BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Zegna said: aman kırılmasın aman uzulmesin pek kibar cıktınız hepinizde :) hayat fırsatlardan ibarettir, fırsatlari degerlendirmek lazım. birinde tutturursun dicem ama, niyeyse ben tutturamadım bu aşk meşk işlerinde. paso terkediyolar lan :D KIZLAR ODUN ERKEK SEVIYO DI MI KANKAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 cikmak denen olay zaten hali hazirda insanin omrunu tuketen evreler olur. oyun oynuyosunuzdur, boss fightin ortasinda sevgiliniz cagri atar. bekle abi 2 dk sonra cevap vericem dersin, o israrla caldirir. full screen film izlersin, mesaj atar titretir, amacina ulasamaz trip atar. cep telefonun cekmez, kimse aldatiyosuna kadar uzayan bi kavgada bulursun kendini azicik kendine bak, kiskanclik krizine girer azicik kendini sal, gozu hemen disari kacar. mesaj atar gecenin 3unde abzurt abzurt, cevap vermek zorundasindir, harcliginin %90i kontore gider, haftada 1 defa en azindan gorusmelisinizdir, hele ayni sehirdeyseniz daha da fazla, planlarini mahfeder. arkadaslarina karisir, kiyafetine karisir, yemene icmene, hayatina, annene, parana OHOOO bi insanla cikmak, zaten işkencedir, bi de sevmedigin birinden bunlari gormek ve buna katlanmak akil kari degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ABİ GIZ GÜZELSE GO FOR IT SRY CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 of dorican naaptın ya, ehehe. hep mi kötüsü denk geldi sana be kardeşim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @dory hayat sana zor valla çıkmak diil o başka bişi adı yok "çıkmak" lafı altına gizlemiş kendini çıkarsın, uygun zamanlarda gezip tozarsın müsait diilse/n naz yapan olmaz mesajıma niçin geç cvp verdin diye bi kavga konusu yoktur, arkadaş buluşmalarına ses etmezsin ses etmediğin için zaten beraber gidersiniz herkes kaynaşır kimse tedirgin olmaz böyle bir ilişki var mı var bulmak zor mu zor bulup da kaybedene mal denir mi denir:) ilk mesaja itafen: muhabbete devam et hoşlanabilirsin denemekten zarar gelmez, ilişkide çok yıpratıcı olmazsan istemediğini farkedip ayrıldığında ciddi sorunlar ortaya çıkıp arkadaşlığını bitirmene gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 geçenin 3ünde msj gelicek ben duyucam msj atıcam karşılık vericem ohohoohho çok zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 pekaziz said: Kaldı ki kızlara acıyan patilere bıyık altından gülüyorum sadece. Ulan az mı madara ettiler bizi, az mı meyhane köşelerine fırlattılar. Varsınlar biraz da onlar acı çeksin, sümük akıtsın. Bırak ya isteyen madara olur isteyen olmaz o senin suçun. Kim diyo terk edilince git meyhane köşelerine diye. emo musunuz nesiniz. terk edildiğin an hayatına her gün ekstradan +10 saat gelen vakittir. Ben fiziğe dair ne öğrendiysem ilişkiler arasındaki zaman dilimlerinde öğrendim. Adam olan terk edilince yapması için biriken şeyleri yapar, gider sümüklü sümüklü ağlamaz. SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ayrıca dory senin erkek arkadaşın da amma dırdırcıymış içime fenalık geldi okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ohahah. öyle adam mı olur lan dakkada bi çağrı atan. çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bende erkeklerin sık boğaz edilmekten usandığını sanırdım. ahah O nasıl bir sevgili modelidir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Böyle bi grafik yap: sol üstte dogru cikiyorsa ibre şansini dene derim. Ps:Kadınlari et parçasi olarak görüyorum evet omg0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dorycan, çocuğun kendine güven eksikliği var ya da 1-2 kere aldatılmış cocukça aşklar yaşamış ondan sonra sana eziyet çektirmiş. ağırlığı yumruğun altına verip ahşap bi masaya hızlıca indirirken gözlerinin içine bakıp eyterea beağ ya sev ya terket dicen döncen arkanı sonra koşsun yakalasın kaçmaya çalışma. tutup ama ama :( der gibi bakar ise aynen de bak nefes aldırmıyosun böle olmaz diyip otur konuş kuzu gibi yaparsın. öyle ilişki mi olur be ömre yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dory said: cikmak denen olay zaten hali hazirda insanin omrunu tuketen evreler olur. oyun oynuyosunuzdur, boss fightin ortasinda sevgiliniz cagri atar. bekle abi 2 dk sonra cevap vericem dersin, o israrla caldirir. full screen film izlersin, mesaj atar titretir, amacina ulasamaz trip atar. cep telefonun cekmez, kimse aldatiyosuna kadar uzayan bi kavgada bulursun kendini azicik kendine bak, kiskanclik krizine girer azicik kendini sal, gozu hemen disari kacar. mesaj atar gecenin 3unde abzurt abzurt, cevap vermek zorundasindir, harcliginin %90i kontore gider, haftada 1 defa en azindan gorusmelisinizdir, hele ayni sehirdeyseniz daha da fazla, planlarini mahfeder. arkadaslarina karisir, kiyafetine karisir, yemene icmene, hayatina, annene, parana OHOOO bi insanla cikmak, zaten işkencedir, bi de sevmedigin birinden bunlari gormek ve buna katlanmak akil kari degildir. Kısıtlı zamanının çoğunu seninle geçirmek istemesi ve seninde hayatında ayırdığın değer/zaman eğrisi yüzünden böyle şeyler oluyor sen işkence çekiyorum derken aslında o tüm bunları yaptığı için birde seni sıktığı için daha fazla işkence çeker kendine söz geçiremez değer görmek ister göremez,arkadaşlarına karışır sana zarar verebileceklerinden korkar,kıyafetlerine karışır dışardan laf atıldığında densizin teki yüzünden günün mahvolmasın diyedir. Aslında tek taraflı bakmamak birde olaya karşı taraftanda dinlemek gerekir. Bu arada terazi burcumu :/_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 seven adam kıskanır ve kızlar ne kadar bu kıskanclıktan ve ilgiden ay of sıkıldım seklinde bahsederlerse etsinler o kıskanclık ve ilgi azalınca aaaa aşkım artık beni sevmiyor musun bana neden ilgi gostermiyorsun yoksa hayatında baska birileri mi var falan filan diye saçma triplere giriyorlar.Ne yapsak yaranamıcaz su kızlara ne yazık ki.Ama gecenin 3ünde mesaj atıp sora triplere girmek falan ve oyun oynarken sabırlı davranmayıp karsındakinin de bir insan oldugunu unutup onun hayatının sadece kendinden ibaret oldugunu sanmak sacma o konuda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Dory bütün yazdıklarına amenna sen haklısın. Da dory said: haftada 1 defa en azindan gorusmelisinizdir, hele ayni sehirdeyseniz daha da fazla, planlarini mahfeder. Haftada bi kere görüşmek fazla geliyorsa niye birlikte olasın. Bide tam karı gibiymiş lan eleman, milletin seni niye erkek sandığı belli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dory said: cikmak denen olay zaten hali hazirda insanin omrunu tuketen evreler olur. oyun oynuyosunuzdur, boss fightin ortasinda sevgiliniz cagri atar. bekle abi 2 dk sonra cevap vericem dersin, o israrla caldirir. full screen film izlersin, mesaj atar titretir, amacina ulasamaz trip atar. cep telefonun cekmez, kimse aldatiyosuna kadar uzayan bi kavgada bulursun kendini azicik kendine bak, kiskanclik krizine girer azicik kendini sal, gozu hemen disari kacar. mesaj atar gecenin 3unde abzurt abzurt, cevap vermek zorundasindir, harcliginin %90i kontore gider, haftada 1 defa en azindan gorusmelisinizdir, hele ayni sehirdeyseniz daha da fazla, planlarini mahfeder. arkadaslarina karisir, kiyafetine karisir, yemene icmene, hayatina, annene, parana OHOOO bi insanla cikmak, zaten işkencedir, bi de sevmedigin birinden bunlari gormek ve buna katlanmak akil kari degildir. duriyecim ben single olsam ben yardimci oliyim dicemde cok temiz pirlanta gibi ankarali arkadaslar war onnarla tanistiralim istersen hem raidde felan tanklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hayat çarpmış bir de tank mı çarpsın şimdi kızı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bence bir süre birlikte dolaşın. Ne bileyim, kızı bir haftalık tatile götürme imkanın varsa çok güzel olur bence. Yakından tanımam ve çekici gelen özellikleri çıkacak mı diye bakman lazım. Belki yeni ayrıldığın için iyi taraflarını göremiyorsundur ya da yeni ayrıldığını unutmak için o kıza şans vermeyi düşünüyorsundur. Hangisi olduğuna karar vermen lazım. Bununda en iyi yolu bir süre birlikte vakit geçirmek. En azından geceleri dışarı çıkar, birşeyler yap. Belki hoşuna gitmeye başlar. Eğer öyle olursa kızında sana ilgisi var, güzel bir ilişkiniz olur. Fakat birşey hissetmezsen o ilişki sana sadece yük yapar. Kız ve senin için çok yıpratıcı olur. Bu arada dory; nasıl insanlarla çıkmışsın sen ya ::o Biraz normal birini bul bence ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 paparnoz said: dory said: cikmak denen olay zaten hali hazirda insanin omrunu tuketen evreler olur. oyun oynuyosunuzdur, boss fightin ortasinda sevgiliniz cagri atar. bekle abi 2 dk sonra cevap vericem dersin, o israrla caldirir. full screen film izlersin, mesaj atar titretir, amacina ulasamaz trip atar. cep telefonun cekmez, kimse aldatiyosuna kadar uzayan bi kavgada bulursun kendini azicik kendine bak, kiskanclik krizine girer azicik kendini sal, gozu hemen disari kacar. mesaj atar gecenin 3unde abzurt abzurt, cevap vermek zorundasindir, harcliginin %90i kontore gider, haftada 1 defa en azindan gorusmelisinizdir, hele ayni sehirdeyseniz daha da fazla, planlarini mahfeder. arkadaslarina karisir, kiyafetine karisir, yemene icmene, hayatina, annene, parana OHOOO bi insanla cikmak, zaten işkencedir, bi de sevmedigin birinden bunlari gormek ve buna katlanmak akil kari degildir. Kısıtlı zamanının çoğunu seninle geçirmek istemesi ve seninde hayatında ayırdığın değer/zaman eğrisi yüzünden böyle şeyler oluyor sen işkence çekiyorum derken aslında o tüm bunları yaptığı için birde seni sıktığı için daha fazla işkence çeker kendine söz geçiremez değer görmek ister göremez,arkadaşlarına karışır sana zarar verebileceklerinden korkar,kıyafetlerine karışır dışardan laf atıldığında densizin teki yüzünden günün mahvolmasın diyedir. Aslında tek taraflı bakmamak birde olaya karşı taraftanda dinlemek gerekir. Bu arada terazi burcumu :/_? oha evet terazi burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 meğersem burcundanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yalniz bi dk oha bi dk yanlis anlasilmis, yukarda yazdiklarim tamamen hayal+biraz yasanmislik urunudur. hani oyle biriyle beraber degildim, ama evet terazi burcu ve asiri korumaciydi, karisirdi herseye ama cok da onemli degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 terazi burcu olmasi onemli di mi ahahah abi ben bu modern kadini anamiyorum darwinisme gelince doruk noktada ama hala terazi burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hayal yaşanmışlık filan ben anlamam arkadaş. senin ilişkiden anladığın bu yukarı yazdığınsa, damağındaki tat buysa, gelmiş geçmiş tüm sevgililerini kınıyorum ve onlara laflar hazırladım. ayrıca sana da hazırladım yani, cımbızla mı çekiyosun bu tipleri, mumla mı aradın? yazık günah yahu sana.. aaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 auhuahe benim gözlemlediğim kadarıyla iyi/güzel/mutlu olmayı hakeden kızlar genelde sorunlu tipleri çekiyorlar kendilerine. nasıl beceriyorlar bilmiyorum. tuto istesek fena olmaz :P ha aslında şöyle bilimsel yaklaşabiliriz. aynı kutuplar birbirini iter di mi? zıt kutuplar birbirini çeker? işte sorunu çözdük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Tamam ema da haftada bir görüşmek bile istemeyen kızda biri ile beraber olmasın mümkünse. Kim katlanırki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar