Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 i5 750'yi i7 860 ile değiştirdim birde COOLINK Silentator LGA 775 - i7 1366 - i5 1156 AM2 Cpu Soğutucu aldım yarın ya da diğer gün elimde olur sanırım, cheers ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yeni makina topliycam, ozellikle oyun icin. ama donanim olayindan tamamen koptugum icin yardim lazim biraz... - monitor dahil olmayacak konfigurasyona - max 1000tl - yuksek cozunurluk istiyorum (14luk notebook monitorde 1680x1050ye alistim, 21 inc monitor alinca bu ne lan hersey essek gibi dedirtmeyecek bi cozunurlukte kullanabilmek istiyorum) - parcalarin turkiyedeki fiyatlari ve turkiyede bulunup bulunmamalari onemli degil. (cok zor bulunan ya da yeni cikan seyler sorun olabilir tabi, demek istedigim "bu islemci bu aralar turkiyede cok ucuz" ya da "bu parcayi turkiyede bulamazsin" gibi kriterler kararlari etkilemesin) - kasa mumkun oldugunca sade ve kucuk olursa iyi olur. (ama konfigurasyona kasa dahil olmasa da olur, cok dert degil) - genel olarak yeni cikan oyunlari full detail oynayabilmek istiyorum. (bu fiyata mumkun mu bilemiyorum, degilse ilerde yavasca upgrade edilebilecek biseyler olursa iyi olur) - ses cikarmasin cigerimi yesin bunlara uygun guzel konfigurasyon yazabilecek varsa simdiden tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ses çıkarmasın istiyorsan ekran kartını pasif soğutucu ile kullanacaksın. yoksa yeni ekran kartları helikopterden daha sesli çalışıyor sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mumu said: ses çıkarmasın istiyorsan ekran kartını pasif soğutucu ile kullanacaksın. yoksa yeni ekran kartları helikopterden daha sesli çalışıyor sağolsunlar. Yanlış bilgi :p His Iceq4 serisi ve Sapphire Toxic serisi oldukça sessiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 his iceq4 şu an yan odamda takılı ve sesini buradan duyuyorum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pasif soğutucunun yettiği ekran kartı var mı yav yeni modellerden özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mumu said: his iceq4 şu an yan odamda takılı ve sesini buradan duyuyorum desem? Seninkinde sorun var derim. Ben 6 ay kullandım His Iceq4 4870'i, insan üstü kulaklara sahip olmadıktan sonra sesini fan %60-65 düzeyine gelince duymaya başlarsın ve rahatsız edici düzeyde olmaz. Bu seri için yaw bu çok ses çıkartıyor diyen birini daha önce görmedim :p PrudenT said: pasif soğutucunun yettiği ekran kartı var mı yav yeni modellerden özellikle Hayır yok tabiki o da ayrı bir konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bende Iceq4 HD4850 kullanıyorum. Hatta 4 arkadasıma daha tavsiye ettim bu seriden 4870 ve 4890 aldılar hepsi hem performans acısından cok memnunlar. Ayrıca gürültü acısından cidden diger kartlara nazaran sessiz diyebilecegim bir kart. He zaten dendigi gibi pasif sogutmalı saglam bir ekran kartı artık kalmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yani diğer sayfada aksi söylenmesine karşın ofis bilgisayarımda da iceq ekran kartı bulunuyor diğerinde de iceq4 vardı. Fan sesini duymak ciddi anlamda güç dx11 destekli 5850/5870 almayı planlamıyorsan his iceq serisinden yana seçimini kullan, oldukça memnun kalacağına eminim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 @gazanfer mesaj araya kaynamis biraz gec gordum. 1000 lira butceyle acikcasi istediklerin pek kolay degil. bu fiyata yuksek grafik kapasiteli makine olarak ben direkt olarak amd 785g chipseti uzerine athlon II x2 250(bir iki alternatif var gerci ama fiyat fikri vermesi amacli),2x2 1333 ddr3 ram ve 4890(buraya kadar para yetisir mi bilmiyorum , kademeli olarak 4870 ve 4850 ye dusulebilir, belki ikinci el?) yaklasik 650-700 dolar arasinda biseye bu tarz bisey toparlanir ancak. kasa psu hdd saymadim bile. lga 775 uzerine intel makine de yapilabilir ama 100 lira kar edicem diye hic yapilacak is degil. ses meselesi ise fiyat odakli bir makinede ozellikle bu tarz yuksek bir grafik islem beklentisiyle biraz zor cozulur gibi geliyor. belki durum musait oldukca ufak modlar yapilarak baska cozumlere gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Benim sistem tüm testleri başarıyla geçmiş ve kargoya verilmiş rawr çok sevinçliyim yarın alınca fotosunu çekip koyarım buraya bu da böyle bir anımız olur :p PS: Kharon coolink işlemci soğutucusu için birtane daha fan lazım yaw birtane daha takarsam sıcaklık 10 derece kadar düşüyormuş ama türkiyede bulamıyorum ne yapmalıyız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hadi hayirli olsun =P islemciyide o heatsink ile cift fanla sogutmaya gerek yok. usutme islemciyi. ama illa israr edersen, coolink bundle in icinden ekstra fan klipsleri cikacak, takilacak fan yerine de coolink swif 1201 , tercihen noctua 12-700, 12-800 falan bulabilirsin. eternal da yoksa kesin evrenshop da vardir. ama tek swif hayli hayli yeterli, arkada egzos faniyla ayni hizada olacaklar ztn, cok gerekirse onu degistirirsin. CM nin stok fanlari uzuntulu fanlar olacak ses acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Olsun ya başımı ağrıtırsa şöyle toptan bir fan operasyonu yaparım ama teknik servisteki erdeme sordum çok fazla ses çıkarmadığını söyledi yarın bakacağım nasıl olduğuna. http://www.sanalmarketim.com/urun/b49f42f978c0261b435389d4d1c5e03e/COOLINK-SWiF2-Fan-1201-120mm-1200Rpm-Kasa-Fani bunun rengi çok cırtlak yaw :p Bu fan işinde en iyisi noctua ile coolink mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahaha bu ne ya hakkaten eskiden seffaf beyaz cerceve mavi kanatti. simdi apache ac ryan lara benzemis. yakistiramadim. =] fan isinde iyi biraz goreceli, scythe sflex ler, adda, silverstone da falanda cok cok iyi fanlar var ama noctua kanat tasarimi acisindan dusuk devirlerde (700) cok iyi is cikariyor. neredeyse kulagin icinde calistirsaniz duyulmayacak fanlar. digerlrei daha ziyade performansa yonelik, kafa sevici fanlar. coolink de noctua nin contract manufacturer i olarak kendi urunleri gayet ust seviye ama noctua kadar iyi degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 15db alti bi$iler almaya cali$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 merhabalar, bana da soyle guzelinden bi kasa toplasak diyorum. 700(750-800 de olur asinda) liraya kasayi toplar, 200-250 liraya da monitoru alirsam kendime de para birakmis olurum hem. kasada biraz modifiye yapicam kesinlikle. boyle isikli, ama dasaa'nin dedigi gibi otobus olmiycak. gece gece adami dellendirmicek yani kisaca. Bana soyle guzel bi kombinasyon onerebiliecek olan var midir ? Mumkunse kasayi da tavsiye edebilirsiniz cok sevinirim. hadi kandaslar, bi el uzatin su caresiz yagiz delikanliya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Selam, max 900 milyona bana bi kız kasası toplayabilir misiniz. içinde dandik lcd monitörü de olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yalniz once kizi tanimamiz lazim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dinan kaynak yapma pls, sirada ben varim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kasa toplamak istiyorum argumaniyla gelmiceniz abi. ne icin kullanilacak bu kasa, kac paraniz var, zevkleriniz neler. bunlari yazin ki ona gore bi$iler ufurelim. benim tavsiyem 1000 liraya kadar olan kasalarda amd kullanilmasi. kharon bi$eyler onermi$ti daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Esh said: kasa toplamak istiyorum argumaniyla gelmiceniz abi. ne icin kullanilacak bu kasa, kac paraniz var, zevkleriniz neler. bunlari yazin ki ona gore bi$iler ufurelim. benim tavsiyem 1000 liraya kadar olan kasalarda amd kullanilmasi. kharon bi$eyler onermi$ti daha yeni. 800-900 civari param var, Sadece fil izlerim zevk olarak. 2007 oncesi oyunlari oynuyorum genelde 256 olsa yeter ekran karti Genelde CorelDraw kullanicam. o yuzden ram cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kalite monitor alirsin i$te, 4gb ram yeterli. amd cpular da yeterli olur corel icin. bi de 4830 ekran karti aldin mi senin i$in tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 KHaRoN said: amd 785g chipseti uzerine athlon II x2 250(bir iki alternatif var gerci ama fiyat fikri vermesi amacli),2x2 1333 ddr3 ram ve 4890(buraya kadar para yetisir mi bilmiyorum , kademeli olarak 4870 ve 4850 ye dusulebilir, belki ikinci el?) yaklasik 650-700 dolar arasinda biseye bu tarz bisey toparlanir ancak. kasa psu hdd saymadim bile. @theridone yazdigim makine buydu. oyun oynanmayacaksa bu kadar asiri bi ekran kartina gerek yok, oradan baya bi kar ediliyor zaten. 4gb 1333 ddr3 ram de herturlu herseye yeter. istersen sonra 2x2 daha alir 4x2 yapip ram diyarlarinda bulursun kendini. psu falan olarak da aerocool un hala highpower ile bundled olarak cok guzel kasa/psu takimlari var. oyle biseye gitmek lazim. makineden kazandigin 50-100 lirayi da monitore harca, 350 verirsin adam gibi tepki suresine sahip orta karar guzel bi 22inch panel alirsin. aklima direk benq nun 23 inch bir modeli geliyor. acer in var ayni sekilde. birde o fiyattaki favorim samsung 2333sw+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ATI'nin bu yeni kartları ile 4870X2 arasında çok fark var mı ya? Değiştirsem bunu satıp mesela, çok mu gereksiz kaçar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 henuz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar