Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Lisedeyken baya hoşlandığım bi kız vardı. Okulda yüzyüze pek konuşmazdık fakat eve dönünce msnden muhabbeti yardırırdık hiç çekinmezdik birbirimizden gayette eğlenirdik konuşurken. Ama hiç açılamamıştım, içimde açıldıktan sonra onu kaybetme korkusu vardı. O zamanlar hep lise bitince ne olcak diye düşünürken lise bitti ve aradan 2-3 ay sonra gene msnden konuşurken lisedeyken benden hoşlandığını fakat bunu söylemekten çekindiğini söylemişti. Bi an şok yaşadım içimde "neden açılmadım ki bunca zaman" diyerek azıcıkta pişmanlık yaşadım, ardından eğer birbirimize açılsaydık, birlikte olsaydık neler olurdu olmazdı gibi konulardan konuşmuştuk fakat garip bi şekilde ilişki askıya alındı. Nasıl desem hani açıldık birbirimize karşı fakat istediğimiz halde devamını getiremedik. Bu hem birbirimize biraz uzak olmamızdan hemde universiteydi carttı curttu derken nedensiz bi araverdik. Tabi o zamandan bu zamana kadar başkalarıyla ilişkim oldu ki doğruyu söylemek gerekirse biyerden sonra unutmuştum bile onu. Geçen aylarda gene bi görüşmemiz oldu yanıma geldi oturduk konuştuk fakat gayet dosttuk hani sanki hiç birbirimizden hoşlanmamıştık sadece iyi birer dost gibiydik. ama her ne kadar öyle görünsekte birbirimize belli ediyorduk gene birşeyler hissettiğimizi. Ve yaklaşık yarım saat önce bunu tekrardan konuştuk ve benim hala ona karşı hissettiğim gibi onunda bana birşeyler hissettiğini söyledi. Bu sefer denemeye karar verdik, lisede ki gibi bitmesin en azından, birgün geriye dönüp baktığımızda "neden hiç birlikte olmayı denemedik" demiyelim diye. Tabi bunu biraz oturup konuşmamız gerektiğini söyledim genede. Sonuçta geçmişi ve ileriyi düşünmemiz lazımdı, birşeyler başlayacak ve bitecekse güzel olmalıydı. Günü gelip ayrıldığımızda geriye bakıldığı zaman pişmanlık yada bir üzüntü görmeyeceğimiz bir ilişki olmasını istedim. Özeldi çünkü, bir barda yada bi arkadaş ortamında tanıştığım o an hoşlandığım bir kız değildi. Şuan belli bir birlikteliğimiz, mutluyum yahu. Harbi mutluyum. Lisede olmadı, şimdi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sonuçta oldu ya ona bak :) arada mesafe olacaksa bile çok büyük bir mesafe olmayacaktır. seni 2-3 ay kadar bekleyebilmişse 2-3 yıl daha neden bekleyemesin devam ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çok güzel bi durum değerini bil kolay kolay yaşanmıyor bu tür şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hadi hayırlısı bakalım bakarsınız evlenirsiniz buraya yazdıgın gibi torunlarına anlatırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hayırlara vesile olur inşallah ne diyelim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kıskandım ne diyim zor bulunan cinsten bi kız olsa gerek özel olduğunu tahmin ediyorum, umarım mutlu olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bence bu tür yavaş başlangıçlar bir ilişkinin başlaması için ideal koşullar. genelde bodoslama başlıyor ilişkiler, dolayısıyla insanlar ilişki fikrine ve karşısındakina ilişki sürecinde adapte olmaya çalışıyor ve bence o zaman işler düğüm olabiliyor. genelde tersini söylerler ama bence ilişki kurmadan önce bir miktar arkadaşlık yaşamakta fayda var ilişkinin uzun solukluluğu için. karşındakini sen ona, o sana bağlı değilken tanırsan bu tanıma aşamasında hata yapıp üzme/üzülme ihtimalin daha az oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 verigud. hani diyor ya coni dep abimiz karayip korsanlarında "wait until the moment is mature" diye, bu konu o hesap. bazı şeylerin zamanı daha sonra gelebiliyor, iyi olmuş daha önceden böyle maceralara atılmadığınız. ehe ben de eniştenizle 1993'te tanışmıştım mesela, sonra 10 sene görüşmedik, sonra ilk görüşmemizde çarpıldık hemen, 2 senede evlendik, mutluyuz, etc. ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hayırlısı olsun.. mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çok güzelmiş lan..bende isterem. ilerleyen kominikasyon teknolojileri ile kıtalararası aşklara açığım ühühüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu tarz seylerle olusan iliskiler daha saglam ve kalıcı oluo.benim basıma gelmedi tabi fakat etrafımdaki insanlardan gorduum kadarıyla en guzel iliski tarzı bu.yolunuz acık olsun mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 A ne güzelmiş, hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 iyiki lisede acilmamissin. bak simdi daha guzel oldu. hem artik cocuk ta degilsiniz. umarim mutlu bi sekilde devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Çok güzel ya okurken bile insanın yüzünde bir tebessüm beliriyor umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eet eet aynen ole bu kadar guzel birsey yasıoken tadını cıkar herkesin karsısına cıkan bir olay degil bu ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hayirli olsun.. eger duzgun bi iliskiyse sakin icine etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 1 saate konuşmaya başlıcaz XD detayları geliyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 aa :tebrikz: yanına bir de :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 off horace i ozledim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Letsgetthesunshine said: Çok güzel ya okurken bile insanın yüzünde bir tebessüm beliriyor umarım böyle devam eder. Aynen böyle oldu valla umarım mutlu olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu olayın bi hikayesi vardı. Bir çocuk vardı kızdan acaip hoşlanıyor ; ama kızın oından hoşlanmadığını düşünüyor hep üzülüyordu , bir türlü açılamıyordu. Gençlikten yaşlılığa kadar hep bunu düşünüp duruyor , kızla vakit geçiriyorlar arkadaşça. En sonunda belli bi yaştan sonra kız çocuğu düğününe çağırıyor , tabi herif üzülerek gidiyor falan. Tabi bakışmalar falan geçiyor onca sene. Yıllar geçiyor kız ölüyor , sonra bu herif kızın günlüğünü buluyor ve hep kendisinden hoşlandığını ama bi türlü söyliyemediğini söylüyor falan işte. güzel hikayedir. Gidin söyleyin pişman olmayın hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oha sorunsuz kişisel topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Garip bi gün oldu, aslında garipte değil baya bi klasikti. Bizim eve geldi, oturduk konuştuk. Yemek yaptık/yedik ve film izledik. Filmi izlemekten çok birbirimizle ilgilendik ve klasiktir ki ilgilenme durumunu bozacak telefon çağrılarına kurban gittik. Sonra gene konuştuk, ilişkimizi konuştuk, geçmişi konuştuk. Güzeldi yani herşey, tabi ki gece olunca evine bıraktım(15-20 dakka oluyor bırakalı). Ama bi sorun var ki kendimi çok garip hissediyorum. Hani kötü hissediyorum daha çok. Bu pişmanlık yada sevgisizlik değil. Anlam veremiyorum. Hani şey diye düşündüm, bundan önce başkasıyla bi ilişkim vardı. İlişkiden çok hani o diğer kişiyle ne birşeyi başlatmıştık nede bitirmiştik, sadece takılıyorduk. Ve bi anda "liseden kalma" bir bağı ciddi bir ilişkiye çevirmek ağır geldi gibi. Hani bundan öncede ciddi ilişkilerim oldu fakat böyle değildi. Gerçektende özel bir insan benim için ve ileride ayrılmak istemeyeceğim aynı şekilde onunda benden ayrılmak istemeyeceği bir ilişki. Fakat şuan bi anda başlaması ağır geldi. Umarım alışırım duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar