aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Drall said: muhtemelen izlemişinizdir ama yinede bi iki film daha geldi aklıma the shawshank redemption one flew over the cuckoo's nest(guguk kuşu) esaretin bedeli zaten imdb de hakettiği yerde olan bir film guguk kuşu da ilk 10daydı galiba ama bence ilk 5i hakeden bir film. sonunda ağlamanın eşiğinden döndüm özellikle. çok süper güzel bir film abi kucuk kardes diyor, neler diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 taxidermia ve [rec] filmlerini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kucuk kardes aile filmi napiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kardes ne kadar kucuk o da onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Finkel said: Slat said: Little Miss Sunshine ^^ bu film hani güzellik yarışmasıyla ilgili lan mı?=/ eğer oysa harbi saçma film.. Abi yapma gayet de güzel bi film.. Kardeşi için tek uygun olmayan kısım dedenin kokainman olması, ama olsun onu da öğrensin.. O kadar güzel besteler ayık kafayla yazılmıyor sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Star Wars (1-2-Clone Wars Movie-3-4-5-6) Initial D Live Action Final Fantasy VII: Advent Children School of Rock Groundhog Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kardeş benim gözümde 15 ama annemin gözünde kaç olduğunu kardeşi olanlar bilir. Sağolun öneriler için. Kardeşle beraber güle eğlene film izlemek çok güzel, mutluluk verir insana. School of Rock kesin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 godfather 1-2-3 corleone ailesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Patch Adams Forrest Gump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 abi nolcak ben lise1deyken annemle babamla komşu kızını izlemiştim yav sdfsdfg bişey olmaz azıcık cinsellik yada şiddet yada çocuğa sıkıcı gelebilecek unsuru olsa eğer öyle 15 yaşındaysa kardeş bence. yani sonuçta 15 yaşında sıkıcı zannettiği filmlerin sıkıcı olmadığını öğrenmiştir artık:D tabi bunların hepsini demin okuduğum 15 yaş muhabbetine göre diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kızarmış yeşil domatesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bridge to terabithia spiderwick chronicles Birini Narnia'nın yapımcılarından öbürüdü adını unuttuğum bi çizgi film kanalından. Tam aile filmi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 a series of unfortunate events. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bugün Forever Young var TNTde, izlemeyen kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shaolin soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 theCio said: Patch Adams Forrest Gump The Terminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hehe önerilerin bazıları çok komik. aile filmi diyor oysa, "iyi film sen izle, aile filmi olmasa da olur" şeklinde yazılmış. aile filmi dediğin U veya PG olur. gerçi kardeşin 15 yaşında, 13 yaş üstü filmleri izleyebilir, ama aileyle birlikte "aile filmi" izlemek istiyorsanız, Everything Is Illuminated gibi 13 yaş sınırı filmler rahatsızlık verebilir ve istenen "aile filmi" tarzı filmlerden olmaz. Aile filmi diye Godfather, Emanuelle gibi şeyler izleyenler için önemli değildir yaş meselesi elbette. Ama normalde aile filmi denilen şeylerden The Truman Show Corpse Bride Back To The Future Charlie and the Chocolate Factory Spirited Away The Santa Clause While You Were Sleeping Night At The Museum Eight Below Homeward Bound Robbin Williams'lı Hook Snow Dogs Babe Enchanted tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 her tür jim carrey filmi. özellikle ace ventura serisi ve liar liar hastasıyım ama türkçe dublaj olmamalı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 catch me if you can geldi benim de aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 beter böcük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 karhane (aile filmi yazıyodu altında :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Shaolin soccer. Truman show ve liar liar,jim carry efsanelerindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pixarın animasyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yazıldı mı bilmiyorum ama the bucket list tam bir aile filmi bence. şuan izleyip kalktım başından çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 V for Vendetta sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar