-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: Şurası doğru, şiddetle karşılaşırken elimiz kolumuz bağlı beklemeyeceğiz; ama, bu devlet (hükümeti de geçtim, sistemin anlayışı resmen bu) güneydoğuyu ne kadar bağrına basmış durumda? Pkk'nın halkı sömürmesine, onların beynini yıkamasına karşı ne kadar etkili bir politika gerçekleştiriyor bu devlet güneydoğuda? Yıllardan beridir iyileştirme çabalarından bahsediliyor, somut olarak bakıldığında söylenildiği kadar çok şey yapıldı mı acaba, bunu sorgulamak gerek. Halk pkk'yı devletten daha çok benimsiyorsa şu anda orada, ve bu halk, bu bölge de türkiye'nin bir parçasıysa; devletin buraları korumak, pkk'nın etkinliğini azaltmak için varını yoğunu ortaya koyması gerekmez mi? Çok idealist, günümüz gerçeklerinden uzak bir yorum oldu yukarıdaki; ama olması gereken de bu ne yazık ki. Doğru söylüyosun, yani sırf şiddetle çözülmez. Önce kendi içimizde "oy kaygısı" ndan bağımsız bi güneydoğu politikası olan siyasi oluşum lazım. Politikadan kastım tamamen bölgenin ıslahı. Ancak masabaşı ve sivil politikayla çözülmez. Ne kadar humanistlere ters olsa da dendiği gibi beyni yıkanmış bebek öldüren makinalara şiddet şart. Ayrıca söylendiği gibi bu azar azar olmaz. Girilecekse tam girilecek unsur kalmayacak. Kan davasına dönüştürmek yanlış yani. Biz burda eksik kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 trapt said: Pkk icraatini son zamanlarda direk yabanci sermayeye yonelik yapmiyor muydu? Turizm bolgelerine sezonluk goc,gasp,uyusturucu,duzeni bozma,bombalama gibi..Boyle bir donemde neden orasi ? Ben buna sasirdim. Yabanci sermayiyi pkk degil abd vuramaz sen neden bahsediyorsun ya.. Sermaye ne zaman terorun hedefi olmus? Sabanci cooooooook baska bir konu. Gerekirse konusuruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Diğer yandan bölge insanı da önemli faktör. Son seçimlerden önce bir kanal güneydoğu daki illerimizden birinde röportaj yapıyordu halkla. Eleman "oyunuzu hangi partiye vermeyi düşünüyorsunuz" diye sordu. Oradaki adamlardan biri kendine güvenir bir ses tonuyla "ya dinimin partisine ya soyumun partisine vereceğim başka kime gidecek" demişti. (tam olarak böyle demiş olmasa da bu tarz bir şey söyledi net hatırlıyorum) yani doğu illerinde dtp çok çalışkan başarılı bir parti olduğu için mi seçildi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Güneydoğuya yapılan iç anadolu ya yapılsaydı ülke ekonomisi ayaklanırdı ... hala devlet naptı ordakilere .. pkk yı daha cok benimsedikleri için yeteri kadar yatırım gidemiyor oraya zaten bunu anlatmak lazım .ama hane basına ortalama 10 cocuk doguran zihniyetten bahsediyoruz . nasıl anlatıcan onlara bunu o da meçhul . olması gereken ne onu da bilmiyorum artık ben bu konuda kitlendim kaldım ya demokrasi desen eşit haklar falan olmuyor işte adamların niyeti yok savaşmak desen savaşıyorsun da noluyor al işte . of ben saçmalıyorum hepten yeni ogrendim haberi 17 ölü görünce başımdan kaynar sular aktı resmen . ALLah belalarını versinn . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cahil halk. ıslah edilmesi lazım ordu müdahalesinden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Recall06 said: trapt said: Pkk icraatini son zamanlarda direk yabanci sermayeye yonelik yapmiyor muydu? Turizm bolgelerine sezonluk goc,gasp,uyusturucu,duzeni bozma,bombalama gibi..Boyle bir donemde neden orasi ? Ben buna sasirdim. Yabanci sermayiyi pkk degil abd vuramaz sen neden bahsediyorsun ya.. Sermaye ne zaman terorun hedefi olmus? Sabanci cooooooook baska bir konu. Gerekirse konusuruz... Hani Antalya da bombalar patliyo yazin? Agustos doneminde turizm bi anda zarara ugruyo.Hani kesin cevap yaziyosun herseyi biliyosun.Hani itirafcilarin anlattiklari falan ? Bisi cagristiriyo mu ? ABD vuramamis yabanci sermayeyi ? Egitim sart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 trapt said: Recall06 said: trapt said: Pkk icraatini son zamanlarda direk yabanci sermayeye yonelik yapmiyor muydu? Turizm bolgelerine sezonluk goc,gasp,uyusturucu,duzeni bozma,bombalama gibi..Boyle bir donemde neden orasi ? Ben buna sasirdim. Yabanci sermayiyi pkk degil abd vuramaz sen neden bahsediyorsun ya.. Sermaye ne zaman terorun hedefi olmus? Sabanci cooooooook baska bir konu. Gerekirse konusuruz... Hani Antalya da bombalar patliyo yazin? Agustos doneminde turizm bi anda zarara ugruyo.Hani kesin cevap yaziyosun herseyi biliyosun.Hani itirafcilarin anlattiklari falan ? Bisi cagristiriyo mu ? ABD vuramamis yabanci sermayeyi ? Egitim sart :) Antalyada bomba patliyor dedigin hani su MINIBUS de hani fakirlerin kullandigi ulasim aracinda patlayan bombami? evet onu kast ediyorsan haklisin.. PKK nin gucu yetmiyor dimi 5 yildizli bir otelin restorantini her sene 15 kere havaya ucurmaya.. veya cevahir alisveris merkezini akmerkezi veya sabanci kulelerini ici BOMBA dolu bir tarim ilaclama ucagi ile vuramiyor dimi? yahu SERMAYEYE saldiriyor demeyin bana yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bombalar, Ankara'da patlayanlarla aynı. O olayı PKK üstlenmişti. Uzman birisi Habertürk'te şöyle bir tahlil yaptı. Terör örgütlerinde bomba eğitimi veren kişiler aynı olduğundan terörist bombayı hazırlarken oranlarını hep aynı hazırlar. Bu yüzden bir terör olayı sonrası birisinin çıkıp üstlenmesi gerekmez. Üstlenmese de bu oranlar karşılaştırılarak kimin yaptığı sonucuna ulaşılabilir. Dediğim gibi Anafartalar çarşısında patlayan bomba ile aynı yapıdaymış Güngörendeki bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 haznedarda oturuyorum. güngörenle aramda 5 10 dk mesafe var. Amma velakin metallica konserindeyim. Telefonuma arkadaşımın attığı mesaj: "oooluum haznedar patlıyo a.., 2 bomba patladı burda hemde tam senin evinle benim evin arasında biyerde. 4 tanede patlamayan bulmuşlar!" haydaa. senin evinle benim evim arası dediğin yer benim evime çok uzak değil yani. sonradan öğrendimki bizden 10 dk uzaktaymış. ailemden "sorun yok" mesajını alana kadar berbat bi hal içindeyim. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi şimdi patlama görüntülerinden resimlere ulaşmak için tıklayınız tadında bi olay gördüm sitenin birinde... Hayır bu duruma küfür etmek normal mi değil mi siz ne düşünüyosunuz merak ediyorum.. -link kaldırıldı- Adamlar internetin sansürsüzlüğünü sömürerek malca bi hareketle marifetmiş gibi ölen yaralanan zavallı insanların kanlı görüntülerini gösteriyo.. Terörün amacı yankı uyandırmak korku yaratmakken moral ve psikoloji bozmakken bu hareket teröre hizmet değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hürriyet'in "galerisi" de böyle. Link vermiyorum özellikle, bakmak isteyen gidip baksın diye. Yerde yatan bi adamın azıcık farklı açılardan çekilmiş 3 tane fotoğrafını göstermişler üst üste. Yırtık çantası kenara fırlamış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya bunların Allah bin belalarını versin diyorum ne diyim.yazık günah ya.birde önce ses bombasıyla insanları toplayıp 2. bombayı patlatmışlar.offff offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kanımca linki kaldırmalısın. sonuçta bunu yaymaya katkıda bulunmuş oluyorsun bir nebze ve fotoğraflar hakkaten rezalet. gerçekten kaldır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 haklısın kaldırdım. edit: inanamıyorum hürriyet'e!! Patlamadan çok özel görüntüler 28 Temmuz 2008 FotoFanClub üyelerinden Arif Korkmaz, Güngoren'deki patlamının olduğu yerdeydi ve dehşet anını fotoğrafladı. İşte olay yerinden çok özel fotoğraflar Patlamadan ilk görüntüler Hastanelerde can pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sanki tarkanın sevgilisiyle yakalanmasını falan anlatıyorlar bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya görüntüler o sitedeki kadar vahşet içermiyor ama yaptıkları gerçekten terbiyesizlik! Kendi ana babalarına olsa o ifadeleri koyamaz sayfa editörleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Türkiye'de basın etiği diye birşey yok. Malesef ki Hürriyet koymasa Sabah koysa Hürriyet geri kalmış olacak. İsimler farazi ama öyle kirli bi basın anlayışı var ki koymayan enayi durumuna düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 devlet güneydoğuda iyi siyasi politika izleyemedi diye pkk şerefsizlerinin dağlarda askeri vurmasına özgürlük istiyorlar diyorlar,bizim askerimiz pkk yı vurduğunda katliam diyorlar buna ne demeli o zmn. bu iş siyasi yolla fln çözülemez pkk nın kökü kazıtılmalı.kürt demiyorum pkk diyorum. barış falan yalan çünkü artık elleri silahlı bu pkk denen köpeklerin ve barış korkakların işidir bu saatten sonra!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 cendere cendere muzıgı ıyı gıdermıs usttekı mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sexdrugsrocknroll said: devlet güneydoğuda iyi siyasi politika izleyemedi diye pkk şerefsizlerinin dağlarda askeri vurmasına özgürlük istiyorlar diyorlar,bizim askerimiz pkk yı vurduğunda katliam diyorlar buna ne demeli o zmn. bu iş siyasi yolla fln çözülemez pkk nın kökü kazıtılmalı.kürt demiyorum pkk diyorum. barış falan yalan çünkü artık elleri silahlı bu pkk denen köpeklerin ve barış korkakların işidir bu saatten sonra!!! drug pek yaramamış, rocknroll da uykunu kaçırır, sex mümkünse yap, yoksa yat abi sen direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sexdrugsrocknroll said: devlet güneydoğuda iyi siyasi politika izleyemedi diye pkk şerefsizlerinin dağlarda askeri vurmasına özgürlük istiyorlar diyorlar,bizim askerimiz pkk yı vurduğunda katliam diyorlar buna ne demeli o zmn. bu iş siyasi yolla fln çözülemez pkk nın kökü kazıtılmalı.kürt demiyorum pkk diyorum. barış falan yalan çünkü artık elleri silahlı bu pkk denen köpeklerin ve barış korkakların işidir bu saatten sonra!!! oha beri gelde aga desinler hem sex hem drug diyorsun ama sonra drug in kralini kazanc yapmis pkk ya sovuyorsun nasil bir celiski bu rocker Kazitilmali nedir git sen kazi rocker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 çok feci çok. ölenlere Allah rahmet eylesin, inşallah başka ölen olmaz yaralılardan. :( lanet olsun yapanlara, ellerinde patlar bombaları umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 cep telefonu kaydı var gazeteler sitelerine koymuşlar, insanlar akın akın oraya doğru giderken patlıyor 2.bomba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 16 ölü 150 civarı yaralı. parça tesirli bombaymış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 merhumları gösteren zihniyetin ağzına tüküresim geldi. gerçekleri göstermek başka, terörün hedefine ulaşmasına (istemdışı ya da reyting kaygısı güderek) katkı sağlamak başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar