Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mızıka alıcam, pera müzikte kalmamış 15inde gelicekmiş. burdan sipariş versem korsan mal göndermezler demi gidipte? yoksa 15ini beklemelimiyim garantiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mızıkayı falan bilmem ama pena tel vb şeylerden istemiştim 7-8 defa, sorun çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Stratocaster aldım ben ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ibanez akustik aldım ben de en son ki herşeyimi ordan alıyorum güvenilir ama pahalıdır biraz bildiğim kadarıyla. gerçi pek görmedim daha pahalılıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 100% güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gereği kalmadı ne annemi ne babamı ikna edebildim burdan almak konusunda. 15inde pera müziğe gelince istanbuldan birine aldırıcaz başka yapabileceğim bişey yok malesef 18ime kadar =/ teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 güvenilir hiçbi sorun çkmaz kredi kartı sorunun varsa posta havalesiylede alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 güvenilirdir hatta ortaklarından biri tanıdığımdır. bişi olursa patice toplanır dalarız adama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar