Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.koreus.com/video/gros-serpent.html
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_13192_gesundheit-2.html
Doveet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hmm nesi eelenceli ben onu anlamadım
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://voffka.com/archives/giraffe1.gif
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada?
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 tırstım sonunda lanet olsun dasds 5 kişilik ceset torbası gibi lan o neymiş öle saçma bi geyigede imza attık sayende bu anaconda tam 12 metre 20 santim Unholy: 11-12 metre falan var mahlugat Unholy: saytım şimdi Unholy: mouse ucuyla Unholy: ölçtüm yani Unholy: saydım deel uruc: hahaha uruc: ne diosun memo uruc: 12 metre dedi Unholy: 12 metre 20 santim Unholy: tam konuşmak gerekirse uruc: yok futbol sahası Unholy: boyna kadar 12 metre uruc: 100 metre Unholy: 12 12 Unholy: normal Unholy: anacondaların habitatında Unholy: 11-12nin hesabı olmaz uruc: dur bakim uruc: kaç metre uruc: sölicem Unholy: ölç bakim Unholy: kaç metreymiş uruc: 4 4.5 Unholy: 4 4.5 mu Unholy: olur mu lan 4.5 uruc: dur bakim Unholy: hacı dede kayıgı mı bu olm Unholy: görmedin mi hayvanı uruc: hadi kıvrılmış falan uruc: 5.5 6 olabilir uruc: ama 11 12 falan Unholy: 12 rahat sölim sana uruc: öle bi yılan yok zaten memo uruc: 12 metre dediğin uruc: bizim evin bi ucundan diger ucu zaten .... Unholy: lan bunlar gergedan yiyo olm Unholy: tabi 12 metre olucak uruc: neki olm bu uruc: cobramı Unholy: ne cobrası Unholy: anaconda olm anaconda Unholy: ormanın sinsi kralı uruc: nerden bilion Unholy: filmde gördüm
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ahaha muhabbet kopardı beni
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yetemenk said: sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? sonunda çığlık atan bi manyak varsa ünleme basın, halletsinler.
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 said: uruc: nerden bilion Unholy: filmde gördüm ahahah
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sam said: yetemenk said: sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? sonunda çığlık atan bi manyak varsa ünleme basın, halletsinler. bastım merak etme :D edit: ama yönetim çalışmıyo sanırım :S hala duruyo :S
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yetemenk said: Sam said: yetemenk said: sonunu tahmin ettiğim halde hafif bi ürkme oldu. böyle şeyler açmak yasak değil mi bu arada? sonunda çığlık atan bi manyak varsa ünleme basın, halletsinler. bastım merak etme :D edit: ama yönetim çalışmıyo sanırım :S hala duruyo :S garip adamsın.
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Whoops said: tırstım sonunda lanet olsun dasds 5 kişilik ceset torbası gibi lan o neymiş öle saçma bi geyigede imza attık sayende bu anaconda tam 12 metre 20 santim Unholy: 11-12 metre falan var mahlugat Unholy: saytım şimdi Unholy: mouse ucuyla Unholy: ölçtüm yani Unholy: saydım deel uruc: hahaha uruc: ne diosun memo uruc: 12 metre dedi Unholy: 12 metre 20 santim Unholy: tam konuşmak gerekirse uruc: yok futbol sahası Unholy: boyna kadar 12 metre uruc: 100 metre Unholy: 12 12 Unholy: normal Unholy: anacondaların habitatında Unholy: 11-12nin hesabı olmaz uruc: dur bakim uruc: kaç metre uruc: sölicem Unholy: ölç bakim Unholy: kaç metreymiş uruc: 4 4.5 Unholy: 4 4.5 mu Unholy: olur mu lan 4.5 uruc: dur bakim Unholy: hacı dede kayıgı mı bu olm Unholy: görmedin mi hayvanı uruc: hadi kıvrılmış falan uruc: 5.5 6 olabilir uruc: ama 11 12 falan Unholy: 12 rahat sölim sana uruc: öle bi yılan yok zaten memo uruc: 12 metre dediğin uruc: bizim evin bi ucundan diger ucu zaten .... Unholy: lan bunlar gergedan yiyo olm Unholy: tabi 12 metre olucak uruc: neki olm bu uruc: cobramı Unholy: ne cobrası Unholy: anaconda olm anaconda Unholy: ormanın sinsi kralı uruc: nerden bilion Unholy: filmde gördüm Bu uruç yıldız kimya müh. uruç mu? :)
Öne çıkan mesajlar