Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda gördüğün birisiyle tanışmak

Drall

Öne çıkan mesajlar

mesela (üni okuyorsan)

bir dersi kasıtlı kaçır. ertesi gün.

- ya x, ben geçen derse gelemedim hede höde. sen güzel not tutuyorsun, sakıncası yoksa senden alsam notları yarın getiririm.

+ tabi ne demek.

ertesi gün

- hay ya... ben senin notlarını unuttum, of salak kafam.
+ ehi önemli değildi ya bıdıdıdıbıdbıdı.
- ya çok mahçup oldum, özür baabında sana birşeyler ısmarlayım kafeteryada ?
+ ehiki iyi madem, dersten sonra gidelim.

mission completed xD
Sosyal ağlarda paylaş

abi kızın yüzünü tüm hatlarıyla hatırlamıyorum, ama bugün tam o çevrede bi grup gördük, bi sarışın bi esmer kız vardı 3 tane de erkek, ama o kız değildi o ya ı ıh değildi, yani kızın yüz hatlarını da tam hatırlamıyorum ki kaç hafta olmuş =/ pff değildi ama ya daha uzundu gördüğüm kız, bu kısaydı =/ bide çok aptaldı bu =/ bide erkek arkadaşı vardı galiba işte o üçlünün arasında oyüzden bilinçaltım böyle bi oyun oynuyo da olabilir =P

neyse bakalım bisiklete bindikçe bi iki tur daha atmaya devam :D

edit: aptal oluşuna arkadaşlarıyla olan konuşmasına isteyerek kulak misafiri olunca karar verdim gidip tanışmaya çalışmadım:D
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten haa. zaten bisiklet çok aşırı ağır, ve oraya gidebilmek için sürekli(hakikaten sürekli:() yokuş yukarı çıkmak gerekiyo, ölüyorum gidicem diye. zaten her gidişimde de k.çımda bi öbek ter oluyo sele şeklinde, onu nası engellerim ya cidden? hangi tür kumaştan yapılmış baksır ve şort giymek lazım sele şeklinde şortun rengini değiştiren cinsten ter olmaması için? biliyorum iğrenç ama kızla karşılaşsam düşeceğim durumdan daha iğrenç değil =/ gerçi bu gidişle kızla karşılaşamıcam büyük ihtimal ama enazından bisiklete her binişimde arkadaş arkamdan geliyosa iğrenç bi görüntüyle karşılaşmasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
hakikaten haa. zaten bisiklet çok aşırı ağır, ve oraya gidebilmek için sürekli(hakikaten sürekli:() yokuş yukarı çıkmak gerekiyo, ölüyorum gidicem diye. zaten her gidişimde de k.çımda bi öbek ter oluyo sele şeklinde, onu nası engellerim ya cidden? hangi tür kumaştan yapılmış baksır ve şort giymek lazım sele şeklinde şortun rengini değiştiren cinsten ter olmaması için? biliyorum iğrenç ama kızla karşılaşsam düşeceğim durumdan daha iğrenç değil =/ gerçi bu gidişle kızla karşılaşamıcam büyük ihtimal ama enazından bisiklete her binişimde arkadaş arkamdan geliyosa iğrenç bi görüntüyle karşılaşmasın :D

siyah giyersen sorun kalmaz herhal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...