Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

Yalnız ben sanırım yanlış anlamışım. Sen ak dediğin için kız sana küsmemiş, sen kıza ak dediğin için küsmüş sanırım. Eğer böyleyse Hozey arkadaşımız gayet haklı, hani bilmemne ak of demek vardır bir de zuhah senin ben ak demek vardır, bir de zuhaha senin ben ak'ı bilmemkaç kişinin bulunduğu bir ortamda söylemek vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi loglar yok olayı anlatamıyorum tam da.

biz bi arkla konuşuyorduk arkta msn den sevgili falan bulmuştu zamanında bunun muhabbeti geçti flm yapmam öyle şey flm dedi.

bende bunun üstüne

www.sanalaskinizibulun.com/cemoktay/logs.pdf diye bir link attım ortaya (arkın adı cem oktay.) sonra buda e iyi doruk o zaman bende bi gireyim sevgili bulayım kendime dedi, bende git ak yazdım (noktada koymadım ciddi değildim.) ve sonra :D yani sırıtan surat smiley i attım bir tane.olay tamamen bundan ibaret.

asla suçsuzum demedim ama...

yani ama...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Forumda boşu boşuna yasaklamıyoruz o küfürleri falan. Alışın etmeyin hayat pek güzel olsun. Küfür küfür nereye kadar sonra kendini ifade edemeyen bireylerle dolucak heryer. Girersin bir ciddi ortama küfür edemeyeceğin yerde ağzın tutukluk yapar sinirlenince suratın kızarır ama söyleyecek kelimen kalmaz. Ders olsun işte demeyin bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:
Forumda boşu boşuna yasaklamıyoruz o küfürleri falan. Alışın etmeyin hayat pek güzel olsun. Küfür küfür nereye kadar sonra kendini ifade edemeyen bireylerle dolucak heryer. Girersin bir ciddi ortama küfür edemeyeceğin yerde ağzın tutukluk yapar sinirlenince suratın kızarır ama söyleyecek kelimen kalmaz. Ders olsun işte demeyin bir daha.

işte öğrendiniz mi paticik'in yararlarını:D
Sosyal ağlarda paylaş

biz herseyi siz rlda adam gibi yapin diye ugrasiyoruz ama
suncacik forumda duz duramiyosunuz >:/
ogrenin yasayarak
kiz arkadasa ak dersen terkedilirsin
anana babana dersen dayak yersin
forumda dersen yorunge disi yersin (denedim, aynen ucuyormus insan)

KUFUR KOTU BISEY TAMAM MI?
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]
Recall06 said:
Ya yazmiyim yazmiyim dedim ama illa yaziracaksiniz..

FCUK YOU kelimesini gavurlar kullandiginda bu kizlar pek hayran kaliyor, sarkilar gecince eslik ediyor, flim artisleri soyledimi eger sahnede guzelse hoslarina gidiyor da biz TURK ERKEKLERININ sucu ne yahu..
[/spo]

(basınca açılanlardan bu)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi a.k yüzünden konuşmak istemiyorsa zaten o kizla uzun bi ilişkin olmaz boşver.Ama eğer bundan öncede kizi başka şeylerle sıkmışsan tabi bu bardaği taşiran son damla olabilir sonuçta öylesine demişte olsan ( sohbet esnasinda fln)bayanlar bazen cok alingan olabiliyor.Biraz kendinde ara suçu.Birazda kıza zaman ver elbet siniri geçince barişir.
l2be more nazik
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Sevgilim "terbiyesiz konuş" falan der yatakta öyle iğrenç bir espri yaparım anca.

Ya niye neden denmiyor denir yakasmayin bu kadar, kizina bakar abicim, kizlar cokmu istanbul turkcesi kullaniyor,

+14
OMIUHGHA KOYAAAOOOOOOAAAAGHM

seklide dediyse baska tabi biliyorum ama karizmatik AK yaptiysa bence KAPATMA neden olmaz partiyi..

Ayrica yukardaki alintiyi izninle imzam yapmak istiyorum...

yatakta terbiyesizce konus benle nileppezdel haha :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...