Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doktor Bu Nee?

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Sir valla bu çarpıtmaya kanacak kadar aptal insanlar yaşıyorsa yapılabilecek bir şey yok.

Hatta tam aksine böyle kişileri manipule etmek lazım başka bir halta yaramazlar zaten.

Neyse 2 sayfa önce Sevim Erenerol yazmakla büyük hata yaptım, ergenekon iddianamesinde yazıyormuş lölölölöl diyip gelen cevapları gülerek okumak beni daha mutlu ederdi.
Sosyal ağlarda paylaş

savcı 2500 sayfa belgeyi nasıl doldurduğunu anlamış bulunuyoruz bu yazılarla. allah akıl fikir versin. bir de sir de savunmaktan usanmadı.böyle bir örgüt şayet varsa adamlar biz uzay tarikatıyız, yok kara cübbelileriz diye kendi örgütlerini savunacaklar adam bulacaklar hangi insan inanır aklı mantığı olan buna yahu. bunu iddanameye sokan savcı anlarım, siyasi çıkarları için 2500 sayfayı doldurmak için koymuş olabilir de bir de bu yazıyı savunabilen insan çıkmasına şaşırıyorum burada asıl lol.
Sosyal ağlarda paylaş

@sir:
Ergenekon örgütünün yaptığı iddia edilen suçları bir düşünmek lazım, darbe, cinayetler, yolsuzluklar ve daha nice çok ciddi suç.

Bu tarz bir örgüt, oldukça güçlü, zengin ve her yere erişebilir olmalı.

Sevgi Erenerol'un bilgisayarında bulunan "belge" bariz bir biçimde saçmalık, hatta kadın belki özellikle, hedef şaşırtmak için koydu bunu(savcı böyle bir iddiada bulunmamış, dikkatini çekerim).

İtham edilen suçları işleyecek kapasitede bir örgüt, bu tarz deli saçması abuklukların üzerine kurulamaz.

Dolayısıyla bu "belge" komik bir belge, ciddi bir örgütün yapılanmasını anlatan ciddi bir tarihi kaynak değil.

Şayet örgüt bu yapılanmanın üzerine kurulduysa, bu adamların cezai ehliyeti yok demektir, bu belgenin bana anlattığı tek şey bu, yani belge doğru ise Ergenekon örgüt değil, yanlış ise iddianamede ne işi var?

Akla gelen ilk cevap, iddianamenin şişirilmesi amacıyla konulmuş olduğu, ayrıca "belgenin" abukluğunu da düşününce, bunu bu kadar ciddi suçlarla itham edilen bir örgüte yakıştıran bir savcıyla dalga geçilmesini ben makul olarak görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İddanameye burdan vurmaya çalışınca saçma oluyor viktor şimdi hiç çevirme lafı. Her taşın altında gizli masonik örgütler arayan adamların/kadınların bilgisayarından çıkan metinler dosyada yer alıyor diye ergenekonu uzaylılar kurmuş dersen, bu defa misal İlhan Selçukla ilgili eleştirilmesi gereken yerler güme gider. Dezenformasyonun etkisinde kalmayın, kaldırtmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...