Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
GIGABYTE 870A-USB3L AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
XFX HD6950 GDDR5 1GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

1.200'e bunu toplatmayı düşünüyorum. bu sistem önerisini de donanım haberden verdiler daha doğrusu. ekleme ya da çıkarma yapılması gerekli midir?
Sosyal ağlarda paylaş

6950 ye ayar çekip 6970 yapılıyo diyor forumdaki insanlar.

6850 gayet iyi bi kart fiyat performans olarak özellikle.
6950 süper karttır 6850 iyi bi karttır ama tabiki. 6850 ile bf3 dışındaki her oyunu ultra full ayarlarda oynuyorum ama 1680x1050 çözünürlük destekliyor ekranım 1920x1080 de ne olur bilemiyorum bide bendeki gigabyte ın OC li versiyonu yani standart 6850 lerden daha performanslı 330 a almıştım şuan en ucuz 400 lira. 400 lirada ona verilmez 100 lira daha koyar 6950 alırsın.

öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
o değilde,
tayland daki sel sebebiyle bütün büyün hdd üreticilerinin fabrikaları su altında şu an, 2 ay falan daha çalışması beklenmiyormuş çoğunun,

Western Digital, Hitachi, Seagate, Toshiba, Samsung

hdd alcaksanız hemen alın uçmadan fiyatlar sfd.
Sosyal ağlarda paylaş

abi (s)analmarketim'den almayacagim tabiki.
bir arada gostermek icin ordan topladim hizlica, tek tek bakip en ucuz neresiyse ordan temin edicem parcalari.

monitor ve klavye de ekledim sisteme; birkac tweak yaptim.
ekran karti sonuk kaldi sanki boyle canava anakart yaninda das.

acelem yok zaten yeni yila kadar firsat buldukca toparliycam gibi bakalim.

mevcut kasayi satip, monitoru falan satip elimden max 4k cikararak halletme niyetindeyim.

aha hatta akbanka epik indirim var vatanda ve oteleme firsati var.
dur alayim 1-2 parca adssfa.

Sosyal ağlarda paylaş

Vatan'da gene fena indirim var.
Ekran kartı al şunu direk kafa rahat etsin,
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n570gtxtwinfiiipeoc-gtx570-twin-frozr-iii-peoc-gddr5-1280mb-320bit-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56447#allImages
730lira iyi fiyat.
Ramler 4x2= 8GB yap. Senin yaptığın triple channel, SBler dual channelda iyi performans verir. Yani 3lü değil, 2li alman gerekiyor.
SSD güzel, belki bende alırım GTyi bu vatan'ın indiriminden.
Depo WD Caviar Green 2TB tamam.
PSU için http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-x-850-80-plus-gold-850w-moduler-guc-kaynagi.html bunu al. 20lira fark var, daha iyi Toughpower'dan.
Birde güzel bir işlemci soğutucu koyarsan işlem tamamdır. Bu aralar Corsair H100 gündemde baya, bir göz at. Beğenmessen çeşit çeşit hava soğutma mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Yılbaşına doğru yeni parçalar çıkıp şimdikiler ucuzlar mi sizce? Vatan indirimi iyi ama yılbaşına doğru da indirime girer diye tahmin ediyorum + yeni parça çıkarsa daha da ucuzlarlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler bu konuda? Yeni parçalar yakında çıkacak mi bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...