BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://www.whipassgaming.com/genesisreviews/mk3demo.htm sirkette stumbleliyorumda guzel linkleri paylasiyorum genelde benim gibi mk serisi hastalari beenirler sanirim bu linki mk3 ten (ki brutality fatality animality var bide friendshp diye gay bisi wardi yane secenek coktu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hala çok iyi geliyor bazı fatility ler, Shang Tsung'un spike'ı, Jax in Slicer'ı ve Kano nun Skeleton Rib'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bana o zamanda cok tırt gelirdi bunlar, şimdi daha bi tırt geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Smoke -Overkill- (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ya bunları yapmayı becerince birden doinnn diye ekran kararıyo ufaktan hani, acayip bi tatmindir o :P böle izlemekle olmaz :P bide mk2 fatalitileri daa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kan efektleri çok komik geliyor artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eskiden de komikti. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 friendshipler süper sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sam said: eskiden de komikti. (:P) beğenmiyorsan saygı duy arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Babality vardı sanki, bebee dönüştürüyodun adamı. Hıı benim dediim MK2 sanırım dfdfg Bu arada Kano'nun Skeleton Rip'ine hastayım ezelden beri. Eh ulan amma fail yapmışım sayfanın sonunda da varmış babality sdfdfgdfhkfjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aslında eskiden bu kadar iddialı bir oyun yoktu arcade salonlarında, bu şekilde işlenmiş hikayesi olanda yoktu, o yüzden ilklerden denebilir. Sürpriz yumurtaları da bol olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bir tane mortal combat vardı hani trilogy galiba yada öyle birşey atari salonunda oynamıştım, bir sürü karakter vardı ve hızlı combolar yapılıyordu. Adını hatırlayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 doğru hatırlamıssın mortal combat trilogy idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eyv çektim oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Atari salonunda oynandıysa büyük ihtimalle MK3 Ultimate'dir. Piramitte vardı büyük ekran, ne iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kardan adam yapıyodu subzero. hiç unutmicam. canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar