Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.koreus.com/video/gros-serpent.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_13192_gesundheit-2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 oahahah finali de süper olmuş 1.nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hmm nesi eelenceli ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://voffka.com/archives/giraffe1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hhahahahaahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 neden yasak olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 öeh bundan mı ürktün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 tırstım sonunda lanet olsun dasds 5 kişilik ceset torbası gibi lan o neymiş öle saçma bi geyigede imza attık sayende bu anaconda tam 12 metre 20 santim Unholy: 11-12 metre falan var mahlugat Unholy: saytım şimdi Unholy: mouse ucuyla Unholy: ölçtüm yani Unholy: saydım deel uruc: hahaha uruc: ne diosun memo uruc: 12 metre dedi Unholy: 12 metre 20 santim Unholy: tam konuşmak gerekirse uruc: yok futbol sahası Unholy: boyna kadar 12 metre uruc: 100 metre Unholy: 12 12 Unholy: normal Unholy: anacondaların habitatında Unholy: 11-12nin hesabı olmaz uruc: dur bakim uruc: kaç metre uruc: sölicem Unholy: ölç bakim Unholy: kaç metreymiş uruc: 4 4.5 Unholy: 4 4.5 mu Unholy: olur mu lan 4.5 uruc: dur bakim Unholy: hacı dede kayıgı mı bu olm Unholy: görmedin mi hayvanı uruc: hadi kıvrılmış falan uruc: 5.5 6 olabilir uruc: ama 11 12 falan Unholy: 12 rahat sölim sana uruc: öle bi yılan yok zaten memo uruc: 12 metre dediğin uruc: bizim evin bi ucundan diger ucu zaten .... Unholy: lan bunlar gergedan yiyo olm Unholy: tabi 12 metre olucak uruc: neki olm bu uruc: cobramı Unholy: ne cobrası Unholy: anaconda olm anaconda Unholy: ormanın sinsi kralı uruc: nerden bilion Unholy: filmde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ahaha muhabbet kopardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yetemenk said: sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? sonunda çığlık atan bi manyak varsa ünleme basın, halletsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 said: uruc: nerden bilion Unholy: filmde gördüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sam said: yetemenk said: sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? sonunda çığlık atan bi manyak varsa ünleme basın, halletsinler. bastım merak etme :D edit: ama yönetim çalışmıyo sanırım :S hala duruyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ne alaka abi yılan videosu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yetemenk said: Sam said: yetemenk said: sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? sonunda çığlık atan bi manyak varsa ünleme basın, halletsinler. bastım merak etme :D edit: ama yönetim çalışmıyo sanırım :S hala duruyo :S garip adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Whoops said: tırstım sonunda lanet olsun dasds 5 kişilik ceset torbası gibi lan o neymiş öle saçma bi geyigede imza attık sayende bu anaconda tam 12 metre 20 santim Unholy: 11-12 metre falan var mahlugat Unholy: saytım şimdi Unholy: mouse ucuyla Unholy: ölçtüm yani Unholy: saydım deel uruc: hahaha uruc: ne diosun memo uruc: 12 metre dedi Unholy: 12 metre 20 santim Unholy: tam konuşmak gerekirse uruc: yok futbol sahası Unholy: boyna kadar 12 metre uruc: 100 metre Unholy: 12 12 Unholy: normal Unholy: anacondaların habitatında Unholy: 11-12nin hesabı olmaz uruc: dur bakim uruc: kaç metre uruc: sölicem Unholy: ölç bakim Unholy: kaç metreymiş uruc: 4 4.5 Unholy: 4 4.5 mu Unholy: olur mu lan 4.5 uruc: dur bakim Unholy: hacı dede kayıgı mı bu olm Unholy: görmedin mi hayvanı uruc: hadi kıvrılmış falan uruc: 5.5 6 olabilir uruc: ama 11 12 falan Unholy: 12 rahat sölim sana uruc: öle bi yılan yok zaten memo uruc: 12 metre dediğin uruc: bizim evin bi ucundan diger ucu zaten .... Unholy: lan bunlar gergedan yiyo olm Unholy: tabi 12 metre olucak uruc: neki olm bu uruc: cobramı Unholy: ne cobrası Unholy: anaconda olm anaconda Unholy: ormanın sinsi kralı uruc: nerden bilion Unholy: filmde gördüm Bu uruç yıldız kimya müh. uruç mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahaha evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ohannes irkildim hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bune la adamı gebertir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar