tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bir arkadaşım söyledi bıraktılar diye de bi bakıyım dedim armory de kungen guildsiz görünüyor, ayrıca nihilum guildine de baktım armory de alakasız bir şey çıktı... Ne iş istifamı etti bunlar yine şaka felanmı yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dilekçe verip tayin istemişlerdir istifası olmaz bu işin!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Armory beni son 5 aydır, olmadığım guildde gösteriyor, güven olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Nihilum Lives by Oqm @ 27 Jul 2008, 05:51 AM Such a tragedy would be announced officially - that being the case, it isn't even close to a likelihood. Ambiguity is not really a principle of the guild, and Nihilum remains united and motivated. Please refrain from spamming or burdening Nihilum players with inquiries of that nature. In the spirit of being scared about our existence, be sure to check out the Logo Contest for a chance to win a WWI goodie-bag and a Wrath of the Lich King beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesala bu druid class liderleri bu da çıkmış guildden bu da gd paladin class lideri bu da çıkmış http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Kungen aha bu da kungen hepsi yanlıs gosterıyor yada tesaduf olamaz ya saka yapıyorlar ya dağıldı harbiden bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gangren said: Nihilum Lives by Oqm @ 27 Jul 2008, 05:51 AM Such a tragedy would be announced officially - that being the case, it isn't even close to a likelihood. Ambiguity is not really a principle of the guild, and Nihilum remains united and motivated. Please refrain from spamming or burdening Nihilum players with inquiries of that nature. In the spirit of being scared about our existence, be sure to check out the Logo Contest for a chance to win a WWI goodie-bag and a Wrath of the Lich King beta key. ben yazarken yazmıssın :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 omg nihilum dağılırsa biter abi wow. Nedir bu nihilum bağımlılığı anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 armorye girdim kendi charıma bakmaya bi baktım guildde degil an adeim diger chara baktım oda guildde degil arkı aradım guilde degilim biri hackledi guilddenmi cıkardı diye baktı guilddeyim. Armory yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 armory bozuk 5 ay once cıktıgım guildde gözüküyorum hala 3-4 tane guild değiştirdiğim halde. nihilum mu trackliyorsunuz armoryden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fanboi of the shattered sun -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ıssız ajun kaldı mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Warhammer oynayacaklarmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben zamanında Burning Legion'da oynarken beni Nihilum'a çağırmışlardı da kabul etmemiştim. O zamanlar öyle çok bilinen bi guild değildi tabi. Girseymişim de vakit yetersizliği yüzünden atacaklardı o ayrı. Ama yine de hatırlayınca gülümsüyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Biz alliance'dık pvp de nihilum daki adamları uyuz ederdik =p Sonra burning legiondan kaçtılar! (biz kaçırdık dermişim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Dağılsın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Darksun said: Biz alliance'dık pvp de nihilum daki adamları uyuz ederdik =p Sonra burning legiondan kaçtılar! (biz kaçırdık dermişim) bg döneminden mi bahsediyosun bilmem ama nihilumun wsg takımını yenen çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 biz KR olarak hemen hemen butun maclarda yenmistik nihilum wsg takımını. Farma bagladıgımızı hatırlarım bi gece adamlar az aglamamıstı mirc'de. oyle cok abartı degildi takımları sadece geardan kazanıyolardı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben Wsg yi tbc de yapmaya başladım ehuaeh, 1 kere bile girmemiştim ondan önce. AV ve AB yapıyordum hep, zaten rewardlarıda cezbetmiyordu resto druidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 BloodBane said: biz KR olarak hemen hemen butun maclarda yenmistik nihilum wsg takımını. Farma bagladıgımızı hatırlarım bi gece adamlar az aglamamıstı mirc'de. oyle cok abartı degildi takımları sadece geardan kazanıyolardı o zaman. Nihilumun dağılması ile ne alakası var bunun anlamadım bu mu sebebiyet verdi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 e apaçık ortada işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 guyruk acusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @Regalya, başkasına cevap vermiş zaten. Ayara yer aramayalım. WSG' de Kungen' in full tier 2 ile bayrağı tek başına taşığıdını bilirim hoş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ah evet kafam dağalmış benim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Greeny said: Ayara yer aramayalım. (tu) (genel olarak mesaj kimse alınmasın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Greeny said: @Regalya, başkasına cevap vermiş zaten. Ayara yer aramayalım. WSG' de Kungen' in full tier 2 ile bayrağı tek başına taşığıdını bilirim hoş değildi. ahaha ayarci geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar