Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

Ama sıfırı için arada fark oluyor hedefim 400TL idi 500'e kadar tırmandım hatta bir arkadaşım GTX 480 kullanıyor 500'e vereyim istersen dedi ama o kart için pek iyi yorumlar duymadım özellikle gürültülü çalışması ve ısınma sorunu ile. Bana kalsa onu almayı düşünüyordum halende kafamda var ama o ilk GTX 560 serisinin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Battlefield 3 için upgrade yapıcam. Bu nasıl?

İşlemci: Intel Core i5 2500k (212$)
Anakart: MSI P67A G45, Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 (145$)
Ekran Kartı: Sapphire Ati 6870 1GB (185$)
Ram: GSkill 8GB DDR3 (60$)
Psu: Corsair 650 TXV2 (109$)
Kasa: Cooler Master CM 690 II (100$)

Toplam: 811$

Özellikle anakart kısmında içim pek rahat değil. Bikaç yıldır donanım dünyasından uzakta olduğum için onun bunun tavsiyesiyle koydum. Crossfire, Sli yapmayacağım. Ama belki işlemciye hafif bi overclock yaparım. 100-150 dolarlık bu sistemi kaldıracak bir anakart iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

qlrblrq said:

Battlefield 3 için upgrade yapıcam. Bu nasıl?

İşlemci: Intel Core i5 2500k (212$)
Anakart: MSI P67A G45, Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 (145$)
Ekran Kartı: Sapphire Ati 6870 1GB (185$)
Ram: GSkill 8GB DDR3 (60$)
Psu: Corsair 650 TXV2 (109$)
Kasa: Cooler Master CM 690 II (100$)

Toplam: 811$

Özellikle anakart kısmında içim pek rahat değil. Bikaç yıldır donanım dünyasından uzakta olduğum için onun bunun tavsiyesiyle koydum. Crossfire, Sli yapmayacağım. Ama belki işlemciye hafif bi overclock yaparım. 100-150 dolarlık bu sistemi kaldıracak bir anakart iyi olurdu.
Buna bişey diyecek yok mu ağalar?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

8gb çok diil mi yaw? Hangi oyun recommend ediyo ki 8?
6gb ile arasında 5 dolar fark var.

Aluriel said:

belki bi ssd eklenebilir işletim sistemi için. onun dışında iyi gayet.

anakart neden onu seçtin bu arada özel bi nedeni var mı?
Anakartı işte dediğim gibi donanımdan bi süre uzak kaldığım için başka forumdakilerin tavsiyesiyle seçtim. Diğer önerilere de açığım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

crossfire yapmayacaksan şuna da bakabilirsin. gerçi çok az fiyat farkı var arada. almışken cf de olsun diyorsan hiç karıştırma bile. zaten aralarındaki tek fark da o.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-43867-MSI-P67A-C43--B3---P67--LGA1155--DDR3-2133--Anakart.html
Evet bu iyiymiş. Yalnız bunun pci-x slotuna 2.0 diyor benim alacağım kartta da 2.1 yazıyor http://goo.gl/uo7hs Bi sorun olmaz di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...