Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Anne aslında Robin çıkıyo Maykıl öldü, hikaye orada bitti, sonradan gelecek 2 bölüm o aradaki 4 seneyi bağlayacak, ve muhtemelen maykılın ölümünü gösterecek
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ya bari hepsi ölseydi arkadaş, bu ne bee
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Heralde "and they lived happily ever after" gibi klişe bir sondan kaçalım, akıllarda kalsın dizi falan diye yaptılar böyle bir şeyi ama çok gerekli değildi bence.
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Spo Kumsalda Michaelin burnunun kanadığını görünce hasss olmadınız mı ? 4 yıl sonraki muhabbetin sonunun o şekilde oldugunu 10 dakika boyunca tahmin etiip lütfen öyle olmasın demediniz mi? Evet kendi açımdan 3 sezonu kalite düşüklüğünü tolere ettim zamanında, 4. sezonda batırdınız diziyi dediğim bölümlerden sonra bazı bölümlerle "bu eski pb ruhu" dediğim bölümler olmadı değil.Fakat bu dizinin 1 ve 2. sezonun kült oluşunu bir kenara atıp yorum yapmak, kakalamak en az Micheali öldüren senaristler kadar gaddarlık değil midir? Mutlu sonları şahsen sevmem ama bu kadarı da fazla değil mi? Ayrıca diziye köstek olan Foxuda unutmayalım.Cuma akşamını Terminator'a ayıran fox havanda su döğmemiş midir? Neyse buyrun Lost'a devam...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Baggio said: Yeterince yaratıcı olup bir kerede oturtan Damages gördüm son zamanlarda sadece, başarılılar valla. Sağolasın arcane :p Eehueh Damages izleyin :D PB sonuMichael'ı sırf 100% mutlu son yapmadık diyebilmek için öldürmüşler. Vaktinde her filmin mutlu sonla bitmesinden beter birşey varsa son zamanlarda her yerde görülen, sırf izleyiciye takla attırmak için yapılmış, çoğu zaman plot hole ile sonuçlanan mutsuz sonlar. Gerekliyse olmalı gereksizse olmamalı, bu kadar basit. Michael'ın ölmesi çok gereksizdi. Anası 30 sene önce aynı amelyatı başarıyla olduysa, kendi de 30 sene sonraki teknolojiyle başarıyla olduysa o adam ölmemeli.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Llama said: moriQ said: çok şükür bitti. +1 T-Bag T-Bag cebine takmış yine adamları lol
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Amma unutkanım ben ya Sucre'nin yanındaki eleman kimdi hiç bi fikrim yok. Kellerman midir nedir, o Mahone ile birlikte ajan mıydı? Tünelde mi ölmüştü? Öyle bişeyler hatırlıyorum ama ötesi yok. Geçen HIMYM'de Barney'nin araba korkusunu da hatırlayamadım. Ohoo bana bi şeyler oluyor hakim bey...
maydanoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ufff öldüm sonunu getirene kadar bence cok duygulu olmus kalbim sıkıştı dizi bitince cok acıklı olmuş cok birde bugun özel bölümü varmış haftaya çarşambada bugünle o 4 yıl arasında geçen boşlugu doldurcaklarmıs. bugun pm10da diodu yani amerikandaki saatiyle 10da mı yani bu akşam türkcesi cevrilmiş halde bu özel bölümü izleyebilicekmiyiz?
