LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Amma Cool filmmis yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sam senin problemin christopher nolan'ın joker görüşü o zaman. yani onun kafasındaki jokere karşı duruyorsan saygı duyarım da, joker olmamış diyecek adamın alnını karışlarım. bence diğer şebelek joker'den daha iyi bir duruşu var jokerin bu filmde ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cart mor giyinen bir adamın kıyafetini emo siyahıyla yıpratmanın daha makul bir açıklaması varsa siz buyrun. onun kafasında joker filan yok, makyajlı henibıl lektır var. ve evet makyajlı henıbıl başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Senin icin kuru temizlemeye verseymis Joker elbisesini yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sen-ben tartışmasına mı çevirmek istiyorsun her zamanki gibi? kalmadı mı argüman? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben şahsen yemyeşil saçlı cart mor giyinen bir jokerden çok bunu tercih ederim. daha gerçekçi daha net bir joker imajı var. yani nası diyeyim, joker gibi görünmeye çalışan bir şizofren olduğu belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cool'luk mool'luk robin olmazsa daha güzel olucağına inanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gerçekçi joker nedir ya? adam MANYAK. ama şaka yapmadan 5dk geçiremeyen, en abuk anlarda bile gülmekten kendini alıkoyamayan bir manyak. gerçekçilikse olay zaten gerçek joker olmamasını eleştiriyorum karakterin. mesela azmo bap da aynı görüşte ama demiş "süper oynamış", ben de hayhay diyorum zaten. ama buna rağmen hoşlanmadım, nedenimi de izah ediyorum. "batman: the killing joke" var işte joker hakkındaki en genel geçer kaynak ki ledger'a verilmiş ilham alsın diye. gidersiniz ona bakarsınız. adam stand-up komedyen kimyasallarla yanmadan önce orada. hayatı komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok yanlış anladın yine sam filmin genel havası diğer batman filmlerine oranla ve özellikle sürekli ben kahraman değilim diyip durmasından da anlayabileceğimiz gibi süper kahraman filmi değil gibi gösterilmeye çalışılmasıyla daha bir gerçekçi duruyor. şimdi bu filme laıp mosmor cart kıyafetli yemyeşil saçlı, kazana düştüm böyle oldum bir karakter getirirsen göze batar rahatsız eder. en azından beni ederdi. bu haliyle daha insansı olmuş. nasıl anlatayim ki şimdi cümle bulamıyorum. film gerçekçi ve karakterler de daha oturaklı olduğundan böyle bir tercih yapmış. ya da alışılagelmiş jokeri böyle yorumlamış kafasında nolan. iyi de yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sam o kitapta Joker basarisiz bi standup komedyen (olmaya calisan bi kimyager) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 daha önceleri de yazdığım gibi, ben adamın görüntüsünde değilim. görüntüsünü zaten beğenmemiştim ilk fotolardan ama çok dert değil. adamın karakteri alakasız direkt. joker isminin ve karakterinin kısa bir analizini yapayım bari, belki daha net anlaşılır demek istediğim: joker kelimesinin iki ayrı anlamı olduğunu biliyoruz. birisi şakacı demek, öbürü de iskambil kağıdı. şakacı, yani şaka yapan kimse. iskambil kağıdı olan joker ise wild card tabir edilen nitelikte bir karttır. olur olmadık görevleri üstlenebilir oyunlarda, belli bir görevi yoktur. joker karakteri de şaka yapar ve aklına o an nasıl eserse öyle davranır. evet, son derece kaotik bir karakterdir ancak film SADECE bunun üzerine yoğunlaşmış. ve hatta başka bir niteliği de yok karakterin. şakacı kısmı yok ki şaka kısmı trademark'ıdır karakterin. bu wild card üzerinde bir şaklaban resmi vardır. şakadan ayrılamaz, kahkahadan ayrılamaz. sen bu adamı ciddi YA-PA-MAZ-SIN. emo yapamazsın. olmaz, uymaz. joker ismini taşıyamaz. joker'in böyle bir 'yorumu' olmaz. ve daha önce de dediğim gibi joker karakterinin bu kadar başarılı olmasının ve tutmasının belki de ana nedeni batman'e tümüyle ZIT olmasıdır, onun antisi olmasıdır. batman surat asar, joker kahkaha atar. batman tehdit eder, joker şaka yapar. batman kurallara göre, mantıkla hareket eder, joker ise kendini eğlendirdiği sürece her tür saçmalığı yapabilir. ama bunların hepsi bir bütündür, birbirini tamamlar. ve tekrar aynı şeyi söylüyorum nolan/ledger'ın 'joker'ine: WHY SO SERIOUS? e tamam volfi, adamın "hayatı komedi" işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Joker filmde espri yapiyor ama nedense saklaban seviyesine ulasmasi lazim sam'e sevdirebilmek icin. Salonda cogu sahnesine gulen oldu. Cogu sahnesinde de soguk sakalari vardi. Ama karakter saka yapiyor. Joker yani adam. Yani uzgunum eline 10.000 wolt veren cihazi takip adami iskelete donusturmedigi icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şakayla psikopatlığı harmanlamak harika. kalem yoketme sahnesi neydi öle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 peki madem öyle diyorsun lath, şakalarını sayalım mı beraber? ben başlıyorum: - magic pencil - "let her go" sen devam ettirebilir misin? ikişer ikişer koyalım, bakalım kaç tane çıkacak. iki tane daha bulabilirsen tabii. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 adam alayına makara yapsın diosun öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bu başlıktaki önceki mesajlarımı okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 uykum olmasa kasardım da, yatak beni çağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yarın da buradayım, endişen olmasın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yarın burda olsan da, o da olsa, dünya da burda olsa sen kabul etmicen ki sam joker'in iyi olduğunu. boşuna bir kasış olacak. mesela ben aklıma gelenleri ekliim - sen kendine bak cümlesine cevap: whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. - we are tonight's entertainment (palyaço-entertain olayından gönderme) - saat kaç? bir yerde de olabilir, bir sürü yerde de - yaralarının hikayesini adamına göre değiştirmesi - let's not blow things out of proportion here, bunun türkçesi olmuyo haliyle... bunlar şööle bi aklıma gelenler 3-5 tane daha çıkacaktır. ayrıca rachel ile dent'in adresini ters sölemesi falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Laraken said: adam alayına makara yapsın diosun öle? joker adı sana bişi ifade ediyormu? sevmediğim bir tavır bu, eğer jokeri alıp olduğu gibi kullanmıyacaksan adam gıbı perdeye taşımıycaksan, aklında başka bir kötü varsa jokeri kullanma, hannibal-man koy kötü adamın adını onunla kapışsın batman, ama kendine güvenmiyorsan filmine güvenmiyorsan productorleri ikna edicek karizman kabiliyetin yoksa iş yapmak için populism'e ihtiyac duyuyorsan ok kimse mükemmel değil, zaten bu batman filmi cekmenden belli, acık acık söle "benım joker görüşüm lölölö" deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sabonis said: yarın burda olsan da, o da olsa, dünya da burda olsa sen kabul etmicen ki sam joker'in iyi olduğunu. boşuna bir kasış olacak. mesela ben aklıma gelenleri ekliim - sen kendine bak cümlesine cevap: whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. - we are tonight's entertainment (palyaço-entertain olayından gönderme) - saat kaç? bir yerde de olabilir, bir sürü yerde de - yaralarının hikayesini adamına göre değiştirmesi - let's not blow things out of proportion here, bunun türkçesi olmuyo haliyle... bunlar şööle bi aklıma gelenler 3-5 tane daha çıkacaktır. ayrıca rachel ile dent'in adresini ters sölemesi falan filan... espri demiştik değil mi? :) bir yerde-bir sürü yerde ve blow out of proportion olabilir de diğer saydıklarına espri dersek ledger'ın açılış cümlesi olan "and I thought my jokes were bad"e hak vermemiz lazım heh (zorlamışsın rachel mekanı ve hayat hikayesi kısımlarını çok, espriyle uzaktan yakından alakaları olduğunu cidden düşünmedin herhalde?) joker'in iyi olduğunu değil, joker olduğunu kabul etmiyorum ben. :) şöyle de bir link vereyim, iki filmden de joker alıntıları. espri nasıl olurmuş görebiliyoruz rahatlıkla. ;) kaldı ki gülme ve kahkaha kısımları da eksik. evil laugh denen olayı (ona özel manyak kahkahası demek belki daha doğru olur aslında) klişe sayılmadan atabilen yegane karakter yani. joker'i 'coolluğu' zaten mevcut 68 yıldır. nolan'ın 'vizyonuna' ihtiyacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 CİZGİROMAN.COM sitesinin haberine göre Aaron Eckhard'ın anlaşması en az 2 filmlik. Yani ilerideki film belki Two Face'i hayata döndürebilir. Wiki'de Batman villain'lerini aratıyordum ki şöyle bir trivia ile karşılaştım: Director Christopher Nolan took the helm as director of the new Batman franchise with the 2005 film Batman Begins. In The Gotham Times, a viral marketing website promoting the 2008 film The Dark Knight, Edward Nashton, an alias of The Riddler, is credited for a letter to the editor titled "Dent Cannot Be Believed" in Issue 2 page 2. Although Anthony Michael Hall was rumored to be playing the Riddler, he actually played a reporter named Mike Engel. While doing press for The Dark Knight, Gary Oldman alluded that the Riddler could be the villain in the proposed third film. Doctor Who actor David Tennant has recently expressed an interest in playing the role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Adam filmde yaptığı her şeyi zaten kendisini eğlendirmek için yapıyor. İki vapura tonla patlayıcı koyup uzaktan kumandalarıda çapraz dağıtmak kadar psikopatça bir şaka olabilirmi Joker için. Evet olur, o da Batmani yanlış kişiyi kurtarmaya göndermek olur. Ya da nezaretteki şişko adamın karnına patlayıcı yerleştirerek olur. Joker görevini yerine getiriyor. Şaka olayına yüzeysel bakmazsanız adamın gayet imba şakalar yaptığını görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 3. filmin ana karakteri Two-Face olacak diye okumuştum bende fakat adam öldü ya,gerçi sinemaya gittiğim arkadaş o bayılmıştır v.s gelir gelecek filmde dedi ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 DarKRideR said: 3. filmin ana karakteri Two-Face olacak diye okumuştum bende fakat adam öldü ya,gerçi sinemaya gittiğim arkadaş o bayılmıştır v.s gelir gelecek filmde dedi ama bakalım aynen öyle. yoksa bi filmde öyle bi karakterin harcanmaması lazım. (hatta bi film bile diil sonunda bi kaç dakika olmuş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar