Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yeni konu açma gereksinimi duymadım,gerçi bu topiği de kirletiyor bu haber ama ... Amerikan versiyonu çekilmiş,adı Quarantine ... http://www.imdb.com/title/tt1082868/ Dexter'daki tabak suratlı oynuyor ayrıca,hiç yakışmamış. Fragmanı http://www.traileraddict.com/trailer/quarantine/red-band-trailer ... leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 m-hdsini koydum bakalım çekelim güzeldir inşallah Bu arada dp'deki altyazı sayfası bu aramada karışıklık olabiliyo malum isim rec olunca... http://www.divxplanet.com/sub/m/15354/Rec.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kafam güzelken izledim bunu sonuna doğru laptop ı dizimin üstüne koymuştum son sahnede fırlattım. İspanyolca konuşmaları tek kamera olması ve dışarıdan içeriye hiç bir bilgi gelmemesi feci kastıyıror. Çok iyi bi gerilim ve korku filmi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Şimdi benim indireceğimde çift ses kanalı var biri ingilzice biri ispanyolca. İngilizce değil yine de ispanyolca mı izle diyon blackchaos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ispanyolca izle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ya youtube'da merak ettim izledim bu saatte... Korkudan tuvalete gidemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bilinçsiz olarak torrent leechlerken tıklayıpda 1.30gb civarı dl edip, sabahın 06.00ında arkadasla sabahladıkdan sonra can sıkıntısı "ne yapalım ne yapalım derken aaa dur film var" diyip izlediğimiz sabahın 06.30unda bizi öğlen 15.00a taşıyan film önerimdir izlemniz orjinalını kaçırmayın yoksa amerikan yapımı my sassy girl tadı verir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 film çok çok başarılı, karakterler süper seçilmiş. beğenmediğim tek nokta, filmin sonunda apar topar hikaye uydurmaya kalkmaları. ne gereği var, biz orda kameramanın gözünden görüyoruz sonuçta, illa çözülmesi gerekmiyo. muallakta bırak, efsane ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Pek güzelmiş. yani, geriyor lan. of. Ayrıca hollywood piç etmesin güzelim filmleri, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Çok fena gerdi film bide filmi indirdim havanın kararmasını bekledim ışıkları kapattım (son 15 dakka dayanamadım açtım ışığı) evde de kimse yoktu yaptım bi mertlik izledim de geriyo hakkaten ya bide öle hani chucky tarzı öldürürsün ama o kafasını sana çevirir pis pis güler gibi dandik gerilim olayları yok filmde o yaşlı kadının bağırmaları çılgına çevirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sıkıcı be abi. Zor getirdik filmin sonunu. Uyuyasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Flameoffear said: Sıkıcı be abi. Zor getirdik filmin sonunu. Uyuyasım geldi. 0_o romantik komedi olarak İskelet Anahtar falan mı izliyosun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sen korkuosun diye herkesin korkmasımı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 [Rec]2 diye giriş yapılmış imdb'ye ama bilgi girilmemiş,büyük ihtimal fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bugün sinemalarda vizyona girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Guzel bir filme benzio ama konusu yine bi klişe çıkıcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Flameoffear said: Sıkıcı be abi. Zor getirdik filmin sonunu. Uyuyasım geldi. +5655845654 şshsen ben pek korkmadım ama komşular seslerden etkilenip şilayete geldiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 pek korkmadım ama yer yer geriyor insanı. güzel film izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 BAYILDIMMM.... Bu kadar çok zombimsi salgınımsı film izlememiş olsaydk bu film tarihe geçmiş bi kült olurdu. Hele finaline hayran oldum. Ne kadar mantıklı ve gizemli bağlamışlar öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Açıkçası son 25-30 dakikaya kadar sıkıcı diyebilirim ama o kadar dayanılabilinirse son yarım saati mükemmel olmuş. Dehşet hissini iliklerinize kadar işletiyor, hele ki son 3-4 dakikada zirve yapıp sizi tedirgince yerinize çakıyor. İzlenmeli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 darkrider 2-3 hafta önce abi kesinlikle izle mutlaka izle dmişti, ben de ertesi günü gittim aldım arkadaşlarla izledim. altımıza sçtk :( çok zamandır böle bi korku filmi görmemiştim yuha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bu ne ya feci bişey inanılmaz bir film izlediğim en sağlam korku filmi sanırım şimdiye kadar izlediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Gecen gün kiraladim. Aslinda basini begenmesem de ortalara dogru güzellesiyo. Korkmadim ama iyiydi. Su el kamerasiyla cekme modasi son bulmali artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Fena değil sonu cok güzel ama bi daha izlermisin deseler hayatta izlemem o kadının sesi nedir öyle ya çin işkencesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 tek başıma izledim az önce karanlık odada, müthiş film. uzun zamandır böyle korku filmi izlememiştim. baya gerildim sonlara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar