aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 idle, issiz gucsuz bosta duranlar imdi de simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aquila said: idle, issiz gucsuz bosta duranlar imdi de simdi. Nüeauaehaue diye açıklamaya gelmiştim ki aquila fırt diye açıklamış rofl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 -Deno- said: Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Raincloud said: aquila said: idle, issiz gucsuz bosta duranlar imdi de simdi. Nüeauaehaue diye açıklamaya gelmiştim ki aquila fırt diye açıklamış rofl =) niye easdaga diye geliyon bilmemek değil öğrenmemek ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mr_Hand said: kaçınız görmüştü ki daha önce? eyvallah lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 çinlileri aldığınızda diğer uluslardan daha fazlasına sahip olarak oyuna başladığınız köylü tipi. yap dersiniz yapar, öl dersiniz ölür. o kadar çalışmaları karşısında en zalim hükümdarlar bile üzülür de vücudun yapış yapış ter olmuş 350 yıldır yıkanmıyorsun, git de denize gir derse girmez o. kıyı şeridinde durarak başı dik: ayaklarımı ıslattım yeter bana o ağam, der. düşmanın en bir hayvani eğitimlerden geçmiş kılıç ustası piyade birimlerine çakı çek dediğinizde ise çeker saldırır, gözüpektir. (testis agrisi, 24.01.2009 21:28 ~ 21:42) #15175900 :) :O :( /msg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben bu topikte eternalusa haksızlık yapmısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 köylü imparatorlukların efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 beğendim uplıyorum maksast marabam da görsün masrabam da ezberlesin bu mesaj yazılırken 21 ırgat o anda monitöre bakmaktaydı.. bu ırgaltardan sadece 11 i bu mesajı okuyabildi bu ırgatlardan 0 tanesi bu mesajı anladı bu ırgatlardan 21 i bu mesajı bir şekilde ezberledi (ezberleyemeyenler önce falakaya yatırıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Audi Q7 jipimden inip, toplamda 3500kg taşıyan asansörde bekleyip, sağlı sollu tanesi $2500 dolar değerinde olan tablolarla döşeli koridordan geçip, Levent'te aylık kirası $15.000 olan penthouse'uma girip, ceylan derisi ofis sandalyeme oturup, dışı altın kaplama notebook'umu açıp, aylığına 450 milyon verdiğim 25mbit internetim ile paticik'te bu şiiri gördüğüm anda, önceki akşam 2si manken 1i sanatçı, 3 hoş bayan ile geçirdiğim saatlerin yorgunluğu birden geçiverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bir arkadaşım yeni yeni age of empires oynamaya başladığı sıralarda bu köylüleri tek tek ayırarak, dişi olanlarını meyve toplamaya erkek olanlarını da hayvan kesmeye yolluyormuş. allah akır fikir versin ne diyeyim. (the patryn, 24.01.2009 21:07) #15175642 !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 YUH RESMEN AYRIM VAR. O DA 50 FOOD BU DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Masquerade said: bir arkadaşım yeni yeni age of empires oynamaya başladığı sıralarda bu köylüleri tek tek ayırarak, dişi olanlarını meyve toplamaya erkek olanlarını da hayvan kesmeye yolluyormuş. allah akır fikir versin ne diyeyim. (the patryn, 24.01.2009 21:07) #15175642 !? rahmetli arkadaşmn kız kardeşi yapardı.madenlere erkekleri yollardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 mobi said: -Deno- said: Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. görmemiş :) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Masticore said: Ardeth said: fede said: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha ahahah güzelmiş valla 3 sene sağlam age of empires oynadim ama imdi ve İdle ne bilmekten acizim acıklayın pls :S ekranda bi yerde tuş var idle vilaggerları buluyo, boş gezenin boş kalfalarını yani. oynamayalı oldu baya unuttum tuşun yerini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ardeth said: ekranda bi yerde tuş var idle vilaggerları buluyo, boş gezenin boş kalfalarını yani. oynamayalı oldu baya unuttum tuşun yerini sdf işim gücüm yok. ayrıca "." da iş görürdü. hala da görüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 viillager aman amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Syn said: Audi Q7 jipimden inip, toplamda 3500kg taşıyan asansörde bekleyip, sağlı sollu tanesi $2500 dolar değerinde olan tablolarla döşeli koridordan geçip, Levent'te aylık kirası $15.000 olan penthouse'uma girip, ceylan derisi ofis sandalyeme oturup, dışı altın kaplama notebook'umu açıp, aylığına 450 milyon verdiğim 25mbit internetim ile paticik'te bu şiiri gördüğüm anda, önceki akşam 2si manken 1i sanatçı, 3 hoş bayan ile geçirdiğim saatlerin yorgunluğu birden geçiverdi. 3500 kg asansor niye yuk asansoru ile mi eve cikiyosun mal mi tasiyosunuz asansorde 3500 kg demek 50 kisilik asansor demek kabinin boyutu kaca kac karsi agirlik pik mi piktir herhal barit olmaz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ayrica avam projesine gore 50 kisilik asansor kurulmaz ozellikle yuksek katli binaya onun yerine 3 4 tane 10 kisilik asansor yapilir obur turlu en ust kata cikmak 1 gun surer her htta dur kalk in bin yuzunden emodan projeyi gecirmek istiyosan ki 50 kisilik asansorde sart avam proojede hesalarsin bunu gecmez 50 kisilik asansor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mühendislerin allaana kurban hesaplayan adamlarız vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yardır berkay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 age of empires köylüsü demişiz de, midye dolma'nın attığı, cem gariboğlu'nun bilmemkaçyüzgün ardından bile istanbul emniyeti tarafından yakalanamayışını yorumladığı şu satırları da age of empires köylüsü database'imize eklemeden olmaz yani: "midye dolma" said: age of empires köylüsü gibi, üstüne tıklıyosun "çemberi daralttık" diyo "çe çe çemberi da çemberi çe çemberi daralttık" yaptırıcan hatta http://forum.paticik.com/read.php?13,4306234,page=36#msg-4308417 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Oyunun ilerleyen vakitlerinde populasyon limitini doldurunca köylüleri delete tuşuna basmak suretiyle öldürür, paladin yapardım. Şimdi düşünüyorum da şu hayatta çok az şey beni o köylülerin herbirinin ölümü kadar hüzünlendirmiştir. ama n'apayım paladinler imbaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 HUAAAA diye acıklı bi ses çıkartırlardı ki biz hala arkadaş ortamlarında şakalaşırken bu sesi çıkartıyoruz. HUAAAAĞĞA bu arada bu sese bakılırsa dişi villager yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 age of 1 deydi o vololo vololo vüleyla vüleyla derdi imamlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar