kitana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 i dont know what you heard me a bitch cant get a dollar out of me CAUSE I AM A MOTHERFUCKN P I M P
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://lkribs.files.wordpress.com/2008/01/mchammer.jpg
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu saatte yemek koyan kişiye çok güzel küfürler hazırladım. açım lan!
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Cd- said: Kurduğun cümlelerdeki benzetmelere, kelime oyunlarına, o harika düşünüş tarzının kelimelerine yansımasına bayılıyorum Recall06...özellikle tuğlalı felan bi tane vardı o süper... edit: lan 5 yılda bir mesaj yazan benim gibi birini bile çileden çıkarmak üzeresin mesajlarınla... Ben fikirlerimi anlatirken asla hakli olabilmek icin kelime oyunlari yapmiyorum, benim icin hakli olmaktan daha onemli olan kendi dunya gorusume diger farkli gorusteki insanlarin bakis acilarindaki degerleri katarak daha anlayisli ve empati kurabilen biri olmaya calismak. Cileden cikmana sebep olacak en ufak bir amac guden kelime yazmadim bu forum, her ne kadar dalga gecilsemde ciddi olarak yazmaya calisiyorum. Ozellikle ciddi cevap kisilerin yazdiklarina deger verip onlari cevapsiz birakmamaya caba sarf ediyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://www.smh.com.au/ffximage/2008/01/02/mchammer_narrowweb__300x344,0.jpg kentaçdis
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Biberiyeli Kuzu Budu Sarması Malzemeler * Tarif Defterime ekle * Tarifle İlgili Yorum Yap * Yazıcıya Gönder Mutfak Zorluk 3 Süre 120 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 1 Adet kuzu budu 1 Tatlı kaşığı biberiye 1 Adet soğan 1 Kahve fincanı mısırözü yağı 1 Çay bardağı iri çekilmiş ceviziçi 3 Adet haşlanmış havuç Tuz, karabiber Bağlamak için : Pamuk ipliği Sosu için : 1 Kahve fincanı mısırözü yağı 3 Diş sarmısak 1 Çorba kaşığı salça 1 Kahve fincanı sirke 1 Çay bardağı su Yeterince tuz ve karabiber Hazırlanışı * Kuzu budunu kemiğinden sıyırıp bütün olarak açın. * Soğanı rendeleyin, tuz, karabiber, 1 tatlı kaşığı biberiye ve 1 Kahve fincanı mısırözü yağını karıştırıp etin üzerine sürün. * Etin üzerine bıçakla çeltikler atın. * Etin bir kenarına ceviz içini, dilimlenmiş havucu koyun ve rulo şeklinde sarın. * İple her yerinden sıkıca bağlayın. * Hafif yağlı tencerede 4-5 dakika ön pişirme yapın. * Sürekli çevirerek ruloyo hafif kızartın. * Bu arada pişirme sosu için tavaya mısırözü yağını alın. * Salça dövülmüş sarmısak, 1 Kahve fincanı sirke, su, tuz ve karabiber ilave edip bir taşım kaynatın. * Kuzu rulosunu yağlanmış bir fırın kabına alın ve hazırladığınız sosu üzerine gezdirin. * Kızgın fırında yaklaşık 90 dakika tutun. * Et pişerken kurumaması için sosundan kaşıkla alıp üzerine gezdirin. * Dilimleyerek servis yapın. Biberiyeli Kuzu Budu Sarması yemek tarifleri
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 İşte bu bana da cevap yaz diye yazmıştım onu NIHAEIHIAHIA yihuuu!! ayrıca dahi anlamındaki de ayrı yazılır...
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kanka miamiye uçak bileti yolluodun ya o nooldu Yeah yeah yeah yeah Miami uh uh Southbeach bringin the heat uh Haha can yall feel that Can yall feel that Jig it out uh Here I am in the place where I come let go Miami the base and the sunset glow Everyday like a mardi gras everybody party all day No work all play okay So we sip a little something lay to rest the spill Me an charlie at the bar runnin up a high bill Nothin less than ill when we dress to kill Everytime the ladies pass they be like hi will Can yall feel me all ages and races Real sweet faces Every different nation spanish hatian indian jamaican Black white cuban and asian I only came for two days of playing But everytime I come I always wind up stayin This the type of town I could spend a few days in Miami the city that keeps the roof blazin Chorus Party in the city where the heat is on All night on the beach till the break of dawn Welcome to miami Buenvenidos a miami Bouncin in the club where the heat is on All night on the beach till the break of dawn Im goin to miami Welcome to miami Verse 2 Yo I heard the rainstorms aint nothin to mess with But I cant feel a drip on the strip its a trip Ladies half dressed fully equipped And they be screamin out will we loved your last hit So Im thinkin ima scoot me somethin hot In this south sea merengue melting pot Hottest club in the city and its right on the beach Temperature get to ya its about to reach Five hundred degrees In the carribean seas with the hot mommies Screamin aii poppy Everytime I come to town they be spottin me In the drop bentley aint no stoppin me So cash in your door We flow to this fashion show Pound for pound anywhere you go Yo aint no city in the world like this An if you ask how I know I gots ta feed the film Chorus Verse 3 Dont get me wrong shytown got it goin on An new york is the city that we know dont sleep An we all know that l a and philly stay jiggy But on the sneak miami bringin heat for real Yall dont understand I never seen so many dominican women with cinnimon tans Mierda this is the plan Take a walk on the beach draw a heart in the sand Gimmie your hand Damn you look sexy Lets go to my yacht in the west keys Ride my jetskis loungin in the palm trees Cause you gotta have cheese for the summerhouse piece on southbeach Water so clear you can see to the bottom Hundred thousand dollar cars eybody got em Aint no surprise in the club to see sly stallone Miami my second home Chorus to fade
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Ozellikle ciddi cevap kisilerin yazdiklarina deger verip onlari cevapsiz birakmamaya caba sarf ediyorum. PARDON DUYAMIYORUM!!!
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Krema Soslu İstavrit Malzemeler * Tarif Defterime ekle * Tarifle İlgili Yorum Yap * Yazıcıya Gönder Mutfak Zorluk 1 Süre 30 dk. Kaç Kişilik 2 Yöntem 8 Adet istavrit 1 Tatlı kaşığı tereyağı 1.5 Çorba kaşığı limon suyu Tuz Sos için : Çeyrek kutu krema (200 gr lık kutu) 1 Çorba kaşığından az tereyağı 1.5 Çorba kaşığı un Yarım limon suyu 1 Adet yumurtanın sarısı Yarım çay bardağı süt Maydanoz Hazırlanışı * Temizlediğimiz ve bol suda yıkadığımız istavritleri tuz ve limon suyuyla ovup fırın tepsisine dizin. * Üzerine çok küçük parçalar halinde kesilmiş tereyağı parçalarını koyun. * Orta ısılı fırında üzerleri çok hafif pembeleşene dek pişirin. * Bu arada beyaz sosu hazırlayın. * Malzemelerin hepsini blendırdan geçirin. * Teflon bir tencereye aktarın ve sürekli karıştırarak kısık ateşte koyulaşana dek pişirin. * Fırında çok az tereyağı ve limon suyuyla pişirdiğimiz istavritlerin üzerine dökerek servis yapın.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://www.afiyetle.com/tarif_resimleri/2793_dana.jpg nasil bir zihniyet ya c/p ye izin vermiyor site, al sana pis site Baharatlı dana rulo yemek tarifi - afiyetle.com yemek tarifleriyle pişirin src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> Üye girisi Üye ol Anasayfa | Yemek Tarifleri | Sağlık Yaşam | Egzersiz | Şifalı Bitkiler | Anne&Bebek | Püf Noktası | Modalife.net | Blog | Yemek tarifi gönder language="JavaScript" style="bodycolor=#FFFFFF"> kişi sitede... Anasayfa Yap | Sık kullanıma ekle ÇORBALAR SALATA&SOSLAR ZEYTİNYAĞLILAR SEBZE YEMEKLERİ BAKLAGİLLER ET YEMEKLERİ MAKARNA&PİLAV DENİZ ÜRÜNLERİ HAMUR İŞLERİ TATLILAR PRATİK YEMEKLER DİYET YEMEKLER src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> Site içi arama Makale Tarif Portakal / Şifalı Bitkiler Çiçeklerinin kaynatılmasıyla elde edilen su, spazm giderir. Kabuklarından yapılan şurup ise, mide hastalıklarında kullanılır Ihlamur / Şifalı Bitkiler Sinirleri kuvvetlendirir, sinir bozukluğunu giderir. Uyku verir. Kan dolaşımının normal olmasını sağlar >> En son aranan tarifler bazlama bur gul yemegi yumurta yemekleri kızarmış tavuk cevizli kalamar so pratik pasta sac tava tarifi hamur kizartma emine beder yemekler mantar yemekleri En son aranan makaleler simit \\ saklama tuzlar kolay yeterli ve dengeli b popo hareketi sorular boy uzatan bitki - 4 bedenimizin beli inceltmek Baharatlı dana rulo tarifi / Et Yemekleri Malzemeleri (6 kişilik)800 gr. ince bir dilim dana eti 300 gr. taze fasulye 1 yumurta 2 çorba kaşığı bayat ekmek içi 1 tutam kekik, mercanköşk 1 çorba kaşığı lor peyniri 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 2-3 tane taze soğan Yarım limon suyu Yarım su bardağı su Tuz, karabiber 1 küçük havuç Hazırlanışı Fasulyeleri temizleyip tuzlu suda haşlayalım. Süzüp küçük doğrayalım. Eti düz bir tepsiye yayalım. Üzerine fasulyeleri ve doğranmış taze soğanları ilave edip ekmek içini serpiştirelim. Ayrı bir kapta yumurta, lor peyniri, kekik, mercanköşk, tuz ve karabiberi köpük köpük oluncaya kadar çırpıp etin üzerine gezdirerek dökelim. Eti rulo şeklinde saralım. Açılmaması için mutfak ipi ile bağlayalım. 1 çorba kaşığı tereyağını geniş bir tavada ısıtalım. Eti ilave edip tuz ve karabiber serpelim. Sık sık çevirerek hafif kızartalım. Zeytinyağı, su ve limon suyunu ilave edelim. 1,5 saat kapağı kapalı olarak pişirelim. 10 dakika dinlendirdikten sonra ipleri çıkaralım ve keskin bir bıçakla dilimleyelim. Havucu haşlayıp çubuk şeklinde dilimleyelim, dana ruloların etrafına marul yaprakları ve haavuçlarla süsleyip servis yapalım. src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> Bu yemek tarifi hakkında ziyaretçi yorumları '; var endStr = ' '; var tooltip, tipcss; function initTip() { if (nodyn) return; tooltip = (ie4)? document.all['tipDiv']: (ie5||ns5)? document.getElementById('tipDiv'): null; tipcss = tooltip.style; if (ie4||ie5||ns5) { tipcss.width = tipWidth+"px"; tipcss.fontFamily = tipFontFamily; tipcss.fontSize = tipFontSize; tipcss.color = tipFontColor; tipcss.backgroundColor = tipBgColor; tipcss.borderColor = tipBorderColor; tipcss.borderWidth = tipBorderWidth+"px"; tipcss.padding = tipPadding+"px"; tipcss.borderStyle = tipBorderStyle; } if (tooltip&&tipFollowMouse) { document.onmousemove = trackMouse; } } window.onload = initTip; var t1,t2; var tipOn = false; function doTooltip(evt,num,pic,nick) { if (!tooltip) return; if (t1) clearTimeout(t1); if (t2) clearTimeout(t2); tipOn = true; //newlines // if (tooltip&&tipFollowMouse) { // document.onmousemove = trackMouse; // } messages[num][0]=pic; if (messages[num][2]) var curBgColor = messages[num][2]; else curBgColor = tipBgColor; if (messages[num][3]) var curFontColor = messages[num][3]; else curFontColor = tipFontColor; if (ie4||ie5||ns5) { var tip = startStr + messages[num][0] + midStr + '' + nick + "" + '' +messages[num][1] + endStr; tipcss.backgroundColor = curBgColor; tooltip.innerHTML = tip; } if (!tipFollowMouse) positionTip(evt); else t1=setTimeout("tipcss.visibility='visible'",100); } var mouseX, mouseY; function trackMouse(evt) { standardbody=(document.compatMode=="CSS1Compat")? document.documentElement : document.body mouseX = (ns5)? evt.pageX: window.event.clientX + standardbody.scrollLeft; mouseY = (ns5)? evt.pageY: window.event.clientY + standardbody.scrollTop; if (tipOn) positionTip(evt); } function positionTip(evt) { if (!tipFollowMouse) { mouseX = (ns5)? evt.pageX: window.event.clientX + standardbody.scrollLeft; mouseY = (ns5)? evt.pageY: window.event.clientY + standardbody.scrollTop; } var tpWd = (ie4||ie5)? tooltip.clientWidth: tooltip.offsetWidth; var tpHt = (ie4||ie5)? tooltip.clientHeight: tooltip.offsetHeight; var winWd = (ns5)? window.innerWidth-20+window.pageXOffset: standardbody.clientWidth+standardbody.scrollLeft; var winHt = (ns5)? window.innerHeight-20+window.pageYOffset: standardbody.clientHeight+standardbody.scrollTop; if ((mouseX+offX+tpWd)>winWd) tipcss.left = mouseX-(tpWd+offX)+"px"; else tipcss.left = mouseX+offX+"px"; if ((mouseY+offY+tpHt)>winHt) tipcss.top = winHt-(tpHt+offY)+"px"; else tipcss.top = mouseY+offY+"px"; if (!tipFollowMouse) t1=setTimeout("tipcss.visibility='visible'",100); } function hideTip() { if (!tooltip) return; t2=setTimeout("tipcss.visibility='hidden'",100); tipOn = false; //new line //document.onmousemove=followmouse; } document.write('') Bu yemek tarifi ile ilgili düşünceleriniz ; Adınız Düşünceniz Bu yemek tarifini denediyseniz resmini bizimle paylaşabilirsiniz. Resim-1 Resim-2 Resim-3 Afiyetle Sağlık Köşesi Kemal Colay Dil ve konuşma terapisti sorularınızı cevaplıyor. Serkan Tutar Diyetisyen olarak sorularınızı cevaplıyor. Sağlık uzmanları tam listesine ulaşmak için tıklayın>> Sağlık Uzmanları , Sağlık Köşemizde yer almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. En son eklenen yemek tarifleri Zencefilli ve soyalı tavuk , Et Yemekleri Yaş Pasta Torte (Alman usulü) , Tatlılar Harika yaş pasta , Tatlılar Salçalı sosis , Pratik Yemekler Salçalı patates , Pratik Yemekler Kolay poğaçacık , Hamur İşleri Ağlayan pasta , Tatlılar Zeytinyağlı havuç , Zeytinyağlılar Erik reçeli , Tatlılar Limon reçeli , Tatlılar Şu an neler okunuyor... Şişmanlık Pekmez ve kuşburnu faydaları Güneş ve Sıcak Havalara Dikkat! Süper kadın sendromu Gebelik Sonrası Estetik Problemler Hareketli bebekler için hızlı bez Güne en iyi başlangıç kahvaltı Zayıflamak İsteyenlere 50 Öneri Her derde deva kızılcık meyvesi Afiyetle ile en lezzetli yemek tarifleri , Türk Mutfağından seçmeler, resimli yemek tarifleri, nefis sofralar Afiyetle.com Hakkında | İçerik Politikası | Reklam | İletişim Siz de bize yemek tariflerinizi gönderin.yayınlayalım.... © Copyright 2004-2008 Afiyetle.com yemek tarifleri
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yeter artik her turk fakir dogup ulkeyi terketmek zorunda kalmasin ki, amerikaya gidince iki kizla iliskiye girince hangisini secsem acaba diye sikinti cekmesin.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Pent said: de bize yemek tariflerinizi gönderin.yayınlayalım.... © Copyright 2004-2008 Afiyetle.com yemek tarifleri
Öne çıkan mesajlar