KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 pm link atabilir mi biri dl için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 türkiye saatiyle kaçta oynucak bilen? ondan 1 saat sonra da düşer muhtemelen nete. bu gece indirebilicekmiyim yani yoksa sabah dersaneye gitmeden önce mi basıp indirebilirim en erken? sabahlama vs sözkonusu değil dersane var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kaçta gelir bilmem ama heroes aynı anda nete düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 arkadaşlar amerikada yayınlanan diziler bizim saatimize göre gece 3-4-5 gibi başlıyor(7-8-9) e mantıken sabah indirebilcez. sakin olun azcık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 KillJoy said: pm link atabilir mi biri dl için :) aynen bene de bir adet plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uyanık kalırsam bulayım. rapid/torent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 rapid plx^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://www.tv.com/video/14811/scylla?tag=gumballs;img;1&om_act=convert&om_clk=gumballs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sabah hemen izlicem de ingilizce altyazısı da geç çıkar bunun. micheal ı zor anlıom ben yiyio kelimeleri bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hakkaten ya. keşke dizilerdeki tüm karakterler losttaki sayid gibi konuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 uykum geldi la dayanamıcam. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahah ben de uyuyum bari, sabah öm bekliorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 torrente düşmüş şimdi indiriom ama doğru mudur bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 iyi bolum, iyice boku cıktı nereye kadar surucek merak ediyorum. mecburen izlicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2 saatlik değil miydi? bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Düştü mü torrente? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oooooof mükemmel bir başlangıçtı ya. inanılmaz bir sezon bizi bekliyor. paso öpüştüler ya içim gitti lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oops çift kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 diziyi indirdirdim ama alt yazı : ) neden benim ingilizcem yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Güzel ama senaryo adına ümitli değilim. Şaşırt beni Skofiyld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bşi sorcam şimdi bu ilk bölüm 2 saat ise , torrent'e 2 ayrı bölüm halinde mi düşüyor... Çünkü isohunt'ta hem 4x01 hem 4x02 diye iki ayrı link var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 40 dakka gene 2 saat falan değil s04e01 episode 2 cıktımı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 @absolut evet çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 alt yazı çıktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yannız 2. sezonu ve 3. ün 5 bölümünü izledim ve 2 ve 3 sezon kötü diyenlere şaşırdım :) burda okudugum yorumlardan beklentim düşmüştü.hareket yok falan filan die ama.hareket kavramı roketatarlarla gezen adamlar olsa gerek.filmde hareketin gerilimin olmadıgı bölüm az 4. sezon a en yakın zamanda başlamak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar