ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kaç insan seyretti bu forumda filmi dev, hiçbiri senin yaptığın mallığı yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 SPOILER başlığı, istediğimi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dev said: SPOILER BAŞLIĞINDA İŞİ NE İZLEMEYENLERİN. BATMAN SAKAT KALIYO JIM GORDON ÖLÜYO JOKER KAYBOLUYO ORTADAN RACHEL DA ÖNCE JOKERİN TECAVÜZÜNE UĞRUYO SONRA ÖLÜYO HARVEY DENT İN ÖLECEĞİ BAŞTAN BELLİ ZATEN. Hah Joker iyice dağıtmış ortalığı demek, yıllar önce ben lisedeykem mavi yayınları, batman, süperman, xmen ve örümcekadam çizgiromanları sürmüşdü piyasaya, süper kaliteli kağıda basılmış olarak yani öyle böyle değil. Orda bane tarafından sakatlanıyordu batman beli kırılıyordu galiba onun yerine garip bir eleman batman oluyordu, daha teknoloji sever ve acımasızdı. Vay demek sonu bayağı sürpriz oluyormuş, -muş dedim :) çünkü artık biliyorum heh. Ama olsun önemli olan jokerin performansı, üstelik birde batmanin yavuklusuna tecavüz edip öldürecek kadar piskopat bir joker performansı varsa muhakkak izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Spoiler başlığı burası bende izlemedim ama merak edip girdim, istemeyen girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yok be ya, verdiğim spoilerların çoğu yalan, bir tane falan doğru vardır içinde :D Gene de Joker az çakal değil, dikkat edin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 said: Orda bane tarafından sakatlanıyordu batman beli kırılıyordu galiba onun yerine garip bir eleman batman oluyordu, daha teknoloji sever ve acımasızdı. Kara Şovalyenin Düşüşü serisi olması lazım o. Sarışındı hatta o batman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 dev ağır saçmalamış law.. yani alakasız gibi gibi. öyle şeyler bekleme, film bittiğinde "lan sakat kalcaktı ama?" diye kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ki sakat kalması lazımdı bence o düşüşten sonra. Nolan acımış batman'e bariz. Bir de piyasaya inat ben süperkahraman filmi yapmadım demek için "batman kahraman değil" muhabbetini yüz kere döndürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dev said: said: Orda bane tarafından sakatlanıyordu batman beli kırılıyordu galiba onun yerine garip bir eleman batman oluyordu, daha teknoloji sever ve acımasızdı. Kara Şovalyenin Düşüşü serisi olması lazım o. Sarışındı hatta o batman :) Evet öyle :). O sayıda bruce wayne'in aslında 2.00 m boyunda ve 150 kg ağırlığında olduğunu öğrenmişdim. Hmmm demişdim o zaman adam hakkatten vurdumu hacamat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 MeSh said: dev ağır saçmalamış law.. yani alakasız gibi gibi. öyle şeyler bekleme, film bittiğinde "lan sakat kalcaktı ama?" diye kalırsın. Ama güzel olurmuş valla böyle bitseymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ben ki hiç haz almam batmanden gothamdan falan.Buna ragmen filmi aşırı begendim.Ya bi joker bu kadar iyi oynanır kişiligi bu kadar iyi yansıtılır.Kalem olayı ile hemşire kısmında cidden koptum.Bir an bile sıkılmadım diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 O kalem adamın kafasına saplandı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dev said: Ki sakat kalması lazımdı bence o düşüşten sonra. Nolan acımış batman'e bariz. Bir de piyasaya inat ben süperkahraman filmi yapmadım demek için "batman kahraman değil" muhabbetini yüz kere döndürmüş. Batman de pelerin felan var hani ama birini atmıştı aşşaya bacakları kırılmıştı. O adam hemen ayaklandı. O kadar yüksekten düştükten sonra bi daa ayağa kalkamaz diye düşünüodum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dev said: O kalem adamın kafasına saplandı dimi? direk gözden giriyo sanırım adama o kalem lol. filme 10/10 veriyorum cidden joker efsane olmuş. kalem sahnesi, partiyi bastığında hi beautiful diyip sonra saçlarını yana taraması, hastaneden çıkış sahnesi ve polis arabasını camdan kafasını çıkarark kullanması aklımda kalan en güzel sahneleriydi. dvd-ripini bekliyorum dörtgözle bir daha izleyebilmek için heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Joker filmde bir suçlu olmamış sadece yaşam tarzı farklı bir adam olmuş, ama şehrin yasaları sebebiyle suçlu kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Son birkaç yıldır sel gibi gelen Marvel ataklarına karşı tokat gibi bir DC uyarlaması... On numero , özellikle Gordon'ın yeni emniyet müdürü olduğu sahnede herkes alkışlarken Joker'in de alkışlaması süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ama ama olmazki izlemedim daha içim gidiyor bakmaya, topiği hiç okumadan cevapta yazdırdınız ya bana helal valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben bu filmi YALARIM.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Jokerin köpek gibi arabanın camından kafayı uzattığı sahnede yarıldım ya. ahaha Keşke ölmeseydi de birkez daha Jokeri canlandırabilseydi. Mükemmel tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 SPOILER BAŞLIĞI BURASI, TAG FİLAN KULLANMAYACAZ, DOĞRU ÖBÜR BAŞLIĞA SPOILER İSTEMİYORSANIZ. başlığa yazdık, açılış mesajına yazmışız. spoiler olmayan ayrı başlık var? e daha ne? geliyor güm güm güm spoiler'lar işte. öncelikle filmi çok beğendiğimi söyleyeyim. ama tüm zamanların en iyisi mi? kesinlikle hayır, çok aşırı bir abartma olmuş maalesef tahmin ettiğim gibi. gelmiş geçmiş en iyi süper-kahraman filmi olduğunu bile pek sanmam doğrusunu söylemek gerekirse. ilk iki burton filmini geçen aylarda tekrar izleme şansını bulmuştum ve bana göre gotham'ı da joker'i de daha isabetli ve daha güzel. bu filmde gotham namına birşey yoktu zaten, bildiğin new york city olmuş. (ilk nolan filmini de izledim ama uykuluydum, ikinci yarıyı filan iyi hatırlamıyorum ama orada da benzerdi) evet nolan'ın tarzı başka ve kendi çapında gayet başarılı. oyuncuların performansları mükemmel. (oldman, caine, freeman hepsi ultra) ama ledger huzur içinde uyusun, nicholson joker'i benim için gerçek joker'e daha yakın. herşeyi geçiyorum, (isteyenle detayıyla tartışabilirim) film boyunca iki kere mi ne güldü adam heh. espri desen onu da iki kere filan yapmıştır herhalde. performans o kadar başarılı olduğu halde konsept yetersiz. harvey dent de iyiydi de two-face maalesef spider-man 3'te venom'un harcandığı gibi harcanmış neredeyse. bir filme iki kötü adam sıkıştırmak çok yanlış, özellikle de ikincisi sadece filmin son yarısında beliriyorsa. bunu düzgün kotarabilen tek film burton'un ikinci filmindeki pengune & catwoman'dı ki orada filmin ilk yarısında ortaya çıkmaları sayesinde. ve evet güzel sahneler vardı, aksiyon da çok iyiydi. ama filme 8.5 mu versem 9 mu versem bilemiyorum, 8.5 daha makul geliyor. sinemadan çıktığımda dünyaya başka bir gözle baktıran bir film olmak bir yana dursun, aksiyonu da aynı sahneyi çevirip çevirip üst üste 5-10 kere izlenecek bir aksiyon değildi. film olarak çok güzel, ama batman olarak burton filmlerini (ona ait olmayanlar kesinlikle dahil değil, sanırım bazı arkadaşlar onları karıştırıyor) tercih ederim. ama diğer bütün süper-kahraman filmlerini tokatlar. (belki ilk iki spider-man filmi yarışabilir biraz ama başrol kabız onlarda da) iron man'i henüz izlemedim bu arada bu yorumu yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ayrıca en başta gözüken kafası çuvallı olan da Scarecrow'du di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 @Sam Valla bence tim burton fanatikliği yapmaya gerek yok tüm zamanların en süper harika OHYYEAH filmi olmasa da son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.. Bir de spidermanla yarışır demişsin de valla ben spiderman manyağı bir insan olmama rağmen dark knight tokatlar diyorum tüm filmlerini... Ya böyle uzun uzun yazıyosunuz sonra cevap verirken üşeniyorum sebep felan göstermeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 axedice said: Batman jokeri yeniyo. Ne spoilerı olabilir ki abi filmin :P Neyse gece için ben de bilet aldım, bakalım şaşıracak mıyız hehe. Aslında erken yorum yapmak çok yanlış olmuş. Zira açık ara Joker Batman'i yeniyor filmde. Herşeyini bitiriyor. Çocukluk arkadaşı - aşkını öldürüyor, tüm ününü ve itibarını parçalıyor, en güvendiği Gotham'ı kurtaracak politikacıyı yozlaştırıyor, tüm şehrini terörize edip tüketiyor. Kısaca Batman'in elinde hiçbir şey yok filmin sonunda. Kazanan Joker. Zaten kazanmayı hakeden de Joker zaten. Yarattığı derinlik olsun, oyunculuktaki roldeki mükemmellik olsun karakterin yaptıkları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 fanatiklikle alakası yok, fazla olmasa da batman çizgi-romanı okumuşluğum var 80'lerden filan. onun havasına burton daha yakındı 'tam' olmasa bile. bunu da 'film' olarak söylemiyorum, 'hava' olarak söylüyorum. gotham da öyle, joker de. yoksa şu filmden joker'in makyajını sil, batman kostümünü değiştir/çıkar, al sana süper polisiye/aksiyon. peki çizgi-roman filmi? eh. yani film çok başarılı olmasa çok eleştirirdim gotham ve joker'in alakasızlığını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 heath ledger'ı hakkaten takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar