Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 robin de yer almıyacak die bi açıklama yaptı mı? edit: aynı anda yazıomuşum heralde, sonradan gördüm. christian bale dediyse o iş bitmiştir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 two face i Tommy Lee Jones oynuyodu naptin abi dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben neden robin yok anlamıyorum, robin batman için cok önemli bir karakterdir, nasıl oluyorda robinsiz batman dunyası ilerliyor anlamıyorum yanı. sırf karizma üstünemi gidiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hea doru yahu : ) hiç takip etmiom evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Laraken said: @mumu jack nicholson çift yüz değil miydi orda yahu? ben yanlış hatırlıom veya. anlamadım? jack nicholson jokerdi tabiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tamam tamam karıştırdım. ama harbiden bu adamın ölmesi çok yazık olmuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 o zaman seri boka sardı çok afedersiniz. heath ledger da yok joker de yalan oldu. penguin yapsınlar danny de vito ile yok başka şansları şu anda olur denilecek. inşallah yanılırım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 harbiden kimse bi daha joker i canlandırmaya cesaret edemez yahu. ne şahane bi rolü ne şahane oynamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Robin'de yok, penguen'de yok, catwoman'da yok. Nolan cizgi romanlarda pek ortaya cikarilmamis karakterlere yonelecegini soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 riddler olacak mı acaba şimdi aklıma geldi. jim carreyden başkası da olamaz riddler. jim carrey yakışır. riddler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bane gelsin bane. Hem zeki ve güçlü, hem de iyi ve kötü. Tam nolanlık bi karakter. Riddler falan olmaz abi bence. Daha karanlık karakterler kullanıyor Nolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben sahsen robinden tiskinen bi batman okuyucusuyum. Robinsiz cok daha guzel ve derin konular isleniyor. Sahsi fikrim tabi Bu arada penguen yapsinlar bari diyen arkadaslara, kac bin tane batman seyi oldu, yapilabilecek cok kisi var. Dr Hugo Strange ilginc olabilir gibi geliyo, su listeye baktim ben de bunun icin (boole de calarim) http://www.omglists.com/article/97673/8-great-villains-we-want-in-the-next-batman-movie/ Zsasz da ilginc olabilir sayet ilk filmde varmis herif zaten minor olarak, scarecrow gibi ilginc bi henchmen olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 penguin iyidir nesi var penguin ve riddlerın? hadi penguin olmayacak demiş, ki bence bunun sebebi onu oynayabilecek birini bulamamaktan ileri geliyor, riddler kullanılabilir. kesinliklde dr. hugo strange de kullanılabilir ama bilemiyorum joker ölmedi kim oynayacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Riddler yada baskasi olsun kesinlikle Nolan realistik yapacak karakteri. Yani Jim Carrey falan olmasi imkansiz, olmasin zaten. Riddler olursa Seven'da ki gibi bilmece birakan karanlik bir seri katile falan donusturur Nolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sanmiyorum Nolan in yeni birini joker yapacagini, bence bitirirler Heath Ledger a saygidan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bane Batman & Robin de beyinsiz biri olarak gösterildikten sonra çizgi roman daki Batman'i döven Bane'i görmek iyi olurdu ama fantastiklikten olabildiğince uzak durmaya çalışan bir seriye kendini kimyasal kullanarak güçlendiren biride pek yakışmaz. Ama Catwoman olsun bir dahaki filmde hazır Rachel ölmüşken iyi gider fakat Batman suçlu durumuna düştüğüne göre o duruma uygun bi villian koyarlar. Deadshot olsun mesela :) Ayrıca kimse yeni batmobile den bahsetmemiş. Bence yazık oldu ona. En hoşuma giden bat-mobile oydu. Heralde hep motorla takılmaz artık bir dahaki filme yeni bir model çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 iyide joker'i bitirirlerse filmin çoğu kısmı havada kalmış olur. geçri yakalandı falan hani öyle yakaladık bitti falan diye geçiştirilebilir. riddler'da tabiki jim carrey olamaz fakat o kadar abartıp da sevendaki gibi bi seri katile dönüştüreceğini sanmıyorum. hatta düşündüm de riddler falan kullanmaz herhalde nolan. ne yapacak diye merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 walla bu filmde heath ledger böyle oynadıktan sonra başkası oynamasın devam filminde jokeri. yakaladık bittiye getirirlerse hiç gücenmem. OFF YA NİE ÖLDÜ BU ADAM ŞİMDİ YA POFFF!!! allah rahmet eylesin ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Peki diğer film ne zmn gelir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 minimum 2011 diyorum 3. film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Batman Begins ne zamandı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 2005 zsasz begins'de nerde görünüyordu ya ben hiç hatırlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mumu said: 2005 zsasz begins'de nerde görünüyordu ya ben hiç hatırlamıyorum? zsasz top sakallı kel biri oalrka görünüyordu çizgi romandaki haliyle pek alakaıs yoktu :) Bir televizyonda yakalndı diye görünüyordu galba birde bütün suçlular serbest kaldığında rachel ve çocuğu sıkıştıranlarına rasında vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mumu said: çizgi romana uymamış joker falan diyenlere söyleyecek tek birşeyim var gidin çizgi romanı okuyun o zaman. okudum da ledger çuvallasaydı şurada "farklı bir yorum" diyenlerin %95'i "e işte çizgi-romana sadık kalmazlarsa böyle olur" demeyi bilmeyecek miydi? ben filmi de ledger performansını da başarılı bulduğumu söyledim. ama karakterin rezil olduğunu söylememe, eleştirmeme mani değil bu. boru değil, joker çizgi-roman dünyasının belki de en meşhur kötü karakteridir. batman'in bu kadar ünlü olmasında joker'in payı belki de batman karakterinin kendisinden fazladır. ve hayır, burton filmleri çekmeden önce de öyleydi. sen alıp da bu karakterin bütün olayını "cool film yapıcam kimsenin gülmediği" diye silip atarsan olmaz. Mumu said: riddler olacak mı acaba şimdi aklıma geldi. jim carreyden başkası da olamaz riddler. jim carrey yakışır. riddler istiyorum. o zaten oynadı riddler. nolan kesinlikle onu oynatmaz. adam kazara bir espri yapar, bütün coolluğu gider filminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bütün film cooluk üzerinemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar