Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 neden böyle azgın boğa gibi olurlar sağa sola saldırırlar tehlitler savururlar anlamam yaa çok komik bi durum değilmi bu sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa anlamıyorum
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Erkekleride var onların. Ayrıldığı kızı mutlu olmasını hamademeyip sağda solda sürekli dedikodusunu yapan, kızı rahatsız eden tiplerde var. Onların ağzını yüzünü kırmak gerekiyor işte. Kızlara ne yapmak lazım bilemeyeceğim.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 neden oluyor bu çok grurulu olduklarından terk edilmeyi mi haz mediyorlar yada çokmu sevdiklerinden yada yenilgiyimi haz edemiyorlar
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bayanlar açısından ilişkinin nasıl bitirildiğine ve ilişkinin devam ettiği süreçte kafasında bazı şeyleri kurup kurmadığına bakmak lazım.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 demet akalın tribi diyoruz. ben bile sözlükten öğrendim her şeyini. hatta konu var demet akalın şarkılarındaki umrumda değilsin tavrı diye.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "Hell hath no fury like a woman scorned" budur
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bazılarıda terk edildiğinde değişik türden azgın oluyor. o türleri iyi oluyor ama
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 masteis biz o türü öpüp başımıza koyuyoruz :D:D
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ayrılmak sanki onun fikriymiş gibi düşünmesini sağlıycaksın. lost severler buna benjamin linus taktiği diyo.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Redeagle said: Erkekleride var onların. Ayrıldığı kızı mutlu olmasını hamademeyip sağda solda sürekli dedikodusunu yapan, kızı rahatsız eden tiplerde var. Onların ağzını yüzünü kırmak gerekiyor işte. Kızlara ne yapmak lazım bilemeyeceğim. rahatsiz eden tipleri rahatsiz etmek lazim bence de
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Erkek ya da kız fark etmiyor sonuc olarak ego denen balonla alakalı hepsi. Sen bunu yaptıgında üst id gidiyor onun yerine savunma mekanizması olarak alt id geliyor.Bunun sonucunda da cocuksu hareketler saldırganlık ve öfke hakim oluyor kişinin hareketlerine.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben hiç de terkedilince öyle olmuyorum efendim, nitekim hiç terkedildim diyemem =( lakin katılıyorum bu terkedilen kızların coşması konusunda, hele hele sevmiyorsa bir küfür etmediği kalıyor diyemeyeceğim onu da yapan olabilir.
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 eh erkekler genelde kendıne zarar verır terkdılınce tekme yumruk fln atar duvarlarada. kızlar tam tersıne cidden yüksek boyutta tehtıdler savuruyo.
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 misal benim peşimde adam varmış. nasıl yani ? niye ? korkuyorum... sfdfsdsdf nasıl bi hata yapıp nasıl bi ilişki yaşadıysam artık. allah belamı vermesin. "bitti" "the end" bunların kavramını anlamıyor bazı insanlar. misal, film bittikten sonra nolur ? bişi olmazzz !! Sinema salonundan çıkarsın yada tv karşısından kalkıp bi refreshment period* yaşarsın dimi.. korkumdan evden çıkamaz oldum ! sdfsdf yok lan param yok ondan çıkamıyorum =) *Recall sağolsun Türkilizce yerleşti banada..
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben terkedilip de hala sevmeye devam eden, salya sümük gezen, gece gizli no'dan çaldırıp açınca "alo" kelimesini duyup cevap vermeden kapatan, sonra bu ağzına .. erkek sırf başkasını bulamadı diye kıza geri dönmeye karar verince hiç bir şey olmamış gibi geri dönen kızlar da tanıyorum, hırçınlaşmaları vs. daha iyidir bu kadar alçalmalarından bence. Tabii hırçınlaşıp, çirkefleşmelerinin en büyük nedeni "sen beni kovamazsın, esas ben istifa ediyorum." psikolojisi bence.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Llama said: neden böyle azgın boğa gibi olurlar sağa sola saldırırlar tehlitler savururlar anlamam yaa çok komik bi durum değilmi bu sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa anlamıyorum Hepsi öyle değil. Çok gördüm terk edilen kadın, biliyorum :)
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 en sonuncusu bana sevgi konusunda benim seviyeme 20 yıl sonra gelirsin senin sevgi dediğini sokakta satıyolar dedi. O_O NEYMİŞİM. neymiş ya da.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 olaya bide adamın/kadının açısından bakın
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 nileppezdel said: Llama said: neden böyle azgın boğa gibi olurlar sağa sola saldırırlar tehlitler savururlar anlamam yaa çok komik bi durum değilmi bu sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa anlamıyorum Hepsi öyle değil. Çok gördüm terk edilen kadın, biliyorum :) Sana yapmıyolar nilep, sen nice guy'sın. Onlar dertlerini sana anlatıyor, senin omzunda ağlıyorlar. Sonra başka bir erkek tarafından terk edilinceye kadar uzaklaşıyorlar.
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sly-One said: en sonuncusu bana sevgi konusunda benim seviyeme 20 yıl sonra gelirsin senin sevgi dediğini sokakta satıyolar dedi. O_O NEYMİŞİM. neymiş ya da. off !! agır laf :P AHAHA !!
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 daha ağır laf işitmedim hayatımda ne diyorsun. lakin you're doing it wrong diyemedim peki haklısın modunda olduğum için. halbuki...
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 deadwoll said: Ben terkedilip de hala sevmeye devam eden, salya sümük gezen, gece gizli no'dan çaldırıp açınca "alo" kelimesini duyup cevap vermeden kapatan, sonra bu ağzına .. erkek sırf başkasını bulamadı diye kıza geri dönmeye karar verince hiç bir şey olmamış gibi geri dönen kızlar da tanıyorum, hırçınlaşmaları vs. daha iyidir bu kadar alçalmalarından bence. Tabii hırçınlaşıp, çirkefleşmelerinin en büyük nedeni "sen beni kovamazsın, esas ben istifa ediyorum." psikolojisi bence. bide şöyle var; Ben terkedilip de hala sevmeye devam eden, salya sümük gezen, gece gizli no'dan çaldırıp açınca "alo" kelimesini duyup cevap vermeden kapatan sonra bi anda 180 derece dönüş yapıp iğrençsin ben seni nasıl sevdim aşağılık herif blah blah blah diye sövmeye başlayanlar var.. sdfsdf noluyor lan !! dün gece yalvarıyordun.. edit: typo.. kafam güzel evet
Öne çıkan mesajlar