Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kardeş dövülmez ama vurarak sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kız kardeşim var benden 2.5 yaş küçük ama ben abi olmaktan hiç hoşnut değilim. gereksiz bir sorumluluk verilio eğer klasik türk ailesi modundaysa aileniz. şahsen abim olmasını çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tek cocuk olmaktan mutluyum.. bıde onlamı ugrascam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tek cocuk olmaktan cok mutluyum, kardesim olsa doverdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tek çocuğum ama keşke bi ablam olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abla çok zor be.Erkek çocuğa abla çok zor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ama bi abla guzel olurdu yaw boyle ne biliym anlıcak dinlicek para gondericek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kız kardeşim su yerine dudu derdi. su mu dudu mu derdim su derdi. dudu mu su mu diyince dudu derdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benim de var bi tane, bir özenti bir özenti. dalga geçtiğim saçma sapan emolara özeniyor ne yapcam bilemiyorum bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Syn said: benim de var bi tane, bir özenti bir özenti. dalga geçtiğim saçma sapan emolara özeniyor ne yapcam bilemiyorum bununla cok tehlikeli dur demek lazım hemen ona , burda emoları dövüyoz dövdükçe hoşlarına gidiyo adamlar acı cekmeyi seviyorum falan diyolar avantajı artık sürme cekmelerine gerek kalmıyo direk morgöz geziyolar ztn sürme gibi.. mahalledekilerin alayı böyle,kurtar o kardeşcagınızı acilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Büyüdükçe benim kardeşinde böyle şeyleri çıktı, karşına alıp ciddi ciddi konuşunca geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha tepesine binin. bizim emir ilişkisi gayet var aramızda. kalk kız su getir diince getirir.güzel sırlar saklanır. beraber bir yerlere gidilir.eğlencelidir kız kardeş.evin neşesi olmalı emosu değil,aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kardeşim küçükken yumurtaya biçuzu diyodu. 2 sene ye kadar feci dalıyodum kerataya ama artık dalamıyorum. zira hem ergen atarları çekilmiyo hem de boyu beni geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar