PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 abi yazma, döve döve yazdırıyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 birader otur rakı falan iç triplere gir ii oluo harbiden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hmm, sanırım özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 özlemezsin sevdiğinden mi alıştığından mı düzgün kafayla bunu düşün dicem de düzgün kafa olmaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hmm hileli bi soru sordun :) Edit : İkisi de değil, o olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 daha taze yaraların... zamana bırak hersey düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Baluu said: Hmm hileli bi soru sordun :) Edit : İkisi de değil, o olduğu için. o zaman durum vahim. sana hergün 2 ölçek rakı yazıyorum. :D zamana bırakma kendin hallet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Olabiliyor böyle şeyler duyguları reddetmemek lazım.Olduğu gibi acısını da yaşamak lazım bir süre.Sonra yavaş yavaş içersin ama bence önce bir acısını yaşa idrak et.Ama şunu da bil ki hakikaten iyi birisin(ben diyorum bakma okuyorum postlarınızı işte ordan burdan sallıyorum) elbet çok iyi başka insanlarla tanışacaksın.Konuşması kolay bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Terk edip gitmek kolay Alışkanlık kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Zor geliyor Bitirmek başlamaktan Barışmak savaşmaktan Zor geliyor Kabullenmek aldanmaktan Ağır geliyor Terk edip gitmek kolay Alışkanlyk kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Yeniden sevmek kolay Başından başlamak gerekir her şeye Ve bir tek o yorar Ne senle ne de sensiz Zor geliyor Sevişmek uyumaktan Unutmak kin tutmaktan Zor geliyor Bildiklerim yalanlardan Ağır geliyor Terk edip gitmek kolay Alışkanlyk kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Yeniden sevmek kolay Başından başlamak gerekir herşeye Ve bir tek o yorar Ne senle ne de sensiz Olmuyor GRİPİN sana gelsin bu şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 84'ün de var olmuyor diye bir parçası, o da güzel; :D Baktığım her yerde seni görmekten çok sıkıldım Biraz bunaldım elimde mi belki de alıştım Eskisi gibi olamam artık inan çok değiştim Biraz kırıldım biraz gücendim inan vazgeçmedim Bırak dedim alev alsın herşey Kaçamazsın bu yangında Seni kim söndürür bilemem ama Yine zararlı çıkan sen olacaksın Olmuyor sesim çıkmıyor yine Olmuyor tenim uymuyor yine İçimde hala bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum Biraz gürültü rutin yaşantı değerini anlıyorum Eskisi gibi olamam artık inan çok değiştim Biraz kırıldım biraz gücendim inan vazgeçmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar