shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kafasında bişi vamrıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fede gören masum pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 anam. fedeye bak noolmuş burda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 size geçip birer kahve içseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 HSDHAJHDAJDGSHFJHVSFJ ahaha of cd ya. yürüyorum baktım oturuyo bu orda. bakıyo bana. ben zaten bok gibi geçen sınavdan çıkmışım, uykudan da yeni kalkmışım ne bakıyo lan bu lavuk diyorum bana. sonra 5 adım filan var tam dalıcam, zaten yanında kız da var. dedim artislik yapıyo kesin. sonra "fede" dedi. ana lan cd dedim. ne geziyon lan sen burda dedim. adam ol canımı ye dedim. yengeye de hörmetler dedim. uzaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ulan fatih herkesi görüon bi beni görmüon. kaç ay oldu lan. 3 oldu galba. vay ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben de geçen Lexius u gördüm sanırım, izmirli mi o bilen varmi, dark knightta ayni salondaydik gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 İzmir'li ama Ankara'da okuyo. Sanrıım olayı oydu. MSN'de de görmüyorum ne zamandır. Ama o olabilir İzmirdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben de geçen arabada gidiyordum fistan ı gördüm.Yanında çok kocaman bir arkadaşı vardı hararetle birşeyler anlatıyordu arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Geçen de Sakarya / Barkod'da Laraken'i görmüştüm ama yanaşmadım yanına, süper fotoğraf bakışını atıyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bende geçen villians ı gördüm off ya nie gördüysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Cd- said: Geçen de Sakarya / Barkod'da Laraken'i görmüştüm ama yanaşmadım yanına, süper fotoğraf bakışını atıyodu.. cuma gunu gordun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hmm günü tam hatırlamıyorum ama cuma değildi sanki... barkodda dışarı doğru oturuyodu, yanında da brütal sesler çıkaran biri vardı ahuh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fede'yi herkes gördü zaten. volkan sıçında euro2008'de adam kaleye geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fede, sen kısaca fede misin? sadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fede kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 daverc said: fede, sen kısaca fede misin? sadsfHADSF0F892Y3R*89JFJ8FD0*2J3K4IT3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 daverc said: fede, sen kısaca fede misin? sadsf patiden soğudum aga naptın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fedey kim ya. fedeyi gördüm diyo da hay allah fede'yi diye ayrmış. espri yapacağdım oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Fede var fede var hangi fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gel tanışalım önce ben kısaca fede AHAHAH KOPTUMMMMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 roket adam said: fedey kim ya. fedeyi gördüm diyo da hay allah fede'yi diye ayrmış. espri yapacağdım oysa ki. tedbirliyim..nihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben kimseyi görmedim öyle yolda. Hep ayarlayarak buluştum patilerle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben de görmedim galba yav. bak şimdi. alalaaa. görmedim mi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar