GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Antimodes52 said: Yo hayır. Tam tersine yapıcı olan o grevler, o sloganlardır. Onlar zırlama değildir. Onlar harekettir. Onlar gerçekten ihtiyacımız olan şeylerdir. Bundan bahsediyorum zaten gün be gün sürecin içinde olmak derken. "Bıktım bu ülkeden, bir boka yaramıyor, adalet yok, hukuk yok, halk cahil" demek yerine tek başına da olsa sokağa çıkan, bir şey yapan, işe yarayacak bir katkıda bulunmalı diyorum. Küsmek, kafa çevirmek, bırakıp gitmek, budur zırlamak. tamamını okuyamadım ama bu ülkede grev eylem yapanları slogan atanları eşşek sudan gelinceye kadar dövdüler yıllarca, ta demireller çillerler zamanında hatırlarım ögrencileri işcileri döverlerken , cuma namazı çıkışı gösteri yapan eküriler vardı bi ara onları bırakırlardı kendi hallerine kimse dövmezdi nedense, cihat ilan ederlerdi genede polis müdahale etmezdi. nasıl bir ülkede yaşadığını bilmen lazım bence en önemlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 mani: Ergenekon operasyonu sırasında gerçekleşen insan hakları ihlallerinden bahsedelim demişsin. E bahsedelim hadi. Evet, bir sürü ihlâl yapıldı. Üstüne gidelim? Tabii sen benden böyle bir cevabı beklemiyorsun, çünkü her zamanki gibi varsayımlarla demokrasiden bahsettiğim için AKP yalakası olarak addetmişsin kafanda beni. Eyvallah ona da razı oldum zamanla zaten, bir şey demiyorum artık. GEd: Evet dövdüler, sayısız kişi dayak yedi 80de, Kenan amca saolsun. Peki şimdi sizin de hayal ettiğiniz o ülke için dayak yemiş, işkence görmüş, yeri gelince ölmüş adamın anısını kaçıp giderek, "devam etmek lazım mücadeleye" diyen adama da "sen ülkeyi bilmiyon zağar dövüyolar hep kaçmak lazım" diyerek mi onurlandırıyorsunuz? 80'lerin apolitik gençleri diyorlar, hep bunu tikilik bilmemnede arıyoruz da asıl gerçeği burada yatıyor. "Biz ülkenin eğitimli ilerigörüşlü gençleriz bıktık sizden halkımızı boşuyoruz, başımızı da alıp gidiyoruz" demek bu resmen. Nefret de ederim sanki 80 yaşında amcaymışım da gençlere öğüt veriyormuşum gibi ağız yapmayı da, döndü dolaştı buraya da geldi olay, bunu da söylettiniz ne diyeyim. Ha, meraklıysanız da ben size katılacak hareket, eylem bulurum merak etmeyin. Her sabah mailime 80-90 mail geliyor ayrı gruplardan "hiç bir zaman olmaz, gerçekleşmez" dediğiniz demokratik, hukuk devletinin peşinden koşan insanların gruplarından. Sizsiniz umudu kesen, terk edip giden, arkada bırakan, yetmezmiş gibi bir de bunu yaparken büyük bir iş gerçekleştirmiş gibi burnu havalarda olan, halkı horgören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 halkı horgören nedir ? halkı horgörende halktır. paradoksa bağlamışsınız olayları, halkı dışlayan halk ,dışlanan halk. hulk bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 insanların kaçması illa zayıflık göstergesi değildir. bunu inatla savunup durmayın. herkez tükenir. kimisi daha çabuk kimisi daha uzun dayanır ama en nihayetinde her insanın bir tükeniş noktası vardır. iran islam devriminden önce irandanda sayısız sanatçı ve aydın kaçtı. bunun nedeni bir çoğunun ümitlerinin tükenmesiydi. ümitleri tükenenleri değil tüketenleri suçlayın. insanların neden ümitlerinin tükendiğini araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Antimodes52 said: Çok kesin konuşuyorsun Bonec. İddianameyi okudun mu, kimin suçlu olup kimin suçlu olmadığını kesin olarak biliyor musun? Bak ben bilmiyorum, o sebeple de özellikle (varsa) demişim, öyle demektir demişim. Daha tek sayfasını görmediğin 2500 sayfalık iddianamesi olan bir davayı kendi kör inançlarınla kafanda bitirmişsin. Şimdi sen nasıl olur da adaletten bahsedebilirsin ki? Tek yaptığın birilerinin şakşakçılığını yapmak. Komik olan da benim AKP şakşakçılığıyla suçlanmam. 2500 sayfayı tektek okumadım ama yapılan alıntıları vs kaçırmadan izledim okudum. Birkaç çıkarımda bulundum iddianamenin saçmalığı hakkında; 1-Sabancı suikastini ergenekona yıkarken savcının elınde bulunan tek delil işçi partisinde ele geçen bir ajandada suikastten 8 gün önce suikasti yapanların isminin yazıyor olması. Böyle delil olabilir mi? Belliki suikast gelişmelerini tvden izlerken biri o sayfaya denk gelmiş yazmış. 2-Gazeteci vedat ...(unuttum soyadını) avukatının söylediğine göre bu gazetecinin odasında saksı niyetine kullandığı boş havantopu mermileri iddianamede örgütün cephanesi diye geçiyor. geri kalan silahlar 4-5 uzun namlulu tüfek 2-3 av tüfeği tabanca patlayıcı madde ve patlayıcı madde yapımında kullanılacak zımbırtılar. 3-Savcı iddialarının çoğunu 2 kere müebbet hapis cezası almış danıştay saldırısını gerçekleştiren kişinin ifadeleriyle destekliyor. 2 kere müebbet hapis cezası almış bir insan ne derece güvenilirdir. 4-Gazi olaylarından Hablemitoğlu suikastine danıştay saldırısından Cumhuriyet Gazetesine bomba atılmasına kadar tüm olayları çözen savcının elinde somut bir delil yok gibi. Ali veliye ayseyı vuralım demış.Veli olmaz ben vuramam demiş.Ali ahmete ozaman sen vur demiş.Sonra ahmet veliye aysenın paralarını masada yedik demiş.Bu tür bır ifade ile Hablemitoğlu suikastini çözmüş sayın savcı. 5-Veli küçük susurluktan beri bu adamın pislikler çevirdiğini bilmeyen yok.Azıcık kitap gazete dergi karıştıran o dönem haberleri izleyenler bu adamı zaten tanıyor.Ama bu adamın peşine İlhan selcugu Kemal Alemdaroğlunu takıp yetinmeyip Mustafa Balbayı Sener Eruyguru kuyruga eklıceksın Doğu Perinçek zaten tehlikeli bunuda kuyruğa alalım sonra bunlar terör örgütü kurdu diye 2500 sayfa iddianame hazırlayacaksın. 6-Sehit cenazelerinde hukumete gösterilen tepkileride ergenekon örgütlemiş.Başbakan çıkacak bu milletin en hassas olduğu konuda askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyecek.Zaten her şehit cenazesinde patlamaya hazır bir bomba olan halk bunlara yumurta atacak bağıracak .iktiri çekecek meydandan sonra bu olaylar hükümeti düşürmeye teşebbbüs olacak. 7-Bukadar yanyana gelmesi imkansız adamı bir örgüte alacaksın tabi bunların hepsini toparlayacak birkişi bulman lazım.1 numaralı adam.Telefonunu dinlemediğin kalmamış ancak 1 nurama belli değil.Hapiste öldürüyorsun insanları ancak 1 nuramanın sadece esgalı belli: 1 Numara, 60-65 yaşlarında, sarı saçlı, göçmen tipli, saçları seyrek, sert mizaçlı, bıyıksız, sakalsız. Atatürk yeniden doğmuş.Ya da yer altından ulu bir varlık. 8-Darbe iddianamesi olacak dedikleri safsata darbe günlüklerini bile içermiyor. 9-Sinan aygünün odasından çıkan silah bu iddianamenin zayıf karnıdır.Eğer sayın savcı bu silah olayını çözemezse -kendisi olay çözmede pek usta-benim gibi sıradan vatandaşlar o silahın bir düzmecenin parçası olduğuna inanmaya devam edecekler. Hala bu ergenekona ciddi bir dava gözüyle bakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yanniz dava su anda ek iddaname olmadan su haliyle en az 20 yil surucek diyorlar hadi iyimser olalim 15 diyelim listede ismi gecen cogu kisinin yasi zaten davanin sonunu gormeye yetmiyor hayatlarinin son kismini hapiste mahkemelerde geciricekler ve dava bitmeden olucekler sonra suclama mahkeme tarafindan kabul edilmesse her zamanki gibi: Pardon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ya ortada bir yapilanma oldugu kesin, darbe yapilmasini destekleyen bir yapi ve iliskiler var.. Ancak darbeyi GnKrm a yaptirmak icin zemin olusturmak adina silahli suikastler duzenledirmi duzenleyeceklermidi burasi biraz havadakaliyor.. 