roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 efsane köylülere şiirler yazılmış ağıtlar yakılmış ekşisözlükte age of empires köylüsü güzellemesi: town center'dan çıkarsın binaları yıkarsın ne buyursam yaparsın age of empires köylüsü koyunları kesersin barrack'ları dikersin wonder'larda nefersin age of empires köylüsü erkeğin odun keser kadının balık tutar ispanyolsa pek şeker age of empires köylüsü demarco'yum bu canımdan usandım nice deathmatch'leri sensiz kazandım sen olmasan feodal'da pısardım adı güzel kendi güzel age of empires köylüsü avcısı var işçisi var tamircisi var çiftçisi var seyis ile koyunun ne ilgisi var aptal olma age of empires köylüsü bir sözümle monastery kurarsın onager'in yarasını sararsın 50 food'a emeğini satarsın senin de amına koyim age of empires köylüsü conquistador sagusu: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır age of köylüsünün çok partili hayata geçişi sabahtan uğradım age of köyüne önce bir town center kur dedi bana çilekler toplattım koyun kestirdim önce geyikleri vur dedi bana moğol oldum hussarlardan soruldum aztek oldum championlar doyurdum paladinin kuyruğuna vuruldum wonder yapamazsın zor dedi bana işçiyi çoğalttım stone’a kastım kaleler kurdurdum jaguar bastım hepsini topladım delete’e bastım* “yeter söz milletin” dur dedi bana. best of tadında. (donjuandemarco, 14.07.2008 21:46 ~ 26.07.2008 03:27) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 güzelmiş 50 food'a emeğini satma güzel özelllikle asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fede said: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha alp er tunga benimdi laaaaaaaaaaaaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tamam yaparım kardeşim sigaran var mı? açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fede said: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha ahahha ben de en çok buraya güldüm. age of bilmeyenler gelip HA BU NE ŞİMDİ demesin plx dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Herkes edebiyat dersini dinlemiş. Şiirler süpermiş bu arada en çok 50 foodlu kısım çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fede said: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha ahahah güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 AHAHAAHAH 23 NİSAN ŞİİRİ GİBİ AGE OF EMPİRES KÖYLÜSÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 conquistador sagusu: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır finish him :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ahhauhdfa efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ardeth said: fede said: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha ahahah güzelmiş sağlam güldüm. tuttum, bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 avcısı var işçisi var tamircisi var çiftçisi var seyis ile koyunun ne ilgisi var aptal olma age of empires köylüsü ben buna bittim,üçüncü mısraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 SeaGle said: güzelmiş 50 food'a emeğini satma güzel özelllikle asfaf evet ben te orasini cok beğendin :) düzeltme; Evet bende orasini çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mheuhue super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oduncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 -Deno- said: Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. görmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mobi said: -Deno- said: Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. görmemiş :) Kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kaçınız görmüştü ki daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oyy oyy oyy sfsdfdsfsdfsdf ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ehehe canımın sıkkın olduğu zamanlarda eski komik konuları uplayıp konuyu önceden görmemiş insanlarla birlikte gülme programı çerçevesinde up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ardeth said: fede said: conquistador öldü mü idle villager kaldı mı monk’lar relic aldı mı imdi castle yıkılır aahahha ahahah güzelmiş valla 3 sene sağlam age of empires oynadim ama imdi ve İdle ne bilmekten acizim acıklayın pls :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar