PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ankara, İstanbul, İzmir, Denizli, Antalya bu 5 şehirden birini seçmem gerekiyor evim antalyada okuyacağım bölüm çok yüksek flm değil buralarda yaşayan arkadaşlar şehirler hakkında fikirlerini yazarkarsa sevinirim? geçinme, sıcaklık vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 antalyadan ankaraya gelme bence. ama güzel yani ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ankara guzeldir duzenlidir, cok da ucuz bir sehir degildir ama. Vakit gecirecek, yapacak seyler her zaman vardir ama yine de burokrasi sehridir, Istanbul gibi de degildir yani. Kislari hayvan gibi kar yagar buz gibi ayaz olur, yazlari sicaktan duramazsin filan. Ayrica Ankara hem cok buyuktur, hersey vardir, hem de bir o kadar duzenlidir, Istanbulun kaosu yoktur. Bir de Ankara'da deniz yok hede hodo felan diyenler olur, dogma buyume Ankaraliyim deniz olan yerde nefes alamiyorum, icim daraliyor, bu biraz senin kisisel tercihlerine kalmis Antalyaliymissin bilmiyorum denizi onemli mi senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ankara sıkıcı bir şehir bence. İstanbul'a gelebilirsin. Denizden de uzak kalmamış olursun. Alışkanlık olur zaten :) Ancak istanbulun trafiği sağlamdır, alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ankarada herşey vardır diyen arkadaş istanbula gelince nooluo acaba fsfd iğrenç bi yer ya ankara hayat yok denizli daha eğlenceli geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Deniz olan memlekette yaşayan insana denizsiz mekan dar gelirmiş. Hakkaten de öyle. Şöyle bi sahile gidip deniz havası alamayacaksam büyük olsa memur şehri olsa düzenli olsa ne yazar. Salla Ankara'yı. denizli diyince il olan denizli anlaşılıyor geç fark ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 denizli uzaktan yakından bir alakam aradada hiç bir duygusal bağ yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 İstanbul'lu adam İstanbul dışında bir şehirde çok zor yaşar zaten. Ben tatile falan çıktığımda eğer çok uzun süre şehir dışında kalırsam o trafikteki sinir harbini bile özlüyorum yani. Ankara da dünyanın en iğrenç şehri gibi geliyor bana İstanbul'lu olduğum için. Ulan dümdüz aşşağı inince deniz olması lazım, yok, olacak iş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 okuycaan bölümde şehir ve okul çok farketmiyorsa antalyada oku. rahatça evinden git gel işte. icat çıkarma başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 okul farketmezmi bi akdenizle ankara üninin arasında fark oykmu yada marmarayla flm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ankaraya gelme memur değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 izmir nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 izmir güzel, izmir dışında bir yerde yaşasaydım kesinlikle okumak için izmir'e gelmeye çalışırdım..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bu soruyu bence sadece o şehire okumak için gidenler cevaplasın. Mesela burtonesk gelsin, İstanbul'u değerlendirsin Ankara'da yaşayan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 PassivE_KesH said: okul farketmezmi bi akdenizle ankara üninin arasında fark oykmu yada marmarayla flm? bölüme göre değişir. ne bilim mesela bi eczacılık okucak olsan ister vanda oku ister edirnede. ha mesela mühendis olacam dersen o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Okuyup antalyaya doneceksen IZMIR Okuyup donmeyeceksen Istanbul, Cunku doneceksen istanbulu bosuna kasma izmirde git kendi ayaklarin ustunde dur sonra don yuvana.. Antalyaya donmeyeceksen istanbula git okul zamani zaten iyice sehri ogrenin ve okul sonra orda hayatina devam edersin is,guc,ev vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çalışmak için istanbulu seçmen en mantıksızca iş olur...doktorlar bile iş bulamıo nerdeyse (pratisyen)...en az parayıda burda kazanırsın (hayvan gibi bi şirket dışında..) fln filan...ama seviorm istanbulu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ailenin olduğu şehiri seçme(antalya yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 CthuLhu said: ailenin olduğu şehiri seçme(antalya yani) öyle ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bugün düşündüm de, İstanbul'dan başka bi yere gitme bence. (İstanbulluyum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bence de istanbul'a git. deniz olan yerden olmıyan yere gidince sıkıntı basma ihtimali çok yüksek olduğundan ben de ankara'yı tavsiye etmiorum. ayrıca benim çoğu akrabam orda oturuo. o kadar düzenden bayabilirsin. istanbul'u tercih etmezsen de izmir'e git derim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 izmiri seç garip gurup kişilerle muhattap olmazsın rahat şehirdir istanbula göre daha uygundur(azcık çok değil) ege tercihin olursa çok daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ankara'yı seçme, nereye gidersen git ama ankara hayır. madmaximusa bakma o ankara fanboyu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 izmir ya da istanbul derim. öte yandan yurda ya da eve çıkabileceğini düşünüyorsan bence antalya da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 istanbula alışana kadar anan ağlar, alıştıktan sonra başka şehir boş gelir.istediğim bölüm kendi şehrimde olsaydı kesin ailemin yanında kalırdım, hayır diyorsun gerçi ona.izmir iyidir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar