quixef Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Gangren'in belirttiği gibi, sadece PvE açısından düşünüyorum ve asıl soru Expertise racial yani, bu racial 0-70 warrior leveling işkencesini tekrar çekmeye değer mi? (Doğrusu lvl 75 blue leggings gördüm BETA'dan, 92 expertise rating vardı, Blizz böyle bol keseden dağıtmışsa gerekmeyebilir de, oof of) P.S: Ama bak warrior un ismi levellamaya değebilir, çünkü herhangi guildin MTsi olarak süper olur, human female adı "TPS". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cantona said: Ben daha beterini yaptım. Undead Rogue'u bırakıp, Night Elf oynamaya başladım. -Xo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 quixef said: Gangren'in belirttiği gibi, sadece PvE açısından düşünüyorum ve asıl soru Expertise racial yani, bu racial 0-70 warrior leveling işkencesini tekrar çekmeye değer mi? (Doğrusu lvl 75 blue leggings gördüm BETA'dan, 92 expertise rating vardı, Blizz böyle bol keseden dağıtmışsa gerekmeyebilir de, oof of) P.S: Ama bak warrior un ismi levellamaya değebilir, çünkü herhangi guildin MTsi olarak süper olur, human female adı "TPS". sırf isim için kasılmaz verilir 19 eur mu ne değiştirilir mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bence de değmez. dwarf gayet uygun pve için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cantona said: Ben daha beterini yaptım. Undead Rogue'u bırakıp, Night Elf oynamaya başladım. -Xoabi naptun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şimdi herkes işin oyun boyutunu düşünmüşte birazcıkta görsel açıdan düşünmekte fayda var sonradan itici gelebiliyor.. mesela warrior setler kanımca ne lerde daha güzel duruyor uzun oldukları için, ama golf topuna vurur gibi swingleri olduğu için iticidir.. Humanların yürüyüşünden bayarsın cidden, çok kişide değinmiş, expertise için o kahır çekilmez, ben çekmem en azından.. Gnomelarada setlerin yakışmadığını düşünecek olursak tek alternatif olarak dwarf kalıyor.. Gerçi draenei femalelarda fantastik olabilirdi :D Düşünücem.. Stoneform iş görür setlerde kötü durmuyor, hatta bıngıl bıngıl olsun dersen female da açabilirsin :) İlla ally char olsun demiyosan kesinlikle tauren ol.. Warrior setleri kesinlikle en çok onlara yakışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Rep kasilir , Expertise'de kasılır.Ama posion/bleed immune pve'de hayat kurtatır ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ilk moroes denemelerimizde herkes 0 dan dwarf kassın demiştik eheh ama sonra degistirdiler onu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 luffa icin ticket atmıstık =P sonra fixlediler item lvli icin değmez 0'dan warrior kasmaya 5 expert rating icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 tauren kas ally tekrardan kasmak yerine.. değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Dwarfu sil humanı salla orc aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 değmez diycem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 değmez tabiki adama gülerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Illa rerollayacaksan Draenei ac humandan cok daha iyi PvE olarak tank icin. Bende rerolladim human'a bu spirit muhabbetleri yuzunden mesela, reroll'un tam sirasi kaybedecek hicbirsey yok, exp = item reset sende biliyosun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 warrior dedigin orc olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 warrior dediğin ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10071/picard-no-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aquila said: warrior dedigin orc olur. evet. orc acmayacaksan degmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Pink ponytails eşliğinde açılan dişi gnome warrior kadar fabrika çıkışı birşey yok şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Niye ya yeni bi char açsam kesin pembe saçlı dişi gnome açarım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar