BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 burda grubun amaçsızlığı dışında bu t-shirt nedir abi. inanmak istemiyorum yalnız. köstebek bide bunu satıyorsa gerçekten yazık.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu ne lan hakkaten saçma bişey bu.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oha çok iyi hemen almam lazım. şaka
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 alan enayi çıkmıcak mı? çıkacak. fikri ortaya atan ve satış yapan arkadaş adına başarılı; alan açısından mal bi girişim.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ehue, türkiye'de satış yapmak isteyen kişi ve kuruluşlar türk bayrağını nereye sokuşturucaklarını şaşırıyolar
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 default milliyetçiyiz abi, milletin hoşuna gidiyor. onun yerine and the justice for all tişörtü al, beyaz beyaz giyersin sıcakta. facebookta metalika müslüman olsun diye grup yapıcam
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 iyide orada milliyetçilik yok ki grup türkiye ye gelmiş altınada tarih yazmışlar. yani yunanistana git,fransaya git hepsi kendi simgesini bastırır insanlarda severek giyer. ben sevsem metallica grubunu ve konserine gitseydim hatıra olarak alırdım.mesela her yıl zeytinli rock fest olsun barışarock olsun tshirtlerini anı olarak alır saklarım.uluslararası bir olay olmadığı için basmıyorlar bayrak bassalar o zaman farklı olurdu.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Metallica'nın C si niye düzgün değül? Niye orjinal logosu değil? Orjinal logo altına tarih atsalar olmuyor muymuş mesela?
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben bu olayı anlamıyorum. bu t-shirtü alanlar sırf lağnn ben ordaydığm kafa salladım demek için alıcak. ne bileyim böyle o gün orada beğenirsin birşey alırsın yada sahneden fırlatılan birşey gelir saklarsın ha ne kadar imkansız da olsa imza falan alırsın t-shirtüne tamam hatıradır giy. ama bu ne yani sırf hava.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abartı olmasa da orada bi milliyetçilik var. konser anısına yapılmış daha düzgün tişörtler de gördük yani. ama hepsinden önemlisi, garbıcda drama yapmayın lan1
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Milliyetçilik ile alakasını çözemedim. "Biz hepinizden üstünüz bakın metalika bile bize geliyo!!1" amacıyla yapılmış bi tişört mü ki bu. Tasarımı iğrenç olmuş, bedava olsa giymem orası ayrı. Ama bildiğim kadarıyla konserlerden, festivallerden sonra o günün hatırası olarak bu tarz tişörtler hazırlanır.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dua edin a harfini anarch "a" sı şeklinde yapmamışlar
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bütün veletler aldı la bunu. adssdf.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Llama said: bir çok kişide vardı bu bunu duyunca bende şok oldum. arkadaş dedi. yani alan gerçekten orda neden olduğunu bilmeyen insandır. yani o c ne allaşkına. milliyetçilik filan geçtim. herşeyi geçtim. göz var nizam var. utanır insan bunu tasarlayınca. benimde konser T-shirt fikirlerim var ama böyle olmaz olmamalı. rezalet yani. bare fontunuda arial ile yazmasalarmış. nasıl para kırar insanların ... demişler resmen
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 metallica aslında türk kökenliymiş.
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bende ne yazıkki var bu tşirt hediye geldi
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sadece tişörtte değil, oyun müzik paparazzi her bişeyde " BAKIN BİZİM ÜLKEYLE ALAKALI BU" diye bağırıyoruz, normal bir şey değil bu. evet benim ülkem diye sevinilir de böyle yaptıkça küçük düşürüyoruz diye düşünüyorum.
irin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla tişörtu gordugum gunden beri -26 temmuz gecesi- patide topak bekliordum acıkcası,insan gorunce de tepki veremiyor ki ha höö diye kalıveriyorsun
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 paintte mi yapmislar bunu? daha guzel bisey yapilabilirmis.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben aldım gayet hatıra olması açısından. Üstünde tarih,yer yazan başka bir tasarım yoktu. Mevcut tasarım da batmadı hiçbiyerime. Çok gereksiz eleştrilerde bulunmuşsunuz açıkçası. Ne alakası var milliyetçilikle falan lol Nasıl ki eurovision felan nerde yapılıyorsa logosu o yerin simgelerine göre şekilleniyor, bu da aynı mantık. Gariplik sizde bence. edit: ayrıca çok biliyosanız siz yapın siz kırın parayı nedir yani :P Bariz belli metallica@turkiye temalı bir tişörtün o gün milyon tane satacağı. Font'a mı bakacak millet sanki abiye kıyafet alıyoruz sdfg Hatıra yani ötesi yok.
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tasarım cidden felaket ötesi. çok kötü bi tşört. beleşe verseler de gayet giyerim evde falan ayrıca
Öne çıkan mesajlar