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mirage said: Amma unutkanım ben ya Sucre'nin yanındaki eleman kimdi hiç bi fikrim yok. Kellerman midir nedir, o Mahone ile birlikte ajan mıydı? Tünelde mi ölmüştü? Öyle bişeyler hatırlıyorum ama ötesi yok. Hapiste kaçan 9 kişiden biri abi o Sucre'yle olan, eski asker, tongaya düşürüp hapse atıyolar falan hani. Zencilerin başıyken beyazlarla fazla takıldı diye dövüp atıyolar. Hasta kızı var. Kellerman da Company'nin bunlarla uğraşan baş adamı, en sonunda hepsini kurtarıcak ifadeleri verip Company ile ilgili her şeyi itiraf ediyodu. Sonra hapishaneye götürülürken Company öldürdü sanıyoruz, ama meğer yanındakileri öldürüp bunu kurtarmış Company karşıtı bir grup.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bitti heralde dizi artık ? şahane bi son du ama,gözlerim doldu harbi harbi. devamı yapılırsa bayık olur tadında kaldı ama tadıda damağımda kaldı ...
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bitti evet tamamen, 2 ek bölüm daha çıkacak da boşluk doldurma niyetine yani, devam değil. Devam ederse zaten zedelenmiş imajını iyice siler atarlar dizinin, çok saçma olur. Onun yerine Gretchen dizisi çıkacak diyorlar.
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 said: The original DVD movie will be available on Blu-Ray and standard DVD July 21 http://www.beyondhollywood.com/prison-break-the-final-break-dvd-cover-art-specs/
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Abi böyle bitirilir mi ya. Üzüldüm bildiğin. arcane' e de katılmadan edemedim.
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Herşey olucağına varır mantığı ile bitirdiler, en azından bitti : )
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 son 2 bölüm şimdi temmuzdamı kesin olarak yoksa yayınlandı benmi bilmiyorum ?
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Son 2 bölüm derken, 2 bölümlük dizi finali yayınlandı. İyice sütünü sağalım diye "ek" 2 bölüm daha çıkaracaklar, o 21 Temmuz'daymış okuduğum kadarıyla. DVD'de çıkacakmış hatta direk. Konu da Michael'ın bir şekilde hapse düşen hamile Sara'yı kaçırması imiş, beklediğimden çok çok uzak yani. Kısacık 1.5 saatlik sürede, kadınlar hapishanesinden nasıl kaçırıyor bakalım, aman ne kadar heyecanlı.. Adı da "Final Break" zaten. Direk son bir para kırma hamlesi, iyice iki paralık edecekler dizinin itibarını sanırım.
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 konu eğer buysa cidden bayarmış ama su 4 senelik dönemi şettirseler başarılı olabilirdi
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İşte o 4 senelik yerde geçiyor zaten de, kim ne yaptı, Michael neden öldü, aslında ölmedi mi falan gibi soruların cevabını beklerken böyle dandik aksiyon çıktı senaryo, üzüldüm.
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 imdb'den baktım simdi final break olarak cast heralde tam olarak koyulmamış wentworth miller falan yoktu Ama free ve the old ball and chain diye 2 episode da varmış bunlarda dvd olarak çıkıcakmış tamamdır oldu şimdi :p
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi adamlar inanılmaz final yapmışlar ya yeni izledim.üzülsemmi sevinsemmi bilemedim bitti güzelim dizi.çok güzel finaldi ama bu kadarını beklemiyodum. edit : herkes yazmış biz yazınca olay olmuş sdfkhs.sen daha yukarda kendi mesajında demişsin.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Spoiler içine alsan ya da silsen şu son kısmını mesajının, yazık günah :) --edit-- Lorrotar said: sen daha yukarda kendi mesajında demişsin. Boş bulunmuşum lan zerre farkında değilim valla, editleme zamanı da geçmiş :)
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 No Way/Yoq artık Kellerman kafadan vurulmuştu diye hatırlıyorum ben hatta emin değilim ama, kalın dudaklı ayı zenci vurmustu(mahonun cocuğu öldüren) , yanılıyomuyum acep?
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Baggio said: İşte o 4 senelik yerde geçiyor zaten de, kim ne yaptı, Michael neden öldü, aslında ölmedi mi falan gibi soruların cevabını beklerken böyle dandik aksiyon çıktı senaryo, üzüldüm. zaten onları anlatcak diğerleri hikaye gibi.
Öne çıkan mesajlar