Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Madcat said: hadi düşsün nete be :D 404 Garadia said: prison break,terminator ve house u aynı sabah mı izlicem bana mı öle geliyo? fox naapmış öle haftaya o listeye how i met your mother ve big bang theory de ekleniyor :> edt. bi de heroes ekleniyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 buyrun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 s4e4 erol tabak ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 4x04 Güzel bi bölümdü, beğendim baya. Ama çok pis bitti ya, kim beklicek haftaya kadar asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 alt yazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 4x04 T-bag'in Mr. Xing'in notunu kontrol ederken baktığı sayfada Turkey Vulture yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yalnız böyle heyecanlı bi bölümü izlerken sıkıldığımı farkettim. soğudummuki acaba diziden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi biran evvel şu tetikçi bozuntusu yarmagülü çıkartsınlar ya diziden.başka biri gelsin. ulan ne güzeldi 2. sezonda mahone vardı bunların peşinde. susuz adam rolede uyuyordu. gittiler kolpa bi ajan koydular bide yarma zenci koydular company nin tetikçisi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mani mahone öpçek o adamı zaten bi kaç bölüme, eceline gidiyo sarayı takip ederken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 4 senedir kaçamadılarmı hala yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bune lan ben anlamadım gitti ne ayak bu bizim memleket her diziye girer oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 erol tabak ne ya ahahaha. türkleri de kattılar işin içine tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 TR Yannız plakadaki bayrakta TL yazıordu sdfşsdf TR olması gerekirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Flameoffear said: TR Yannız plakadaki bayrakta TL yazıordu sdfşsdf TR olması gerekirken. TE yazıyo. turkish embassy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zenci yarmagülü, alex&gretchen ortaklaşa hallederler alex gibi taraf değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 mani said: Flameoffear said: TR Yannız plakadaki bayrakta TL yazıordu sdfşsdf TR olması gerekirken. TE yazıyo. turkish embassy Ben de diyorum TL ne ayak. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Companynin 1 numaralı arananı, gazetelerde belki 3 aydır resimleri çıkıyor falan ama 2. card holder bayan bizimkini tanımıyor hem de 2 dakika boyunca yüzyüze bakışıyorlar falan. Biraz saçma geldi. Hatta scoofield biraz zorlasa iş bile çıkarırdı bence o kadından. Michaelin burnu neden kanıyor bir bilgi verilmedi henüz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi ona bakarsan bi sürü polisin ortasında masanın altına telefon yerleştiriyor. Zorlayacağız diye fena açıklar veriyorlarda inşallah böyle gitmez. Kanama ile ilgili halen bir bilgi gelmiş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dfgds EMUSADFHUSDH TÜRKİYE EROL TABAK MI EHAUEHAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 T-Bag olan bölümler çok sıkıcı ileri alasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 T li bölümler güzel ya. :D Eleman farklı bi hava katıoır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya şidmi zannedersem bu James Whistler varya hani bu şirketten bu adam bu kartlardan birine sahip ve bunu sakladıgı yeri o kuş kitabına yazıyorki kendine bişey olursa die tahminimce dizide işte 4 kişi kaldı 3 ünü daha halledicekler en son bu James Whistler'ın kartının peşine yani Tbag'in peşine düşçekler dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 güzel bölümdü, türkiye bayrağını görünce bir an şaşırdım. oha dedim. heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 forgiver said: zenci yarmagülü, alex&gretchen ortaklaşa hallederler alex gibi taraf değiştirir Gretchen ölsün piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar