Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terk edilien kadınlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden böyle azgın boğa gibi olurlar
sağa sola saldırırlar
tehlitler savururlar anlamam yaa
çok komik bi durum değilmi bu
sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa
anlamıyorum
Mesaj tarihi:
Erkekleride var onların. Ayrıldığı kızı mutlu olmasını hamademeyip sağda solda sürekli dedikodusunu yapan, kızı rahatsız eden tiplerde var. Onların ağzını yüzünü kırmak gerekiyor işte. Kızlara ne yapmak lazım bilemeyeceğim.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Erkekleride var onların. Ayrıldığı kızı mutlu olmasını hamademeyip sağda solda sürekli dedikodusunu yapan, kızı rahatsız eden tiplerde var. Onların ağzını yüzünü kırmak gerekiyor işte. Kızlara ne yapmak lazım bilemeyeceğim.

rahatsiz eden tipleri rahatsiz etmek lazim bence de
Mesaj tarihi:
Erkek ya da kız fark etmiyor sonuc olarak ego denen balonla alakalı hepsi. Sen bunu yaptıgında üst id gidiyor onun yerine savunma mekanizması olarak alt id geliyor.Bunun sonucunda da cocuksu hareketler saldırganlık ve öfke hakim oluyor kişinin hareketlerine.
Mesaj tarihi:
ben hiç de terkedilince öyle olmuyorum efendim, nitekim hiç terkedildim diyemem =(
lakin katılıyorum bu terkedilen kızların coşması konusunda, hele hele sevmiyorsa bir küfür etmediği kalıyor diyemeyeceğim onu da yapan olabilir.
Mesaj tarihi:
eh erkekler genelde kendıne zarar verır terkdılınce tekme yumruk fln atar duvarlarada.
kızlar tam tersıne cidden yüksek boyutta tehtıdler savuruyo.
Mesaj tarihi:
misal benim peşimde adam varmış.

nasıl yani ?

niye ?

korkuyorum...

sfdfsdsdf

nasıl bi hata yapıp nasıl bi ilişki yaşadıysam artık.
allah belamı vermesin.

"bitti"
"the end"

bunların kavramını anlamıyor bazı insanlar.

misal, film bittikten sonra nolur ?
bişi olmazzz !!
Sinema salonundan çıkarsın yada tv karşısından kalkıp bi refreshment period* yaşarsın dimi..

korkumdan evden çıkamaz oldum !
sdfsdf yok lan param yok ondan çıkamıyorum =)

*Recall sağolsun Türkilizce yerleşti banada..
Mesaj tarihi:
Ben terkedilip de hala sevmeye devam eden, salya sümük gezen, gece gizli no'dan çaldırıp açınca "alo" kelimesini duyup cevap vermeden kapatan, sonra bu ağzına .. erkek sırf başkasını bulamadı diye kıza geri dönmeye karar verince hiç bir şey olmamış gibi geri dönen kızlar da tanıyorum, hırçınlaşmaları vs. daha iyidir bu kadar alçalmalarından bence.

Tabii hırçınlaşıp, çirkefleşmelerinin en büyük nedeni "sen beni kovamazsın, esas ben istifa ediyorum." psikolojisi bence.
Mesaj tarihi:
Llama said:
sağa sola saldırırlar
sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa
anlamıyorum

Hepsi öyle değil. Çok gördüm terk edilen kadın, biliyorum :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Llama said:
sağa sola saldırırlar
anlamıyorum

Hepsi öyle değil. Çok gördüm terk edilen kadın, biliyorum :)

Sana yapmıyolar nilep, sen nice guy'sın. Onlar dertlerini sana anlatıyor, senin omzunda ağlıyorlar. Sonra başka bir erkek tarafından terk edilinceye kadar uzaklaşıyorlar.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
en sonuncusu bana sevgi konusunda benim seviyeme 20 yıl sonra gelirsin senin sevgi dediğini sokakta satıyolar dedi.

O_O

NEYMİŞİM.
neymiş ya da.

off !! agır laf :P

AHAHA !!
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Ben terkedilip de hala sevmeye devam eden, salya sümük gezen, gece gizli no'dan çaldırıp açınca "alo" kelimesini duyup cevap vermeden kapatan, sonra bu ağzına .. erkek sırf başkasını bulamadı diye kıza geri dönmeye karar verince hiç bir şey olmamış gibi geri dönen kızlar da tanıyorum, hırçınlaşmaları vs. daha iyidir bu kadar alçalmalarından bence.

Tabii hırçınlaşıp, çirkefleşmelerinin en büyük nedeni "sen beni kovamazsın, esas ben istifa ediyorum." psikolojisi bence.

bide şöyle var;

Ben terkedilip de hala sevmeye devam eden, salya sümük gezen, gece gizli no'dan çaldırıp açınca "alo" kelimesini duyup cevap vermeden kapatan sonra bi anda 180 derece dönüş yapıp iğrençsin ben seni nasıl sevdim aşağılık herif blah blah blah diye sövmeye başlayanlar var..

sdfsdf noluyor lan !! dün gece yalvarıyordun..

edit: typo.. kafam güzel evet
  • Yeni Oluştur...