Sorj Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 iyide bone abi hadi o yaşlı eleman cahil budamı cahil be? BUDAMI CAHIL!??? SORARIM uni ye giden adama cahil dersen ben o şuhur dan şüpelenirim ayıp ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Rewendor bence bir sahtelik yok (ya da sonradan ekleme). İlla da bu kesimi ya da bu işlerle uğraşanları cahil görmemek lazım. Eğer adam kendini bu kadar geliştirebilmişse, şiir ile ilgileniyor vs.. ise Mantıki ve anlatım bakımından da kendini yeterince geliştirmiştir bence...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Hayır ben betimlemeyi yapamaz derken "Bunu yapacak yeteneği yok" anlamında söylemedim, benim demek istediğim şey "Gerçekten bunları yaşamış ve böyle pişman olmuş biri böyle betimleme yapmaz, yapmaya içi dayanamaz."dı[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 fizban haklısın o arkadaş biraz sert tepki vermiş sayılabilir ama sessiz kaldığın sürece de bunları değiştiremezsin.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Erutan, 27 Mart 2004 19:39 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 27 Mart 2004 19:23 tarihinde demiş ki: Erutan insan mısın? sence neye benziom? Duygu bakımından söylemiştim. Birkaç şey söyliym. İnsanlığın bu dünyada tarif edebileceğim 2 tane büyük zaafı vardır. Güç ve Para. Bu ikisi kimi insanın aklını başından alır,kimininse umrunda bile olmaz.Bu iki şeyden etkilenmemek için gerçekten bir çok şeyi düşünebilmek gereklidir.İlkokuldayken sınıf başkanı olmak için yarışan arkadaşlarımı hatırlarım bu tarz yazılardan sonra.Sınıf başkanlığı o yıllarda ele geçebilecek en büyük güçlerden biridir. Güce karşı yenik düşmekte bu başkanlık için en iyi arkadaşı ile kavga edebilmektir işte.Adamın kişiliği bu yaptıklarını idrak edene kadar oturmamıştır bence. Ne zamanki gücün kendisini esir aldığını bir köpekten öğrenmiştir, işte o zaman kendini alçalmış hissedder ve kişiliği tam olarak oturur. Burda bu adamın yaptıklarını tasvip ediyorum sanılmasın sakın. Yanlızca bu adama kızmak yerine tebrik etmek gerekir ne olursa olsun. Çünkü bu adamın anladığı şeyleri anlamamış milyonlarca insan dolaşıyor sokaklarda. Bu adama kızmak yerine bu sokaklarda dolaşan insanların haline acımak daha mantıklıdır.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 evet abi.. universiteye gitmek illa kültürlü olmak demek degil ki..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Sage Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 İnsanın içi sızlıyor hikayenin sonundayken. Sonuçta adam hatasını kavramış geçte olsa bile. Şuan fizbanın dediğine göre bedava hizmet veren bir yer açmış. Oğlunu veteriner olarak yetiştirmiş ve bir daha öldürtmemiş. Bunu kavrayamayan insanlarda var.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
Mix Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: BlaCk_DmC, 27 Mart 2004 19:57 tarihinde demiş ki: Oldukça etkilendim yazıdan, adam elbette çok kötü şeyler yapmış ama ne yaptığının er yada geç farkına varmış. Malesef ülkemizde Bu işleri yıllarca yapıp hala ne yaptıgının farkına varmıyanlar var. Ama bi bakımada onlar için zorunluluk eger yapmazlarsa para kazanamazlar. Toplum bilinci lazım ne diyim. e o zaman gasp hirsizlik y apanlarda hakli. baska nasil para kazansinlar?
Mix Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ha buarada yazinin sadece ilk 2 paragrafini okuyabildim kusacaktim yoksa etmedigim kufur kalmadi adama. cezasini bulur er gec
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 mix benim yazımıda oku dicem ama sen yine sıkılırsın abuk subuk cevaplar verirsin diye oku demeye korkuyorum[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Mix Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 neden cok mu abuk subuk bisey yazmisim? sadece ilk postun 2 paragrafini okudum dedim forumun degil. onu demek istiyorsan
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ilk 2 paragrafta konunun asıl mesajı olmadığı için abuk bişey yazmışsın.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ÖLÜMM!! ÖLSÜN ŞERREFSİZZ! RÖAH! TAKİYYECİ HİPNE! pişmanmış! NEREYE PİŞMANSIN LAN! yok engellemişmiş de yok şuymuş da![signature][hline]ben olmuşum imza..
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: horacegoesskiing, 27 Mart 2004 22:20 tarihinde demiş ki: RÖAH! Yanlız şu ünlemi nerden çıkardın abi. RÖAH, Fallen Crows'un dellenme ünlemiydi de ordan sordum :) İlk defa FC dışında birinden duydum da ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. [Bu mesaj Rewendor tarafından 27 Mart 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 1 yıl içinde tam 4 defa köpekler tarafından kovalandım...birisinde ise sabahın 5:30ydu...O köpek,zehirlense yada başka bir türlü ıslaf edilip orada olmamış olsaydı,ben aşırı hız yaparak kafayı tırlatmak zorunda olmayacaktım... Yada 2. seçenek,beni orada yakalayıp öldürseydi,kimse yardım edemiyecekti... Hiç köpek kovaladımı sizi?Yada şöyle köpeğe benziyen azman yaratıklar?Çoban köpeği sizi durdurup,10 dakika kımıldamadan oturmanızı,"ölücem mi şimdi" diye düşünmenizi sağladımı 1K irtifada?Ha,hiç biri olmamış olabilir...Benim umurumda olan,"başı boş" köpek olmasın tanısı...Ayı olsa,kolay belki kaçarsın...iyi bir Köpek 2 saniyede 50km hıza ulaşıyor ve bir bisikletli oldukca güzel bir lokma.. Ailenizle ormanda geziyorsunuz,birden bir köpek oğlunuzun paçasını kapıyor yada eşinize saldırıyor... Saldırgan olanlar hariç hepsini severim,bir daha ki sefer antrenmanda bir tane başıboş köpeğin beni kovalamaya kalkması,gelecek seferde onu öldüreceğim manasına gelir.. Köpekler katil yaratıklar değil yada onlardan başıboş olmadığı sürece nefret etmiyorum.. ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ŞEREFSİZ HERİF ALAH BEANI VERSİN O. ÇOCUUUU İNŞALAH O KÖPEKER TARAFINDAN GEBERTİLİRSİN İ* HERİF AAHIN BELASI[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 RÖAH! genellikle L-Manyak,Lombak ve Kemik dergilerinde Rıza Külegeç'in sinirlenme efekti olarak kullanılır.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sinirlerime hakim olammııcam daada sövecem çok özür dilerim ettiim küfürler için ama sinirlerime hakim olamadım accaip içime dokundu şerefsiz bide ballandıra ballandıra anlatmış[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm [Bu mesaj Serkanow tarafından 27 Mart 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Holyman, 27 Mart 2004 22:26 tarihinde demiş ki: RÖAH! genellikle L-Manyak,Lombak ve Kemik dergilerinde Rıza Külegeç'in sinirlenme efekti olarak kullanılır. Hmm ok, Lombak arada alırdım da rastlamamışım demek ki.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Serkanow, 27 Mart 2004 22:27 tarihinde demiş ki: sinirlerime hakim olammııcam daada sövecem çok özür dilerim ettiim küfürler için ama sinirlerime hakim olamadım accaip içime dokundu şerefsiz bide ballandıra ballandıra anlatmış Serkanow, Halfmumi'nin ve benim mesajlarımı bir oku bakalım önce. Okumadan anlamadan mesaj atacaksan atmaman daha hayırlı olur.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Adama ben de çok sinirliyim ama açıkçası. Tamam belki doğru yolu görmüş ama bayağı bir gecikmiş bence ve bu saatten sonra dönse bile adam yapacağını yapmış. Umarım en az dediği kadar vicdan azabı çekiyordur ve hayat boyu da çekmeye devam eder.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Holy guzum napan? :) Ortaam aç aysikuyu hele,etliehmeh var yiyek.
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bu şerefsizin ellerini ayakarını bağlayım üstüne aç köpekleri salacan gebersin p****[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Abi bu mantıkla o zaman biri bi adam öldürür pişman olur ama toplum onu affedip hoş görmez ise bu adam nasolsa dışlandım mantığıyla çatır çutur öldürmeye devam edicek. Affetmek büyüklük diyorum. Her ne kadar bize düşmesede...[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Serkanow mantıksız konuşuyosun. Adam olmayacak valla bu insanlar.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Öne çıkan mesajlar