300 sayfa filan okudugum kadari ile.. Daha cok hukumeti devirmeye yonelik konusmalar ama eyleme gecme asamasi yok, burda savciligin en buyuk dayanagi darbe basarili olursa zaten suclanamayacaklari, o yuzden kalkismak yapmakla esdegerdir deniyor... Daha cok bir yapilasmanin baslangici gibi, CIA tarafindan da cokertilmis bir grup ergenekon iste.. Yasa geregi teror orgutu deniyor ama, cumhuriyeti korumak icin, halk icin halka ragmen anlayisini benimsemisler.. Elbette sonu husran olmus biraz.. Arkasi gelirmi zaman gosterir ama cok temiz olduklarini dusunmuyorum sadece ADD baskani ve Tolon pasanin bukadar derin konunun icinde olduklarini dusunmuyorum, Fgulenin parmagi ile birazda bundan sonra kalkisilicak bir yapilanmada goz korkutmak amacali olayin bu kadar buyutuldugunu dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Anlamıyorum, söylediklerinizi bana mı yöneltiyorsunuz? Çünkü ben AKP'nin sözcüsü ya da Ergenekon savcısı değilim. Ki, kesinlikle bir adamın 13 ay boyunca suçlama olmaksızın çürüyüp sonunda ölmesi korkunç bir şey, bunun da üstüne gidilmeli. Ancak bu, suçlamaların doğruluğunun incelenmemesi gerektiği anlamına gelmez. Sadece bu sürecin, kişi temel hak ve hürriyetlerinde ihlâller yapılmaksızın yürütülmesi gerektiğini gösterir. Bu noktada kesinlikle katılıyorum size. Ancak tekrar, dediğim gibi, delillerin ne ciddiyette olduğunu henüz görebilmiş değiliz. Böyle bir durum gerçekten de varsa da anlamamız için en büyük fırsat bu dava. Davanın ciddiyetine gelen en büyük zarar da biricik medyamız tarafından gelmiştir. Herkes tam bilmeden ne olup bittiğini spekülasyon yaratmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çok güzel söylemiş Recall. Hatta +1 diyorum. Ha bir tek ADD'nin temizliği konusunda veremiyorum +1'imi gönül rahatlığıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 @Antimodes Kızım sana diyorum gelinim sen duy. edit: add bu ülkenin en temiz örgütlerinden biridir.Askeri bir yanı var evet ama bunun bir suç olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Antimodes52 said: Bone said: Yargıdan üstün güçler var diyerek, Ergenekonla suçlanan kişiler hedef gösteriliyor. Bire bir bunu demişsin, sonra davadan bahsetmiyorum diyorsun. o cümlenin devamını da oku bizi yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Grange yorumlamaktan kaçınıyorum yazdıklarını çünkü kesin olarak bir şey bilmiyorum. Spekülasyondan öteye geçemeyecek benim de dediğim yani. Yine kirlilik olacak. Fark ettiyseniz de Ergenekon'un başından beri dava delilleri vs. ile ilgili doğru düzgün hiç bir yorumum olmadı. Bir tek darbe günlüklerinden bahsettim, onun da sebebi Nokta dergisi davasıyla günlüklerin sahte olmadığının kanıtlanmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Tamam, cümlenin devamında da Ergenekon'un bir piyes, sahte bir tiyatro olduğunu söylemişsin. Ben de diyorum ki iddianameyi okumamış olan sen, davadan sözde bahsetmeyen sen, bu davanın tamamen bir piyes olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Şemayla falan da anlatayım mı? Grafik çizeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bisey sorucam Alicim hukuk okuyorsun. Bugun tum dogan medyasinda, su basliklarla verildi haber Ergenekon'un Suclari: bla bla bla -Cumhuriyet Gazetesi ulusal yayinin merkezi (ne buyuk suc lan ulusalciymis vurun beline) bla bla bla Ergenekon'un liderleri: Ilhan Selcuk Veli Kucuk abik gubik Sanik degil mi bu insanlar, nasil boyle kesin liderleri gibi ifadeler kullanabiliyor? Karalama, suc falan degil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sahte yargıçlar ERGENEKON iddianamesi nedeniyle kafası iyice karışan kamuoyumuz, en ilginç sahneyi önceki akşam izledi: O gün saat 17.00’de açıklanan 2455 sayfalık iddianameyi iki saatte hatmetmeden (!?) meslektaşlarımız akşam ekran başındaki izleyicilere bu iddianamenin içeriği hakkındaki değerli görüşlerini sundular. Bu çapaçulluk İstanbul Üniversitesi’nin Ceza Hukuku profesörlerinden Adem Sözüer’in de dikkatini çekmiş olmalı ki Ergenekon iddianamesinin televizyonlarda satır satır okunarak tartışılmasına tepkisini, "Kimse kendini mahkeme yerine koyarak, konuşmamalı. Bu tür konuşmaların hepsi kendini mahkeme yerine koymaktır, yanlıştır" diyerek dile getirmiş. Sözüer’in, "Ergenekon iddianamesinin daha duruşması bile yapılmadan bu şekilde naklen yayınlanması, içeriğiyle ilgili ’doğrudur’, ’yanlıştır’ diye yapılan tartışmalar adil yargılanma hakkını zedelemektedir. Bu konuların tümünün ’delil mi’, ’değil mi’ (sayılması gerektiğini) değerlendirecek tek yer mahkemedir. Bunun dışındaki açıklamalar, adil yargılamayı etkileyici niteliktedir" dediği bildiriliyor. Prof. Sözüer galiba farkında değil ki, bizim muhteşem yazarlarımız Ergenekon iddianamesi tamamen içi boş suçlamalardan oluşsa, bu dava nedeniyle yargılananlar suçsuz bulunup evlerine gitseler bile o hükmü kabul etmeyeceklerini baştan ilan ettiler. Nitekim birinin "Şimdi diyelim ki bütün bunların sonucunda hiçbir şey -en azından yaratılan izlenim kadar vahim bir şey- ortaya çıkmadı. Peki o zaman ne olacak?" diye sormasını yersiz bulan pek keskin bir "yandaş" kalem bundan 10 gün kadar önce: "Hiçbir şey olmaz" diyor ve "Yargı kararlarının toplumsal ve siyasal gerçekleri ’yok hükmünde’ kılamayacaklarını" anımsatıyordu. Demek ki "Ergenekon" sanıklarının devletin mahkemesinden beraat kararı almaları halinde bu yetmeyecek bir de "yandaş kalemlerin" oluşturduğu "Yargıtay"dan karar çıkması gerekecek. Bir başkası henüz "İddianame" başlıklı disinformation kampanyasının başlarında, mahkemenin en sonda bile verip veremeyeceği hükmü kendisi vermiş ilan ediyordu: "Ahmet Taner Kışlalı’yı öldürmüşler. Danıştay’ı basıp yargıcı öldürmüşler. Hablemitoğlu’nu öldürmüşler." Buyurun bakalım. Başka yargıca ihtiyaç mı var? Bir başkası henüz resmen açıklanmadığı günlerde bu soruşturmanın, "Cumhuriyet tarihimizin en önemliden de öteye, belki de tek temiz eller operasyonu" olduğunu söylüyor sonra da "Ne kadar ciddi biçimde yürütüldüğü çok sayıda belge ve bulguyu içeren 441 klasör ve 2455 sayfalık iddianameden belli" diyordu. En güzeli de bu sözleriyle kendisinin yargıyı etkilemeye çalıştığını görmezden gelip, "iddianame geciktiği için sanıklar mağdur olmuyor mu?" diyenlere kızıyor ve onları davaya bakacak olan "13.Ağır Ceza Mahkemesi’nin görev ve yetkilerini gasp edip davayı mahkûm etmek için taarruza geçecekler" diye suçluyordu. Hem de kendi uydurduğu yalana kendisi inanıp aleme "hukukun üstünlüğü" dersi vererek! Oktay Ekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Suç tabii ilkeciğim. Zaten o yüzden 2 post öncesinde de "Bu davanın ciddiyetini kaybetmesindeki en büyük sebeplerden biri, biricik medyamızdır" diyerekten eleştirdim kendilerini. Hele Doğan Grubu zaten bana uzak olsun. Aman almayayım. İddiaların araştırılması gerekiyor, ancak bu yapılırken temel hak ve hürriyetlerine sanıkların saygı duyulması gerekir diyorum zaten. Bu tür ihlâllerin de üstüne gidilmeli, mesela 13 ay boyunca hapiste yok yere çürüyen adamın hakkı da aranmalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 onemli diil o, ergenekonun kara cuppeli buyuculeri resler lich yapar kuddisi okkir i olumden sonra bile sadakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ergenekon davasi sacmaliktan baska birsey degildir. Dava konusu olan gunlukler iddianamede yok, cogu cd'lerden olusan belgeler. Kanit olan bombalar yani deliller imha edilmis. Ortada sacma iddialardan baska hicbirsey yok. Joker bile daha iyi planliyor emellerini, ergenekon gibi zeka ozurlu iddialar yapmiyor. Aci olan taraf bu zeka ozurlu iddialari ciddiye alanlarin olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 mahkemeden çıkacak sonuca razı olmayacak insan sayısının hiç de az olmadığının kanıtıdır bu dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 muhalif kim varsa sözde çeteye üyeymiş de haberimiz yokmuş, beni de götürecekler yakında sürekli atıp tutuyorum superhero rte hakkında!!! adamlar bir çete varmış diyip operasyon yapıyor, operasyonun adını ironi dolu bir şekilde günün anlam ve öneminden esinlenerek ergenekon diyorlar, sonra "sözde" ele geçirdikleri "sözde" çetenin adı ergenekon kalıyor... madem bu çete bu kadar senelik, adı niye sizin operasyondan sonra konuyor... yaşlı başlı adamlar aktif eylemci olarak göz altına alınıyor, gece baskınıyla götürülüyor, göz korkutmadan başka nedir bu? sanki çağırsalar gitmeyecek 80 yaşında adam, koşarak kaçacak sanki... hala tayyipe inanan cahil milletim uyanın yalvarırım, bu komikliklere göz yummayın, hala aptal yerine konmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 taraf gazetesinin bugünkü başlığından ufak bir alıntı 1923’te kuruldu 2008’de arınıyor Özel yetkili savcı Zekeriya Öz’ün, bütün eleştirilere, görevden alma çabalarına, engellemelere, hatta ölüm tehditlerine rağmen sonunda tamamladığı Ergenekon iddianamesi, derin cumhuriyeti ilk kez yargı önüne çıkarttı. derin cumhuriyet. dalgalansın bayraklar , sevinsin 2. cumhuriyetçiler artık AKP hükümeti sayesinde daha mutlu daha çoşkulular. artık cumhuriyete olan nefretlerini doya doya kusabilir bu arkadaşlar. eskiden derin devletti şimdi derin cumhuriyet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 soner yalcini okuyun bugun. özlem ceken analari yargiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bu sözde diyenler, efsane diyenler, komplo veya düpedüz yalan diyenler, bütün bu suçlarla itham edilen sanıklardan birinin, evet yalnızca birinin hüküm giymesi durumunda ne diyecekler, acaip merak ediyorum. hakim fetocu, yargıtaya giderse onlar da gerici, anayasayı zaten sırf buna uysun diye değiştirmişler vesaire..nereye kadar kaçıcaksınız? daha geçen gün can dündar yazdı da dudaklarınız uçuklamadı mı albay ali öz'ün yaptıklarına? bu sadece bi tane adam, ve kendi başına hareket ediyo olması mümkün değil. daha ek iddianame gelecek, yeni deliller, yeni belgeler gelecek, onlarla beraber merak etmeyin, darbe günlükleri de gelecek..hepsiyle böyle dalga geçmeye, soruşturmayı küçük düşürmeye uğraşacak mısınız gerçekten? ya onlar da suçlu bulunursa, hüküm giyerlerse? adalet sistemi baştan aşağı yanlış falan diye argümanlar mı geliştirceksiniz (şimdiden başlamışsınız zaten). gerisini antimodes söylemiş, teşekkür ediyorum beni bir wall of text yazma zahmetinden kurtardın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 mani said: ...sevinsin 2. cumhuriyetçiler... 3. cumhuriyetçiler diycektin galiba. 2.'si 27 mayısta kurulmuştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gün gelecek, bu hükümet inecek. dokunumlazlıkları kalkacak, nolursa olsun yargı "gerçek" bağımsızlığına kavuşacak, ve bütün şuanki hükümet üyeleri yargılanacak, ve birer birer suçlu bulunacak. o zaman ne diyeceksiniz acaba çok merak ediyorum. seçtirdiğiniz o cumhurbaşkanı kayıp trilyon davasından aynı hükümetimizin eski fikir babası necmettin erbakan gibi ev hapsine layık bulunduğunda, o gemiciklerin parası ödendiğinde, yumurtaların sarısı aktığında nolacak acaba çok merakediyorum. o zaman da böyle dalga geçebilecek misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar