Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehir seçimi

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

Ankara guzeldir duzenlidir, cok da ucuz bir sehir degildir ama. Vakit gecirecek, yapacak seyler her zaman vardir ama yine de burokrasi sehridir, Istanbul gibi de degildir yani. Kislari hayvan gibi kar yagar buz gibi ayaz olur, yazlari sicaktan duramazsin filan. Ayrica Ankara hem cok buyuktur, hersey vardir, hem de bir o kadar duzenlidir, Istanbulun kaosu yoktur.
Bir de Ankara'da deniz yok hede hodo felan diyenler olur, dogma buyume Ankaraliyim deniz olan yerde nefes alamiyorum, icim daraliyor, bu biraz senin kisisel tercihlerine kalmis Antalyaliymissin bilmiyorum denizi onemli mi senin icin.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'lu adam İstanbul dışında bir şehirde çok zor yaşar zaten. Ben tatile falan çıktığımda eğer çok uzun süre şehir dışında kalırsam o trafikteki sinir harbini bile özlüyorum yani. Ankara da dünyanın en iğrenç şehri gibi geliyor bana İstanbul'lu olduğum için. Ulan dümdüz aşşağı inince deniz olması lazım, yok, olacak iş değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de istanbul'a git. deniz olan yerden olmıyan yere gidince sıkıntı basma ihtimali çok yüksek olduğundan ben de ankara'yı tavsiye etmiorum. ayrıca benim çoğu akrabam orda oturuo. o kadar düzenden bayabilirsin.

istanbul'u tercih etmezsen de izmir'e git derim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...