fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Zaybird said: fixmen said: PrudenT said: 1tb hdd alıcam ne alayım? harici değil Samsung HD103SJ; http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-42649-SAMSUNG-Spinpoint--HD103SJ---3-5--1TB--SATA--Dahili-Disk.html samsung pek önerilen bi marka deiğil hdd'de.seagate veya wd alınır.ama samsung iyi değil o kadar. Kusra bakma da bu konuda yanılıyorsun. HD103SJ 2011'in favori HDDsi. http://www.harddrivebenchmark.net/hdd.php?hdd=SAMSUNG+HD103SJ. Dikkat ederseniz modeline kadar yazıyorum, git herhangi bir modeli al demiyorum. Bişi yazıyorsak bir bildiğimiz vardır elbet. Ayrıca bende hem WD Caviar Black var hemde Samsung HD103SJ. WD değişime uğradı, Samsungda halen tık yok. Konuştuğumuz konu dahili HDD, haricilerde bencede My Book. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben model olarak söylemedim.marka olarak söyledim.wd samsungu döver her şekil.kalite olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ya zaybird böyle bişey iddia ediyorsun madem bi kanıt bi review bişey göster. sen dedin diye öyle olmuyor o işler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bende samsungların sorun çıkarma potansiyelinin yüksek olduğunu duydum tabi kullanan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 reviewlerde samsung önde gözüküyor.ama kalitesini reviewe koyamazsın.kullanan bilir aynen öyle.samsung kullanmadım ama kullananlardan hep kötü yorum aldım.samsung monitörde süperdir mesela ama hdde iyi değil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ee bende de iki tane 1TB HD103UJ var ikisinde de zerre sorun yaşamadım. Nasıl olacak bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 review en azından somut bi data koyuyor ortaya. "teyzem söyledi" den daha değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 reviewi yapan insan değil mi :).kullanıcı yorumu işte samsung kullanıyordum başıma şöyle şöyle olaylar geldi diye yakınan bir sürü adam var piyasada neyse bir review değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mekanik disktir arizalanir. premium ureticide model bazinda konusmak bile atip tutmak sayilabilecekken tum marka adina konusmak bambaska bi dunya oluyor. 5 uretici olan wd,sg,ts-fj,hitachi,samsung (ki hepsi evlendi geriye 3 kaldi) disklerinden herhangi birisi icin bir digerine gore daha fazla bozuluyor diyebilmek pek mumkun bisey degildir. review insanin diski bozulmussa da dikkate deger bisey degildir, uzerine yorum yapiliyorsa hic degildir. uzun uzadiya harddisk failure rates, reliability , AFR, MTTF, MTBF hadiselerinden bahsetmek de istemiyorum. hangi diski begendiyseniz onu alin. nasilsa bozulcak. 7 yasinda calisan diskleri olup 4 aylik disklerin plakalarini bardak altligi olarak kullanan biri yazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kistas olarak TF2 yi kullanicam. Ortalama makineden TF2 de detaylar fullken FPS 300 un altina dusmeden oynayabilir miyim ? Cok tirt bir aciklama oldu ancak derdim bu $u anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 makinanın özelliklerini söylemediğine göre tahmin etmemizi istiyorsun sanırım. bence oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ilk postta bahsedilen makinayi soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ilk post ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Troll mu yiyorum abi burda. 1. posttaki Ortalama makine i$te Ortalama Makine (64bit vistada yuksek fps makinesi diyelim) : • Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz 64Bit 6MB L2 Cache 1333FSB 45Nm : 222$ • Gigabyte DS3R EP45 INTEL DDR2 1200MHZ 1600FSB ICH10R ANAKART : 169$ • OCZ 4GB (2x2 GB) KIT 1066MHZ DDR2 PC2 8500 REAPER RAM : 165$ • Seagate 500GB 32MB SATA2 7200.11 NCQ HARDDİSK : 93$ • LG 20X DUAL DOUBLE LAYER DVD YAZICI SİYAH : 28$ • HIS ATI HD 4850 512MB (256BIT) GDDR3 (DirectX 10.1) : 218$ • ThermalTake VH8000BWS ARMOR+ MX PENCERELİ SİYAH KASA : 142$ • OCZ 600SXS-EU STEALTHXSTREAM 600W GÜÇ KAYNAĞI : 115$ • SAMSUNG 2253LW 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR : 339$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 abi yaklasık 4 sene önceki mesaj.üstüne 160 sayfa atılmış :) o sistem yerine başka sistem tavsiyesi iste bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ok :o. O zaman TF2 de detaylar fullken 24/24 luk bir serverda combat aninda 300 fps alti gormeyen bir toplama tavsiyesi istiyorum. Acikcasi hic okumadim thread i, biraz bakayim. Ilk postta guncellicem falan denmi$ ondan guncellenmi$tir diye onu sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 300 fps ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 wryyy said: Troll mu yiyorum abi burda. 1. posttaki Ortalama makine i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 300fps ne işe yararki? Full detay olarak oynamak istemeni anlıyorum tabiki ancak online oyunlarda senin yaptığın işlemlerin birde in/outbound çerçevesinde server'a iletilmesi olayıda var kaldıki zaten 50-60fps ile 300 fps arasında bir fark olacağını sanmıyorum şuanki mevcut orta halli kartlardan alıp bu dediğini çok rahat yapabilirsin yani 400TLlik iyi seçilmiş bir ekran kartı o makinede rahat oynatır. * Konu ile alakasız bende sonunda GTX570 aldım o kadar araştırmadan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 60 fps ne ya... 60 fps ne lol. en azindan 200 un altina du$meyecek bir$ey istiyorum. Biraz bakindim i$lemci olarak secebildigim i5 2500k var. GPU olarak 560Ti. Daha buldukca payla$irim burda. edik: Ayrica alinan tepkilere gore, boyle yuksek fps istemek anormal bir$ey mi ? Benim oyunda dikkat ettigim $eylerden bir tanesi, mesela atraksiyon olmayan anlarda fps 150-200 civarinda ve inanilmaz bir smoothluk var diyim ama combat ba$layinca 80 70 olmaya ba$liyor fps ve acayip hissediyorum onu rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 wryyy said: 60 fps ne ya... 60 fps ne lol. en azindan 200 un altina du$meyecek bir$ey istiyorum. kafan mı iyi yoksa sadece cahil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Oyunda gorduklerim uzerinden soyluyorum soylediklerimi. 60 fpsye du$tugu zaman kotu aim aliyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hd6950 i5 3.30 2x2gb ram var bende tf2 ilk yüklediğimde 250 altına düşmüyordu, şimdi 90-200 arasında sinirim bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 - fps, refresh rate, response time ne demek en ufak bir bilgin var mı? - monitör ne kullanıyorsun? - dvi ile mi bağlı hdmi ile mi bağlı? ilk soruyu direk geçiyorum bilmediğin belli. diğerlerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nerd tribini birak 2 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar