Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KISA BOYLU KIZLAR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:
Laraken said:
hatun dediğin kısa boylu olur arkadaşım o ne öle hipodromdan kaçmış gibi?

Laraken şimdi ayağını yorganına göre uzatıyosun ama yavaş atın çiftesi pek olur.

ilgili değil ama olsun yazasım geldi:

hizli giden atin boku seyrek duser.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
abi aşırı kısa boylu kız sarılırken falan göbeeme geliyo, iğrenç bi hal oluyo kibritçi kız ve hayali annesi gibin.

ahaha resmen karıncaya bakar gibi oluyo lan dumur bi durum dfsg.yaşadım twice
Mesaj tarihi:
throine said:
en az 1.80

kaç kızla çıktın 1.80 üstü ?
hayır uzunum mesajı vermeye çalışıosun belki ok de biz de uzunuz da bulamıyorum şahsen öyle adım başı 1.80+ kız türkiyede.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
throine said:
en az 1.80

kaç kızla çıktın 1.80 üstü ?
hayır uzunum mesajı vermeye çalışıosun belki ok de biz de uzunuz da bulamıyorum şahsen öyle adım başı 1.80+ kız türkiyede.

+1

1.75 üzeri iyidir.

o ne lan uçak hostesi mi seçiyoruz?!
Mesaj tarihi:
Syn said:
1.93 boyum var ama gidipte kısa boylu kızı 1.80 kıza tercih ederim, minnoş olcak kız dediğin napacan kazulet gibi karıyı

1.80 civarı olup da çok şirin ve manken gibi olan kızlar da mevcut. Ama türkiye'de hepsi zaten ya manken ya oyuncu 3-5 tane olduğu için, haha.
Mesaj tarihi:
BEYLER 1.80+ 7 TANE KIZ ARKADAŞIM VAR İSTEYENE EMESEN VERİLİR 10 KONTÖR YOLLAYIN SİZE GÖNDEREYİM EMESENİNİ Bİ ARKADAŞA GÖNDERDİM ŞİMDİ ÇIKIYOLAR ÇOK MUTLULAR BEN DE YOLLARIM SİZE 20 KONTÖR VERİN SİZE 1.80+ KIZ EMESENİ VEREYİM KIZLARIN HEPSİ TÜRK ARKADAŞLAR BENİM ÇEVREMDEN ARKADAŞLARIM GÜZEL KOKARLAR GARANTİ VEREBİLİRİM BELKİ BEĞENMEZSİNİZ BEN BİLMEM AMA TANIŞTIRABİLİRİM EN AZINDAN 25 KONTÖR YOLLAYIN SİZE 1 TANE EMESEN VEREYİM 0538 456 32 22.
  • Yeni Oluştur...