the Wild OST de güzeldi Eddie Vedder yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dralnu said: marie antoinette radio dept iidir candır:D + kusturica filmlerinin soundtrackleri de takdire sayandır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 son osmanlı yandım ali - sensiz iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Lord of the Rings ost leri ezer açık ara 1. gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 said: Blade Runner Soundtrack (Vangelis) diyen olmamış ya... OCAĞINIZ SÖNSÜN, BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM! Ben söyledim ki onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 persepolis:özellikle eye of the tiger coverı imbaah juno:özellikle tree hugger ve tireswing chicago: ee tabi ki hepsi guzel de all that jazz bi baska amelie:guilty'' diğerlerinden sıkılsam da bundan sıkılmıyorum caramel:khaled mouzanar harikası sarkılar hepsi guzel ve son olarak Easy Rider:steppenwolf mu ararsın the byrds mi kyrie eleisonun electric prunes coverımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 The Boondock Saints OST pek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 John Williams, Hans Zimmer, Rob Dougan, David Arnold, Philip Glass, Marco Beltrami ve Michael Giacchino (bu daha çok oyun ost leri yapar)... bu adamlar hangi filme sountrack yapsa harika olur. hepsi duygu yüklüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Any Given Sunday'inkiler gazdı galiba. Bi de Hard Candy'den Blonde Redhead - Elephant Woman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 LOTR ve Constantine... Ha bide Pirates of Caribbean da güzel. Edik: İmlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Klaus Badeltti hatta karayip şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 blade runner, starwars, lotr, pirates of the caribbean ilk sırada yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar