Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sitesi

Revangelis

Öne çıkan mesajlar

Edit:En baştan anlatıyorum herşeyi.

Konuşma tarihi 03 Ağustos saat 22:00 olsun diyorum. Pazar günü yani, yani yarın. Nasıl konuşucaz derseniz;

Önce firefox için ChatZilla eklentisini kuruyoruz.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/16

ChatZilla'yı kurduktan sonra açılan pencereden freenode'a tıklıyoruz. En altta göreceksiniz.

Sonra freenode server tabından, /join #pati yazıp channel a giriyoruz.

Artık konuşmaya hazırız. Pati tabından yazdığımız her şey pati channel ı içinde oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

buralarda olursam katılabilirim.. iş güç çok güç :(

ayrıca

gambitds
Madrid
ve Drakkahn'da bizlerle..

özel mesaj ile msn'lerinizi yollayın ve katılabiliyorsanız irc'ye katılın..

isim olayına şimdilik takılmayın. isim daha sonra konulur. şimdi içerik/çizgi/amaçlar gibi projenin omurgasını oturtacak şeyler ile devamlılığı sağlayacak yazarlar/inceleme yapacak yazarlar/diğerleri vs vs.. gibi bir görev dağılımı oluşturalım.

isim vs gibi şeyleri sonradan hallederiz
Sosyal ağlarda paylaş

Bi önceki topike attıydım bu yazıyı da arada kaynamış sanırım. Direk quoteladım :P
Kojiroh said:
[nick:] Kojiroh
[durum:] kesin
[görev:]
1. İyi-orta arası bi sistemim var, her türlü oyunu açabiliyorum. Her oyunu incelerim ama high-end sistem oyunlarda performanstan yakınabilirim :P
2. Gurusu olmasam da PS2 sahibiyim, nadiren inceleme yapabilirim. PS3 alıp ordan devam etme ihtimali de var. PS konusunda yedeğin yedeği konumunda tutabilisiniz :P
3. İngilizcem var çeviri yapabilirim başka sitelrden, kaynaklardan vs. Ama bikaç kaynak öğrenmem lazım adam gibi sdfa
4. İnternet programcılığından pek anlamam, belki ilerde. Bu sene dersini alıyorum zira. Beklemedeyim yani sdfgf
[notlar:]
Oyunlardan çabuk sıkılma gibi bi durumum var sfhdf
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
[nick:] senko
[durum:] kesin*
[görev:]
1. ayıptır söylemesi çok iyi bir sistemim var :P her oyunu high detaylarda oynayabilirim. inceleme makale yazarım imkan olursa röportaj bilem yaparım
2. ps2 var psp var bunlar hakkında da incelemeler yazabilirim (psp biraz sallatında gerçi benim arkadaşın arkadaşında hala :))
3. İngilizce var haber vs bulup eklerim
4. donanım konusunda da bilgi sahibiyimdir bu tür bir bölüm olursa eğer donanım haberleri ve incelemeleri konusunda da yazı yazabilirim.
not: bu konularda deneyimim vardır oyunix de editörlük yapmıştım.
*eylülün sonunda incelemelere başlayabilirm ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar isimden önce ihtiyacımız olan tam çözüm ve strateji rehberleri yazacak birileri. en az 2 kişiye ihtiyaç var. kimse yaparım dememiş. ben yapmam şahsen. isteyen yapabilirim diyen varsa bekliyorum

bu arada kojiroh ve senko sizi eklemiştim zaten çıkardığım listeye. asıl liste bende duryor meraklanmayın o açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada işi gerçekten ciddiye aldım, eğer sizde benim gibiyseniz gönüllü çalıştığım (solcu işleri falan işte) yayın evinden artık sadece kısa (iki,üç sayfalık) şeyler göndermelerini isteyeceğim arada sırada. (Kitap çeviriyordum daha önce, şu anda da çevirdiğim bir tane var, o bitince tam performans bu projeye vermeyi düşünüyorum eğer herkes ciddiye alırsa işi.)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...