Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

Zaybird said:

fixmen said:

PrudenT said:

1tb hdd alıcam ne alayım?
harici değil

Samsung HD103SJ;
http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-42649-SAMSUNG-Spinpoint--HD103SJ---3-5--1TB--SATA--Dahili-Disk.html

samsung pek önerilen bi marka deiğil hdd'de.seagate veya wd alınır.ama samsung iyi değil o kadar.

Kusra bakma da bu konuda yanılıyorsun. HD103SJ 2011'in favori HDDsi. http://www.harddrivebenchmark.net/hdd.php?hdd=SAMSUNG+HD103SJ.
Dikkat ederseniz modeline kadar yazıyorum, git herhangi bir modeli al demiyorum. Bişi yazıyorsak bir bildiğimiz vardır elbet.
Ayrıca bende hem WD Caviar Black var hemde Samsung HD103SJ. WD değişime uğradı, Samsungda halen tık yok.
Konuştuğumuz konu dahili HDD, haricilerde bencede My Book.
Sosyal ağlarda paylaş

Mekanik disktir arizalanir. premium ureticide model bazinda konusmak bile atip tutmak sayilabilecekken tum marka adina konusmak bambaska bi dunya oluyor.

5 uretici olan wd,sg,ts-fj,hitachi,samsung (ki hepsi evlendi geriye 3 kaldi) disklerinden herhangi birisi icin bir digerine gore daha fazla bozuluyor diyebilmek pek mumkun bisey degildir. review insanin diski bozulmussa da dikkate deger bisey degildir, uzerine yorum yapiliyorsa hic degildir.

uzun uzadiya harddisk failure rates, reliability , AFR, MTTF, MTBF hadiselerinden bahsetmek de istemiyorum.

hangi diski begendiyseniz onu alin. nasilsa bozulcak.

7 yasinda calisan diskleri olup 4 aylik disklerin plakalarini bardak altligi olarak kullanan biri yazdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Troll mu yiyorum abi burda. 1. posttaki Ortalama makine i$te

Ortalama Makine (64bit vistada yuksek fps makinesi diyelim) :

• Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz 64Bit 6MB L2 Cache 1333FSB 45Nm : 222$
• Gigabyte DS3R EP45 INTEL DDR2 1200MHZ 1600FSB ICH10R ANAKART : 169$
• OCZ 4GB (2x2 GB) KIT 1066MHZ DDR2 PC2 8500 REAPER RAM : 165$
• Seagate 500GB 32MB SATA2 7200.11 NCQ HARDDİSK : 93$
• LG 20X DUAL DOUBLE LAYER DVD YAZICI SİYAH : 28$
• HIS ATI HD 4850 512MB (256BIT) GDDR3 (DirectX 10.1) : 218$
• ThermalTake VH8000BWS ARMOR+ MX PENCERELİ SİYAH KASA : 142$
• OCZ 600SXS-EU STEALTHXSTREAM 600W GÜÇ KAYNAĞI : 115$
• SAMSUNG 2253LW 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR : 339$
Sosyal ağlarda paylaş

300fps ne işe yararki? Full detay olarak oynamak istemeni anlıyorum tabiki ancak online oyunlarda senin yaptığın işlemlerin birde in/outbound çerçevesinde server'a iletilmesi olayıda var kaldıki zaten 50-60fps ile 300 fps arasında bir fark olacağını sanmıyorum şuanki mevcut orta halli kartlardan alıp bu dediğini çok rahat yapabilirsin yani 400TLlik iyi seçilmiş bir ekran kartı o makinede rahat oynatır.

* Konu ile alakasız bende sonunda GTX570 aldım o kadar araştırmadan sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

60 fps ne ya... 60 fps ne lol. en azindan 200 un altina du$meyecek bir$ey istiyorum.

Biraz bakindim i$lemci olarak secebildigim i5 2500k var. GPU olarak 560Ti. Daha buldukca payla$irim burda.

edik: Ayrica alinan tepkilere gore, boyle yuksek fps istemek anormal bir$ey mi ? Benim oyunda dikkat ettigim $eylerden bir tanesi, mesela atraksiyon olmayan anlarda fps 150-200 civarinda ve inanilmaz bir smoothluk var diyim ama combat ba$layinca 80 70 olmaya ba$liyor fps ve acayip hissediyorum onu rahatsiz ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...