di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Selam, Geçenlerde kitabını aldım, bir kaç gün önce de okumaya başladım. Filmi önceden izledim ama pek hatırlamıyorum. Şimdi tekrar indirip izleyesim var bi. Filmi izleyip sonrasında kitabı okumaya devam etmemin bir sakıncası var mı ? Kitabın çok başlarındayım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kitapla filmin alakası yok. kitap hem filmden çok daha uzun ve farklı, hem ÇOK daha güzel. film de güzel ama kitapla boy ölçüşemez. devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kitabı çeviri okuma ama, çoğu espiri çeviride kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Teknik konularda ve çoğu bilimsel makalede hiç sorunum olmuyor ama edebi eserler, romanlar işin içine girdiğinde ingilizcem beni yarı yolda bırakıyor ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kitap çok güzelse ben de okumak isterim zira filmini çok beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 film cok kotu bence izleme kitabi oku, eger seversen 3,4,5 kitaplarini okursun, 1. ve 2. kitaplar en iyileri ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=REMN8IOHT5VN52R70EHA&referer=78915 Bu kitabı aldım, hala başlayamadım. Fiyatı uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 filmi izlemeden önce kitabı okuyun. yani film çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kitaplar cidden cok iyi inglizce oku mumkunse 5 itap seri hatta the blue book iye tek kitap halinde satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Filme hiç bulaşma, denildiği gibi alakası yok değil tabi ama çok kopuk ve sıkıcı. Kitabı süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kitabını okumamış biri olarak filmi çok beğendim fakat şunu da biliyorum ki kitap filmi çok pis döver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ya kitabın ön sözinde adam kitaplar birbiriyle çelişiyor diyo okumaya korkuyorum abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 film kötü değil, kitaplar cok iyi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kitaplar çök güzel,filmde güzeldi aslında ama kitabın tadını vermiyor 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar