Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi kuresel ısınmayı geçti bu metallıca konseri haa ne sorun olmuş su ya
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kizilirmaki mi baglicaklardi arkadas konsere.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 shuTdoWnX said: konsere gidiyosunuz ve su içiyosunuz fdsdsd bardak suyun 2 ytl olduğunu düşünürsen biranın kaç ytl olduğunu sen hesap et. ben sormadım bile korkudan. ayrıca suyun bardağından bile küçük bi bardakta veriyorlardı birayı. kingpin said: yurdum insanının buldun mu geçir stratejisine bitiyorum gerçi kimsenin suçu yok hepsi philip kotler'in suçu dfd. buna bi çare bulmak lazım. bi ürüne maksimum fiyat koymak lazım o fiyatı geçmekte suç olması lazım. ayıp ya.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 2 litre kola al yarısını dök veya sokaktaki cocuklara ver içsin yarısına daya vodkayı içeri ekstra bişi sokuluyomuydu ?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hayır yasaktı ama sokan oldu tabi, ben girerken suyu nasılsa sokamayacam diye kafamdan aşşağı döktüm bari sıcaktan ölmeyeyim diye
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ginaly said: var mı nazo gibisi.başlığa tıklarken aklımda o çalıyordu hakkaten
Öne çıkan mesajlar