fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ohhhooooo. hem şısevdisin hem bisikletle gördüğün kız için 15 gün harcıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şimdi de dersanedeki için nasıl açılsam diye topik aç bakalım burdan fazla iş çıkmaz artık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok bea gırgır yapıyom. şıpsevdi falan değilim sadece baktım cidden olcak gibi değil vazgeçmesini de bilirim yani :D bakalım bugün de bisiklete binicem gibi, karşılaşırsam haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Tayt giymelisin yoksa olmaz işin özü orada sonra yaklaş işte boyundan falan bahset kadro boyundan bisikletden anlarım falan ben derken, olaylar gelisir sonra tandem tecrübeside edinirsiniz hem iki kişi falan.(uykusuzum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bende zamanında yeşil minnacık bi şort giymiştim okulda, hala kızların hafızasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 o kadar kötü ha. hahahaha abi evlerini görmüşsün git siteye sor burda sarı saçlı bir hanım vardı izdivaç olmak istiyordum nereye başvurmam gerek de d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 böyle de bir kaynak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yanına git, "GADINIM OL!" de. Gerisi gelir zaten. Yada sen gerisin geri gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 biri bana özetleyebilir mi nası tanışıyoruz okuyamam o kadar şeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tanışmak isteyen erkek modeli - Selam birşeyler içer misin ? av - sen mi ısmarlıyorsun ? tanışmak isteyen erkek modeli - !!?!? aa acil işim vardı benim. gaçhayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mulgear6 said: biri bana özetleyebilir mi nası tanışıyoruz okuyamam o kadar şeyi :D Mesajımı oku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok bana %100 garantili yol lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mesela (üni okuyorsan) bir dersi kasıtlı kaçır. ertesi gün. - ya x, ben geçen derse gelemedim hede höde. sen güzel not tutuyorsun, sakıncası yoksa senden alsam notları yarın getiririm. + tabi ne demek. ertesi gün - hay ya... ben senin notlarını unuttum, of salak kafam. + ehi önemli değildi ya bıdıdıdıbıdbıdı. - ya çok mahçup oldum, özür baabında sana birşeyler ısmarlayım kafeteryada ? + ehiki iyi madem, dersten sonra gidelim. mission completed xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu metodu ben yazmıştım bi yerlerde. telif haklarım var dava edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 asdsa oha bu okulda kestiğin bir kızla tanışabilmek için en rutin taktik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tamam işte o rutini yaratan benim assdsfasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi kızın yüzünü tüm hatlarıyla hatırlamıyorum, ama bugün tam o çevrede bi grup gördük, bi sarışın bi esmer kız vardı 3 tane de erkek, ama o kız değildi o ya ı ıh değildi, yani kızın yüz hatlarını da tam hatırlamıyorum ki kaç hafta olmuş =/ pff değildi ama ya daha uzundu gördüğüm kız, bu kısaydı =/ bide çok aptaldı bu =/ bide erkek arkadaşı vardı galiba işte o üçlünün arasında oyüzden bilinçaltım böyle bi oyun oynuyo da olabilir =P neyse bakalım bisiklete bindikçe bi iki tur daha atmaya devam :D edit: aptal oluşuna arkadaşlarıyla olan konuşmasına isteyerek kulak misafiri olunca karar verdim gidip tanışmaya çalışmadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mundar yoldagörülüpaşıkolunandişişahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oper said: tamam işte o rutini yaratan benim assdsfasa sdfdsfsdfsdfsdfsdfsd !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yolda gördüğün birisiyle tanışmak 15 sayfalık mesele olmamalı bence kaçmış tren gidip merhaba diyecektin altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eleman bu gidişle ölümüne bacak kası yapacak... bari profesyönel bisikletci olda çabaların double sonuç versin (kız+spor :p) gönülden destekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hakikaten haa. zaten bisiklet çok aşırı ağır, ve oraya gidebilmek için sürekli(hakikaten sürekli:() yokuş yukarı çıkmak gerekiyo, ölüyorum gidicem diye. zaten her gidişimde de k.çımda bi öbek ter oluyo sele şeklinde, onu nası engellerim ya cidden? hangi tür kumaştan yapılmış baksır ve şort giymek lazım sele şeklinde şortun rengini değiştiren cinsten ter olmaması için? biliyorum iğrenç ama kızla karşılaşsam düşeceğim durumdan daha iğrenç değil =/ gerçi bu gidişle kızla karşılaşamıcam büyük ihtimal ama enazından bisiklete her binişimde arkadaş arkamdan geliyosa iğrenç bi görüntüyle karşılaşmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ter kokun kıza cazip gelir? evet iş kokuda bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Drall said: hakikaten haa. zaten bisiklet çok aşırı ağır, ve oraya gidebilmek için sürekli(hakikaten sürekli:() yokuş yukarı çıkmak gerekiyo, ölüyorum gidicem diye. zaten her gidişimde de k.çımda bi öbek ter oluyo sele şeklinde, onu nası engellerim ya cidden? hangi tür kumaştan yapılmış baksır ve şort giymek lazım sele şeklinde şortun rengini değiştiren cinsten ter olmaması için? biliyorum iğrenç ama kızla karşılaşsam düşeceğim durumdan daha iğrenç değil =/ gerçi bu gidişle kızla karşılaşamıcam büyük ihtimal ama enazından bisiklete her binişimde arkadaş arkamdan geliyosa iğrenç bi görüntüyle karşılaşmasın :D siyah giyersen sorun kalmaz herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 codename_curse said: ter kokun kıza cazip gelir? harbiden erkeklerin ter kokusu kızları tahrik ediyormuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar