Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the Dark Knight -SPOILER başlığı-

Sam

Öne çıkan mesajlar

ben sahsen robinden tiskinen bi batman okuyucusuyum. Robinsiz cok daha guzel ve derin konular isleniyor. Sahsi fikrim tabi

Bu arada penguen yapsinlar bari diyen arkadaslara, kac bin tane batman seyi oldu, yapilabilecek cok kisi var.

Dr Hugo Strange ilginc olabilir gibi geliyo, su listeye baktim ben de bunun icin (boole de calarim)

http://www.omglists.com/article/97673/8-great-villains-we-want-in-the-next-batman-movie/

Zsasz da ilginc olabilir sayet ilk filmde varmis herif zaten minor olarak, scarecrow gibi ilginc bi henchmen olur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

penguin iyidir nesi var penguin ve riddlerın?

hadi penguin olmayacak demiş, ki bence bunun sebebi onu oynayabilecek birini bulamamaktan ileri geliyor, riddler kullanılabilir. kesinliklde dr. hugo strange de kullanılabilir ama bilemiyorum joker ölmedi kim oynayacak acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Bane Batman & Robin de beyinsiz biri olarak gösterildikten sonra çizgi roman daki Batman'i döven Bane'i görmek iyi olurdu ama fantastiklikten olabildiğince uzak durmaya çalışan bir seriye kendini kimyasal kullanarak güçlendiren biride pek yakışmaz. Ama Catwoman olsun bir dahaki filmde hazır Rachel ölmüşken iyi gider fakat Batman suçlu durumuna düştüğüne göre o duruma uygun bi villian koyarlar. Deadshot olsun mesela :)

Ayrıca kimse yeni batmobile den bahsetmemiş. Bence yazık oldu ona. En hoşuma giden bat-mobile oydu. Heralde hep motorla takılmaz artık bir dahaki filme yeni bir model çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide joker'i bitirirlerse filmin çoğu kısmı havada kalmış olur. geçri yakalandı falan hani öyle yakaladık bitti falan diye geçiştirilebilir.

riddler'da tabiki jim carrey olamaz fakat o kadar abartıp da sevendaki gibi bi seri katile dönüştüreceğini sanmıyorum. hatta düşündüm de riddler falan kullanmaz herhalde nolan.

ne yapacak diye merakla bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
2005

zsasz begins'de nerde görünüyordu ya ben hiç hatırlamıyorum?

zsasz top sakallı kel biri oalrka görünüyordu çizgi romandaki haliyle pek alakaıs yoktu :)

Bir televizyonda yakalndı diye görünüyordu galba birde bütün suçlular serbest kaldığında rachel ve çocuğu sıkıştıranlarına rasında vardı diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
çizgi romana uymamış joker falan diyenlere söyleyecek tek birşeyim var gidin çizgi romanı okuyun o zaman.

okudum da ledger çuvallasaydı şurada "farklı bir yorum" diyenlerin %95'i "e işte çizgi-romana sadık kalmazlarsa böyle olur" demeyi bilmeyecek miydi?

ben filmi de ledger performansını da başarılı bulduğumu söyledim. ama karakterin rezil olduğunu söylememe, eleştirmeme mani değil bu. boru değil, joker çizgi-roman dünyasının belki de en meşhur kötü karakteridir. batman'in bu kadar ünlü olmasında joker'in payı belki de batman karakterinin kendisinden fazladır. ve hayır, burton filmleri çekmeden önce de öyleydi. sen alıp da bu karakterin bütün olayını "cool film yapıcam kimsenin gülmediği" diye silip atarsan olmaz.

Mumu said:
riddler olacak mı acaba şimdi aklıma geldi. jim carreyden başkası da olamaz riddler. jim carrey yakışır. riddler istiyorum.

o zaten oynadı riddler. nolan kesinlikle onu oynatmaz. adam kazara bir espri yapar, bütün coolluğu gider filminin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...