Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bundan çok uzun yıllar önceydi. kim bilir hangi acc'teydim o vakitler. paticikte zaman geçiriyor, lame topikler açmakta bi sakınca görmüyordum. bir gün evde, yüzümü aynaya yaklaştırmış sivilce falan sıkıyordum ya da dişlerimi fırçalıyorum yalan söylemeyeyim. aynadaki görüntüde ERUTAN yazdığını gördüm tabi bazı harfler tersti ama anlamıştım. Lan? dedim, görüntü aynanın önündeki rafta yer alan oda spreyinin yansımasıydı. kutuyu elime alıp yazılı kısmı kendime çevirdim ve o da ne! nature yazıyordu. işte o gün, erutan'ın nerden geldiğini anlamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi nirvana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi insan hiç düşünmüyor nickler üzerine, lefçesi sindarin'i khuzdul'u bisürü dil var. millet çok acayip yerlerden nick seçiyor. hiç düşünmemiştim, anlayınca şaşırmıştım. anlayın lan beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sonunda erutan benim diceksin diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bi an post kasma tekniğinde devrimsel yeniliklere imza atan insanlar geldi aklıma. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 osman mı yoksa lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aquila said: sonunda erutan benim diceksin diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olm sen askerde değilmisin? ne işin var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 masteis sen ne diyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olm sen erutan mısın değilmisin? ne çevirionuz lan burda? dağıtırım lan burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 erutan askerde abi bakşa bi acc var. ben adamın niki nerden çözdüğümü yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bu önemli bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler. Türkiye sana minnettar, emin olabilün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 erutan dönsün askerden eheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hem yeniler nerden bilecek erutan'ı. hahaaayt. onlar ELVYN EFSANESİNİ KAÇIRMIŞLAR Bİ KERE. AHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 atoyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 eter bunu Nihana anlat sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ELVYN. dev =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 çok saçmalıyorum zati korkuyo kızcaaaz olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olsun o sever oyle muhabbeti asgah, zaten paticik yönetimine sesleniyoruz, Nihan acc almış aktivasyoın falan, değerli sicmikgirle yapılmaması gereken hareket, yani bak, bayan bu bide, hoş karşılayın baldızımı asdgas, aktive olayını şaapın evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olm ben övmemiştim mekanı gelmesin diye. pffff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olm gelecekmiş valla ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 taam yakın markaj yapalım :D gerçi kız diye aralarına alırlar ben tanıştırırım burtoneskle bak bu da nihan, alın yanınıza diye, uyum sorunu olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aheyhaheha, baldızımı benim tanıştırmam gerek ama, o direk tanışır zaten outgoing dir Nihan :D garbıç falan takılır o ya, gelsin gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar