xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 acı su bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi kuresel ısınmayı geçti bu metallıca konseri haa ne sorun olmuş su ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kizilirmaki mi baglicaklardi arkadas konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 shuTdoWnX said: konsere gidiyosunuz ve su içiyosunuz fdsdsd bardak suyun 2 ytl olduğunu düşünürsen biranın kaç ytl olduğunu sen hesap et. ben sormadım bile korkudan. ayrıca suyun bardağından bile küçük bi bardakta veriyorlardı birayı. kingpin said: yurdum insanının buldun mu geçir stratejisine bitiyorum gerçi kimsenin suçu yok hepsi philip kotler'in suçu dfd. buna bi çare bulmak lazım. bi ürüne maksimum fiyat koymak lazım o fiyatı geçmekte suç olması lazım. ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 2 litre kola al yarısını dök veya sokaktaki cocuklara ver içsin yarısına daya vodkayı içeri ekstra bişi sokuluyomuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hayır yasaktı ama sokan oldu tabi, ben girerken suyu nasılsa sokamayacam diye kafamdan aşşağı döktüm bari sıcaktan ölmeyeyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 var mı nazo gibisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ginaly said: var mı nazo gibisi.başlığa tıklarken aklımda o çalıyordu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar