Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yalnız ben sanırım yanlış anlamışım. Sen ak dediğin için kız sana küsmemiş, sen kıza ak dediğin için küsmüş sanırım. Eğer böyleyse Hozey arkadaşımız gayet haklı, hani bilmemne ak of demek vardır bir de zuhah senin ben ak demek vardır, bir de zuhaha senin ben ak'ı bilmemkaç kişinin bulunduğu bir ortamda söylemek vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Böyle durumlarda küfür olarak ak yerine çok afedersiniz s.kertmek küfrünü kullanın hem sempatik hem küfür. Ayrıca birisine karşı deniyorsa kısaltma olsa bile çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 abi olaya bak ya... harbiden olaya bak:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Jose said: bence kız arkadaşına mna koyim demek, pek hoş değil. caniim :) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ake yazsam bu kadar etki etmezdi ah kafam ah kafam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kıza dediysen ayıp tabii, bende yanlış anlamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ya şimdi loglar yok olayı anlatamıyorum tam da. biz bi arkla konuşuyorduk arkta msn den sevgili falan bulmuştu zamanında bunun muhabbeti geçti flm yapmam öyle şey flm dedi. bende bunun üstüne www.sanalaskinizibulun.com/cemoktay/logs.pdf diye bir link attım ortaya (arkın adı cem oktay.) sonra buda e iyi doruk o zaman bende bi gireyim sevgili bulayım kendime dedi, bende git ak yazdım (noktada koymadım ciddi değildim.) ve sonra :D yani sırıtan surat smiley i attım bir tane.olay tamamen bundan ibaret. asla suçsuzum demedim ama... yani ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Forumda boşu boşuna yasaklamıyoruz o küfürleri falan. Alışın etmeyin hayat pek güzel olsun. Küfür küfür nereye kadar sonra kendini ifade edemeyen bireylerle dolucak heryer. Girersin bir ciddi ortama küfür edemeyeceğin yerde ağzın tutukluk yapar sinirlenince suratın kızarır ama söyleyecek kelimen kalmaz. Ders olsun işte demeyin bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 aha genel yönetici meraba abi =) haklısın aslında bundan sonra sanmıyorum yapacağımı ders oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 DynamicK said: Forumda boşu boşuna yasaklamıyoruz o küfürleri falan. Alışın etmeyin hayat pek güzel olsun. Küfür küfür nereye kadar sonra kendini ifade edemeyen bireylerle dolucak heryer. Girersin bir ciddi ortama küfür edemeyeceğin yerde ağzın tutukluk yapar sinirlenince suratın kızarır ama söyleyecek kelimen kalmaz. Ders olsun işte demeyin bir daha. işte öğrendiniz mi paticik'in yararlarını:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben onu Allah Kahretsin manasında yazmıştım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 KosPer said: ben onu Allah Kahretsin manasında yazmıştım de. yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sen kiza sana gul aldim sevgilim deyip, gul almassan o sevgili senle konusmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yahu o tur insanla ciksan nolcak zaten be kafaysa kiz arkadasin, ak diyince "sen isteklerini iyice disa vurmaya basladin" falan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Game Over. saolun herşey için. Ne zaman işim düşünce girsemde kişisele =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 biz herseyi siz rlda adam gibi yapin diye ugrasiyoruz ama suncacik forumda duz duramiyosunuz >:/ ogrenin yasayarak kiz arkadasa ak dersen terkedilirsin anana babana dersen dayak yersin forumda dersen yorunge disi yersin (denedim, aynen ucuyormus insan) KUFUR KOTU BISEY TAMAM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Okulda hocaya diyince de disipline gidiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ya yazmiyim yazmiyim dedim ama illa yaziracaksiniz.. FCUK YOU kelimesini gavurlar kullandiginda bu kizlar pek hayran kaliyor, sarkilar gecince eslik ediyor, flim artisleri soyledimi eger sahnede guzelse hoslarina gidiyor da biz TURK ERKEKLERININ sucu ne yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 cevap cümlenin içinde biraz ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 [spo] Recall06 said: Ya yazmiyim yazmiyim dedim ama illa yaziracaksiniz.. FCUK YOU kelimesini gavurlar kullandiginda bu kizlar pek hayran kaliyor, sarkilar gecince eslik ediyor, flim artisleri soyledimi eger sahnede guzelse hoslarina gidiyor da biz TURK ERKEKLERININ sucu ne yahu..[/spo] (basınca açılanlardan bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall06 said: Sen kiza sana gul aldim sevgilim deyip, gul almassan o sevgili senle konusmaz... koy diyorsun yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bi a.k yüzünden konuşmak istemiyorsa zaten o kizla uzun bi ilişkin olmaz boşver.Ama eğer bundan öncede kizi başka şeylerle sıkmışsan tabi bu bardaği taşiran son damla olabilir sonuçta öylesine demişte olsan ( sohbet esnasinda fln)bayanlar bazen cok alingan olabiliyor.Biraz kendinde ara suçu.Birazda kıza zaman ver elbet siniri geçince barişir. l2be more nazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 PrudenT said: Recall06 said: Sen kiza sana gul aldim sevgilim deyip, gul almassan o sevgili senle konusmaz... koy diyorsun yani.. Eh ben demedim sen dedin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Abi kıza ak de denmez ama ya. Yani nasıl dediğine de bağlı da genel olarak nasıl olursa olsun bi kıza ak demem. Sevgilim "terbiyesiz konuş" falan der yatakta öyle iğrenç bir espri yaparım anca. Zaten ondan sonra da terk edilirim muhtemelen. Dolayısıyla kızlara ak demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nileppezdel said: Sevgilim "terbiyesiz konuş" falan der yatakta öyle iğrenç bir espri yaparım anca. Ya niye neden denmiyor denir yakasmayin bu kadar, kizina bakar abicim, kizlar cokmu istanbul turkcesi kullaniyor, +14OMIUHGHA KOYAAAOOOOOOAAAAGHM seklide dediyse baska tabi biliyorum ama karizmatik AK yaptiysa bence KAPATMA neden olmaz partiyi.. Ayrica yukardaki alintiyi izninle imzam yapmak istiyorum... yatakta terbiyesizce konus benle nileppezdel haha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar