fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Xaenin said: Will the real Batman please stand up olayını benden başka farkeden yok tanıdıklarım arasında niye öyle o?sinemada da tek gülen bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Aklı başında izleyen çoğu kişi farketmiştir de, bahsi geçecek kadar önemli & enteresan bulmamıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Beckett afaroz ederim seni. Yılanlara atar, güneşte yakarım. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI5ODA5NzIyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTUyNjY3MQ@@._V1._SX266_SY399_.jpg Hayır karşılaştırdığın insan da scientolog bozması bi davson kırik oyuncusu. Davson kırik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bunun kardeşi varya kardeşi, i.ne kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bi de bu Sekreter diye bi film vardı onda da oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hacı ben bilmem davsin kırik falan ilk hatun daha güzel. Hah tartışma kaysın jokerden rachela, sallayın jokeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sen bu hatunu birde "Stranger than fiction"'da gör. Birde davsınlı mavsınlı sallamazsın varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tom Kuruzun karısı http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQyODAxOTIwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODE0OTA3MQ@@._V1._SX265_SY400_.jpg vs. Maggie Gyllenhaal http://powet.tv/wordpress/wp-content/uploads/2007/03/maggie_gyllenhaal.jpg Kazanan ortada. Hayır şu kadını scientologistlerle karşılaştırıyorsunuz ben ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 tom kuruzun karısının filmde olmama sebebi sette scientology yaymaya çalışmalarıymış. nolan ve bale buna çok sinirlenmişler ve postalamışlar. heath ledger da maggie oynasın süper olur demiş. maggie gyllenhaal çok severim de filmde sönük buldum ben biraz=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 iyi olmuş onlara pis scientologistler. saçmalayıp duruolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BonePART said: Joker bence su ana kadar en iyi yapilmis versiyonuydu. Eski filmlerdeki saklabanin yerini cidden anarsi kaos dolu bi karakter almis. Cok mukemmel olmus. Tek sacma kisim bu jokeri karakola alinca suratina bi kova su vurmamalariydi onun disinda iyidi. aynen ya sorguya çektiklerinde direk dedim yani niye makyajlı bu adam hala diye. türkiyede olucaktı şişeye oturttururlardı be lol bu arada rachel olarak ikisi de birbirinden çirkin şu kadınların. hiç beğenmedim o kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu arada olası bir jokeri aynı şekilde hatta muhtemelen daha da ileriye götürerek oynayabilecek birini buldum. Johnny Depp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hmm, aslında Depp olur hatta süper ötesi bile olur. Anlaşırlarsa tabi, zira öldükten sonra Oscar alacak kadar efsanevi performans çıkaran bir karakterin yerine geçmek kolay değil o kadar. Gayet de rolü reddedebilir; ama belki de zor olduğundan deneyebilir bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 johnny depp'in ledger'ın performansının üzerine çıkabilmesi imkansız. ancak taklit eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gayette dengi performans sergileyebilir, Ledger bugüne kadar performansı ile ünlü olan birisi değil. Bu filmde kendini aşmış, her aktörün bunu yapabilitesi var, At World's End'de Depp gayet başarılı bir performans sergilemişti. 3 Oscar için Nominated birisi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben de çok beğeniyorum depp'i fakat çok eleştiri geleceğinden bence olmaz joker bu şartlar altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 lol neden burtonesk? çok yanlış düşünüyorsun ayrıca. johnny depp'in doğal yeteneği bu gibi roller için. neyse heath ledger'ı da kimse beğenmiyordu zaten. bence en büyük aday johnny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi her filmde jokerin karakteri mi değişecek of. taklit etmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bu arada filme gelince, IMAX'te izledim, kesinlikle IMAX gibi bir özelliği olan sinemada izlenmesini öneririm. Anlayamadığım, ya da şöyle diyelim, merak ettiğim konu, neden Joker hakkında daha fazla bilgi verilmediği? İlk filmde - haliyle - ana kahraman hakkında çok detaylı bilgi veriyorsun; ikinci filmdde, yardımcı villain için bile nedir, ne değildir, nasıl ve neden böyle sorularına cevap veriyorsun ama Joker - main villain - hakkında bilgi sıfır. Puff diye ortaya çıkıyor ki, ilk filmin sonunda Joker'i hint olarak vermişlerdi. Joker'in backgrounduna biraz daha yatırım yapılabilirdi. Lucius (Freeman) bu filmde çok pasif göründü, sonlara kadar en azından, ilk filmdeki Lucius, exile da olmasına rağmen, daha bi ön plana çıkıyordu, Alfred de aynı sayılır. Yine başka bir konu, ilk filmlerde, Bruce Wayne gayet pasif, kibar ve mütevazi. Gel gör ki Nolan adamı yüzyılın Playboy'u yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aynı karakterle daha ileriye götüreibliyorsa götürsün. rachel eski rachel değildi ama kimseye batmadı gördüğünüz üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mumu said: lol neden burtonesk? çok yanlış düşünüyorsun ayrıca. johnny depp'in doğal yeteneği bu gibi roller için. neyse heath ledger'ı da kimse beğenmiyordu zaten. bence en büyük aday johnny. ya johnny'nin yeteneği o elbet ben de biliyorum takdir ediyorum da, hatta ben heath ledger da sevmiyordum, yani bana cast hatası olur gibi geliyor. joker olacaksa elbette depp olnasın fakat bence olmasa daha iyi olur işte bunu demek istiyorum sdkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gangren said: Yine başka bir konu, ilk filmlerde, Bruce Wayne gayet pasif, kibar ve mütevazi. Gel gör ki Nolan adamı yüzyılın Playboy'u yapmış. dediklerinin çoğuna katılsam da, bu son söylediğine söyleycek birşeyim var. eski filmlerde Bruce Wayne 80li yıllar 90lı yıllarda yaşıyordu ve o dönemin zenginleriyle şu günümüz zenginleri arasındaki yaşam şekillerinin farklarıyla birlikte nolan'ın günümüze uyarlamış olması da işin içine girdiğinde bruce'un yüzyılın playboyu olması çok olası değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tabii ki olası, ama konsepti bu kadar değiştirme mantığını anlamıyorum açıkçası. Veya şöyle söyliim, konsepti değiştiriyor ama sadece istediği bölgeleri. Ailesini eski filmlerdeki gibi öldürtüp, Bruce karakterini bir Playboy yapıyor? Şimdi düşün, filmde fund-raising partisine o helikopterle iniş, restoranda "I own the place" muhabbeti, Rus bale gösterisini kapatıp, yat ile onları (tabi bu biraz cover olayı ama) gezdirmesi, Lamborghini sahnesi, bunlar Bruce Wayne karakteri ile özdeşleşmiyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Nolan garipsenecek değişikliklere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ledger'ın performansının arkasından depp olamaz diyosanız joker, kimse olamaz... depp'in oynadığı karakterleri nasıl yaşadığını biliyoruz. çok da güzel altındna kalkar depp bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ama soru şu, Depp Joker'ı oynamak ister mi? Özellikle de Ledger'ın performansından sonra, çünkü sürekli bir kıyaslama olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar