Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Birçok pati severin olduğu böyle bir sitede bu şekil bir başlık açmakta komik olsa gerek :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Total Recall06 Starred by Armut Cuvaldanegezer.
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 wen iyi demissin abicimde ne gerek vardi arkadasi biz yeterince dovmustuk sen elini kana bulamasaydin bosuna =)
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu recall razienmiydi yoksa newdonismi?
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Razien c.m.w diye bi nick'le geziyor aralarda, geçen fotoğrafı koyulunca çıkmıştı yine ortaya hıyar. newdonis midir değil midir bilemem de, böyle troll'leri şamarlamak ne kadar zevkli olsa da, ertesi gün kendimi Mehmet Ali Erbil'in programında Ajdar'ın haliyle eğlenen insanlar gibi hissediyorum. Zaten vuran vurmuş, gelip bir de sen kullanıyorsun karşındakinin zavallılığını, birkaç kahkaha için. Kendi haline bırakmak lazım ki ilgi bulamayınca susup otursun, herif tek bir kişinin bile damarına bastığında konu hemen alevleniyor öteki türlü.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ya bence tam demokrasiye geçilsin. Vote Kick-Ban yapalım.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ekmek said: Always forgive your enemies; nothing annoys them so much. Oscar Wilde said: oscar wilde +rep
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Cuce said: araya giriyorum ama balta güzel bişeydir. lol
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adam amacina ulasti. bole tiplere wow'da "attention whore" deniyor. isin kotusu hepimiz de yardimci oluyoruz.
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hehhehe bende olaya tarafsız bakmak istiyorum fakat ne bu şiddet bu celal bence olay tamamiyle kişisel bişi yani oyle bi ezdiğini sanmışki recalli aslında olay çok farklı bence arkadaş recalle kıl oluyor :D olsun recall forumlardan kalp kırmayan dostumuzdur hernekadar yazdıkları yanlışta olsa oda içimizden biri herkez gibi farklı fikirlerin temsilcisi forumun renklerinden biri
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Vodan said: Ya bence tam demokrasiye geçilsin. Vote Kick-Ban yapalım. votemap 24
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Recall06 said: Ancak goruyormu ki sende kindness adina bir gelisme olmamis. I hope, bu ugraslari insanlar icinde yaparsiniz.. ingilizce kullandığın kelimelerin türkçe anlamını bilmiyor musun da böyle bi harekete başvuruyorsun? samimi soruyorum yani dalga geçmiyorum.
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Balta mı değil mi bilmem ama ben daha bir baltaya sap olamadım onu biliyorum.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahuaha koptum , adamı döverler 3 gün geçer , adam normal hayatına döner , elemanın biri gelir *çaaat enseye* lan!? sen ne bicim konusuosun öle ileri geri!?! sdfsdf aynı bu olay. rep walla güzel başlık olmuş ^^
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 konu kitlenebilir.. ahhahahahshfgshgshshshshfshshs
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 zamanında da demiştim, recall bone un fake i
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 en son yeter artık vurmayın adam öldü demiştik, e abi hakkaten yeter artık vurmayın adam öldü :) adam açtığı her topicte olay yaratıyo ya.
Öne çıkan mesajlar