Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the Dark Knight -SPOILER başlığı-

Sam

Öne çıkan mesajlar

Tom Kuruzun karısı

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQyODAxOTIwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODE0OTA3MQ@@._V1._SX265_SY400_.jpg

vs.

Maggie Gyllenhaal

http://powet.tv/wordpress/wp-content/uploads/2007/03/maggie_gyllenhaal.jpg

Kazanan ortada. Hayır şu kadını scientologistlerle karşılaştırıyorsunuz ben ona yanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Joker bence su ana kadar en iyi yapilmis versiyonuydu. Eski filmlerdeki saklabanin yerini cidden anarsi kaos dolu bi karakter almis. Cok mukemmel olmus.

Tek sacma kisim bu jokeri karakola alinca suratina bi kova su vurmamalariydi onun disinda iyidi.

aynen ya sorguya çektiklerinde direk dedim yani niye makyajlı bu adam hala diye.

türkiyede olucaktı şişeye oturttururlardı be lol

bu arada rachel olarak ikisi de birbirinden çirkin şu kadınların. hiç beğenmedim o kadar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada filme gelince, IMAX'te izledim, kesinlikle IMAX gibi bir özelliği olan sinemada izlenmesini öneririm.

Anlayamadığım, ya da şöyle diyelim, merak ettiğim konu, neden Joker hakkında daha fazla bilgi verilmediği?

İlk filmde - haliyle - ana kahraman hakkında çok detaylı bilgi veriyorsun; ikinci filmdde, yardımcı villain için bile nedir, ne değildir, nasıl ve neden böyle sorularına cevap veriyorsun ama Joker - main villain - hakkında bilgi sıfır.

Puff diye ortaya çıkıyor ki, ilk filmin sonunda Joker'i hint olarak vermişlerdi.

Joker'in backgrounduna biraz daha yatırım yapılabilirdi.

Lucius (Freeman) bu filmde çok pasif göründü, sonlara kadar en azından, ilk filmdeki Lucius, exile da olmasına rağmen, daha bi ön plana çıkıyordu, Alfred de aynı sayılır.

Yine başka bir konu, ilk filmlerde, Bruce Wayne gayet pasif, kibar ve mütevazi. Gel gör ki Nolan adamı yüzyılın Playboy'u yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
lol neden burtonesk?

çok yanlış düşünüyorsun ayrıca. johnny depp'in doğal yeteneği bu gibi roller için. neyse heath ledger'ı da kimse beğenmiyordu zaten. bence en büyük aday johnny.

ya johnny'nin yeteneği o elbet ben de biliyorum takdir ediyorum da, hatta ben heath ledger da sevmiyordum, yani bana cast hatası olur gibi geliyor. joker olacaksa elbette depp olnasın fakat bence olmasa daha iyi olur işte bunu demek istiyorum sdkfjs
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Yine başka bir konu, ilk filmlerde, Bruce Wayne gayet pasif, kibar ve mütevazi. Gel gör ki Nolan adamı yüzyılın Playboy'u yapmış.

dediklerinin çoğuna katılsam da, bu son söylediğine söyleycek birşeyim var. eski filmlerde Bruce Wayne 80li yıllar 90lı yıllarda yaşıyordu ve o dönemin zenginleriyle şu günümüz zenginleri arasındaki yaşam şekillerinin farklarıyla birlikte nolan'ın günümüze uyarlamış olması da işin içine girdiğinde bruce'un yüzyılın playboyu olması çok olası değilmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki olası, ama konsepti bu kadar değiştirme mantığını anlamıyorum açıkçası. Veya şöyle söyliim, konsepti değiştiriyor ama sadece istediği bölgeleri.

Ailesini eski filmlerdeki gibi öldürtüp, Bruce karakterini bir Playboy yapıyor?

Şimdi düşün, filmde fund-raising partisine o helikopterle iniş, restoranda "I own the place" muhabbeti, Rus bale gösterisini kapatıp, yat ile onları (tabi bu biraz cover olayı ama) gezdirmesi, Lamborghini sahnesi, bunlar Bruce Wayne karakteri ile özdeşleşmiyor.

En azından ben böyle düşünüyorum. Nolan garipsenecek değişikliklere gitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...